Τεύχος 125
23-01-2019
Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.
Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα.
Στις δοκιμές και παρουσιάσεις του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε:
Την δοκιμή του νέου δέκτη Vu+ DUO 4K της VU, ενός Hi-End δορυφορικού δέκτη με προηγμένες δυνατότητες λήψης και εγγραφών. Ο ολοκαίνουργιος Vu+ Duo 4K, ο ταχύτερος Enigma2 δέκτης που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά, καθώς διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.1GHz, εξοπλίζεται με διπλά FBC tuners, χάρη στα οποία διαθέτει προηγμένες δυνατότητες λήψης και εγγραφών. Με ενσωματωμένα Wi-Fi και Bluetooth interfaces, αλλά και υποστήριξη Kodi, HbbTV, διπλού transcoding και multiboot, ο Vu+ Duo 4K θα ενθουσιάσει τους φανατικούς φίλους των Enigma2 δορυφορικών δεκτών.
Ακ...