Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 498
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8 Μαρτίου 2019 20:40

Η ταινία «Αντ-Μαν και η Σφήκα» της Marvel με τον Πολ Ραντ έρχεται στην COSMOTE TV

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2Fc5e3d4b552bcd4f18a212120e1b8a016 XL

Την τρίτη εμφάνιση του Πολ Ραντ ως Άντ-Μαν στην ταινία ο Αντ-Μαν και η Σφήκα,  τη 2η σεζόν της δραματικής σειράς Mary Kills People, αλλά και blockbusters και ταινίες που βραβεύτηκαν σε διεθνή Φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.

Την τρίτη εμφάνιση του Πολ Ραντ ως Άντ-Μαν στην ταινία ο Αντ-Μαν και η Σφήκα,  τη 2η σεζόν της δραματικής σειράς Mary Kills People, αλλά και blockbusters και ταινίες που βραβεύτηκαν σε διεθνή Φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.

Στο COSMOTE CINEMA 4HD, επιστρέφει με 2η σεζόν η πολυβραβευμένη δραματική σειρά Mary Kills People με επίκεντρο την Dr. Mary Harris (Καρολίν Νταβερνάς), μητέρα και γιατρό στα επείγοντα περιστατικά, όπου κατά τη διάρκεια της νύχτας βοηθάει ασθενείς σε τελικό στάδιο να δώσουν τέλος στη ζωή τους με τους δικούς τους όρους. Στον 2ο κύκλο, ο συνεργάτης της Dr. Mary Harris, Ben (Τζέι Ράιαν) βγαίνει από τη φυλακή και θέλει να επιστρέψει στις μυστικές δραστηριότητές τους. Ωστόσο, εκείνη έχει αρχίσει να σκέφτεται να διακόψει τη συνεργασία τους (Πρεμιέρα-Κυριακή 10/3, 22.00).

Στo COSMOTE CINEMA 1HD ξεχωρίζει η γαλλική δραματική ταινία Τα φαντάσματα του Ισμαήλ (Ismael’s Ghosts) του Αρνό Ντεσπλεσιν με τους πολυβραβευμένους Ματιέ Αμαλρίκ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Σαρλότ Γκενσμούργκ και Λουί Γκαρέλ (Α’ προβολή – Πέμπτη 14/3, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Πρεμιέρα κάνει στο κανάλι και η κομεντί Breathe του Άντι Σέρκις με τον υποψήφιο για OSCAR® Άντριου Γκάρφιλντ και την βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Κλερ Φόι. Η ταινία αφηγείται την πραγματική ιστορία του Ρόμπιν Κάβεντις (Άντριου Γκάρφιλντ) ενός Βρετανού, που όταν στα 28 του έμαθε ότι πάσχει από πολιομυελίτιδα, δραπέτευσε από το νοσοκομείο και έζησε τελικά άλλα 35 χρόνια, αφοσιωμένος στο σκοπό της βοήθειας ανθρώπων με παρόμοια προβλήματα (Παρασκευή 8/3, 21.00). Επίσης, σε Α’ προβολή έρχεται στο COSMOTE CINEMA 1HD η ταινία δράσης της Marvel Ο Αντ-Μαν και η Σφήκα (Ant-Man and the Wasp)  με ένα all-star cast που αποτελείται, μεταξύ άλλων, από τους Πόλ Ραντ, Εβαντζελιν Λίλι και Μάικλ Ντάγκλας (Κυριακή 10/3, 21.00, ζώνη blockbuster).

Οι φαν των θρίλερ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Δευτέρα 11/3 την πρεμιέρα της ταινίας Anon με την πολυβραβευμένη Αμάντα Σέιφριντ και τον υποψήφιο για OSCAR, Κλάιβ Όουεν, ο οποίος υποδύεται έναν αστυνομικό που αναλαμβάνει την εξιχνίαση μίας δολοφονίας, στην οποία ο δράστης δεν έχει κανένα ψηφιακό αποτύπωμα (21.00, ζώνη Action). Στο πρόγραμμα του καναλιού έρχονται, επίσης, σε Α’ προβολή η κομεντί Royal Hearts με τον βραβευμένο με 2 Χρυσές Σφαίρες Τζέιμς Μπρολίν να ενσαρκώνει έναν ιδιοκτήτη ράντζου, ο οποίος μαθαίνει ξαφνικά ότι είναι ο νόμιμος δικαιούχος ενός ολόκληρου βασιλείου (Τρίτη 12/3, 21.00), αλλά και το ντοκιμαντέρ Tiny Shoulders: Rethinking Barbie, το οποίο μέσα από την 60ετή ιστορία της διάσημης κούκλας Barbie, διερευνά τις αντιθετικές όψεις του φεμινισμού, αλλά και της γυναικείας θέσης στον κόσμο (Σάββατο9/3, 22.30).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, τα βλέμματα στρέφονται στην πρεμιέρα της βραβευμένης στις Κάννες ταινίας Καλπάζοντας με το όνειρο (The Rider) της Κλοέ Ζάο, για την ιστορία ενός ανερχόμενου αστεριού του ροντέο, ο οποίος μετά από σοβαρό τραυματισμό αναγκάζεται να σταματήσει την ιππασία και να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του (Σάββατο 9/3, 22.00) Η ταινία κέρδισε και την Χρυσή Αθηνά ως η καλύτερη ταινία στο Διεθνές Φεστιβάλ Αθηνών –Νύχτες Πρεμιέρας. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να απολαύσουν, μέσα από το κανάλι, το ψυχολογικό θρίλερ Ένας μήνας παραφροσύνης (Brain on Fire) του Τζέραρντ Μπάρετ με την Κλόε Γκρέις Μόρετς. Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η ταινία ακολουθεί τη ζωή της δημοσιογράφου της New York Post, Susannah Cahalan (Κλόε Γκρέις Μόρετς), της οποίας η ζωή ανατρέπεται όταν εμφανίζει περίεργα συμπτώματα ψυχικής διαταραχής (Τετάρτη 13/3, 22.00, ζώνη Ladies First). Την Παρασκευή 8/3 στις 22:00 κάνει πρεμιέρα στο κανάλι και το ισπανικό θρίλερ Το Βάραθρο σχετικά με μια σκοτεινή αίρεση στα Κανάρια Νησιά.

