Ειδήσεις . Pay TV News
Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 | 12:17

Πρεμιέρα για τη συμπαραγωγή της COSMOTE TV «Η πίστη κινεί το Θαύμα»

Η νέα σειρά συμπαραγωγής COSMOTE TV «Η πίστη κινεί το θαύμα» κάνει πρεμιέρα στo πλαίσιo του ομώνυμου μηνιαίου αφιερώματος του COSMOTE HISTORY HD, επιδιώκοντας να διερευνήσει τη σχέση πίστης, τέχνης και θαύματος, μέσα από ένα οδοιπορικό στους τόπους όπου έζησε η Παναγία και βασιζόμενη σε συνεντεύξεις κληρικών, ιατρικών επιστημόνων και καλλιτεχνών...

Η νέα σειρά συμπαραγωγής COSMOTE TV «Η πίστη κινεί το θαύμα» κάνει πρεμιέρα στo πλαίσιo του ομώνυμου μηνιαίου αφιερώματος του COSMOTE HISTORY HD, επιδιώκοντας να διερευνήσει τη σχέση πίστης, τέχνης και θαύματος, μέσα από ένα οδοιπορικό στους τόπους όπου έζησε η Παναγία και βασιζόμενη σε συνεντεύξεις κληρικών, ιατρικών επιστημόνων και καλλιτεχνών. Στο πρώτο επεισόδιο, με «οδηγό» τα εκκλησιαστικά κείμενα, αλλά και γνωστά ποιητικά και λογοτεχνικά έργα, ξετυλίγεται, μέσα από ένα ταξίδι στους Αγίους Τόπους, την Αμοργό και τα Ιεροσόλυμα, η ιστορία της γέννησης της Θεοτόκου (Κυριακή 5/8, 21.00). 

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Εν Χορδαίς και Οργάνοις», σε παραγωγή COSMOTE TV, για τον πλούτο, την πολυμορφία και τη δυναμική παρουσία των μουσικών οργάνων στις λαϊκές παραδόσεις του Ελληνισμού, επιστρέφει την Πέμπτη 2/8 στις 22.00 με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην ποντιακή λύρα, η οποία έφτασε στην Ελλάδα μετά την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, για να εκφράσει τα πάθη ενός ξεριζωμένου λαού. Ο δεξιοτέχνης λυράρης Μιχάλης Καλιοντζίδης μάς μιλά για την εξέλιξη της ποντιακής μουσικής από το χθες έως το σήμερα. Η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Δευτέρα στις 19.00.

Επίσης, η σειρά «Παναγίες του Αιγαίου» με επίκεντρο τις άλλοτε μεγαλοπρεπείς, άλλοτε ταπεινές και χτισμένες σε σπήλαια ή σε δύσβατα υψώματα εκκλησίες της Παναγίας ανά την Ελλάδα, επανέρχεται με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην Ιερά Μονή Οδηγήτριας στην Κρήτη. (Τετάρτη 8/8, 20.00).

Τέλος, στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του καναλιού ξεχωρίζει το ντοκιμαντέρ «Μετ’ άλλης - Η απεργία της Σερίφου», το οποίο παρουσιάζει την ιστορία της δημιουργίας των μεταλλείων της Σερίφου, ρίχνοντας παράλληλα φως στις τραγικές συνθήκες εργασίας που επικρατούσαν εκεί, με συνέπεια την αιματηρή απεργία του 1916 (Τρίτη 7/8, 20.00).

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.