Στο πλαίσιο του μηνιαίου αφιερώματος στον Μάικλ Φασμπεντερ θα προβληθεί την Τρίτη 12/3 (22.00) στο COSMOTE CINEMA 2HD η ταινία δράσης Assassin’s Creed με τη Μαριόν Κοτιγιάρ και τον Τζέρεμι Άιρονς. Η ταινία ακολουθεί την ιστορία ενός κατάδικου, ο οποίος γίνεται αντικείμενο ενός παράξενου πειράματος που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες και «βιώνει» τις περιπέτειες του προγόνου του Αγκιλάρ, ενός εκπαιδευμένου δολοφόνου, στην Ισπανία της Ιεράς Εξέτασης.

Στις πρεμιέρες του VILLAGE CINEMA HD, ξεχωρίζει η ταινία Sing Street του Τζον Κάρνεϊ, όπου μας μεταφέρει στην Ιρλανδία των 80’s ακολουθώντας τη ζωή του έφηβου Κόνορ, ο οποίος αναγκάζεται να αλλάξει σχολείο λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων της οικογένειάς του. Η ταινία εξελίσσεται με φόντο τις μελωδίες των Cure, Clash, A-Ha, Duran Duran, Spandau Ballet, The Jam και άλλων πολλών μουσικών θρύλων της εποχής (Παρασκευή 8/3, 21.00).

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους από την Παρασκευή 8/3 προς ενοικίαση, το θρίλερ Το κορίτσι στον ιστό της αράχνης (The Girl in the Spider’s Web), το οποίο βασίζεται στην τριλογία «Millennium» του Στιγκ Λάρσον. Η ταινία ακολουθεί την καταζητούμενη χάκερ Λίσμπετ Σαλάντερ (Κλέρ  Φόι), η οποία αναλαμβάνει να υποκλέψει ένα άκρως προστατευμένο λογισμικό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Επίσης, από την Δευτέρα 11/3 θα είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία η ταινία Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) με τον βραβευμένο με OSCAR Έντι Ρέντμεϊν. Η ταινία με σεναριογράφο τη διάσημη συγγραφέα Τζ.Κ. Ρόουλινγκ μάς ταξιδεύει στη δεκαετία του 1920, όπου ο σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ καταφέρνει να αποδράσει από τη Νέα Υόρκη και τα δεσμά του Κογκρέσου Μαγείας, ταξιδεύοντας στο Παρίσι, όπου οργανώνει την επίθεση των καθαρόαιμων μάγων απέναντι στην ανθρωπότητα. Ο Νιούτ Σκαμάντερ (Έντι Ρέντμεϊν) θα έρθει εκεί αντιμέτωπος με την πανίσχυρη απειλή που διχάζει τον κόσμο των μάγων.

Mary Kills People – 2η Σεζόν

Η πολυβραβευμένη σειρά επιστρέφει με τον 2ο κύκλο για να μας μεταφέρει στον κόσμο της  Dr. Mary Harris (Καρολίν Νταβερνάς), η οποία κατά τη διάρκεια της νύχτας στα επείγοντα περιστατικά βοηθάει ασθενείς σε τελικό στάδιο να δώσουν τέλος στη ζωή τους (Κυριακή 10/3, 22.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

JAMIES QUICK & EASY FOOD 2

Ο Jamie Oliver επιστρέφει με μια σειρά από μοναδικά και πεντανόστιμα πιάτα για να ωθήσει ερασιτέχνες μάγειρες να γίνουν δημιουργικοί στο σπίτι τους, χρησιμοποιώντας μόνο πέντε συστατικά. Ιδανικό για εκείνους που αγαπούν το φαγητό, αλλά δεν έχουν το χρόνο ή την ενέργεια για πολύπλοκο μαγείρεμα. Είτε πρόκειται για «μάγους» της κουζίνας, είτε για εντελώς αρχάριους μάγειρες, χρησιμοποιώντας αυτές τις έξυπνες συνταγές και τα μικρά τρικ στην κουζίνα, όλοι μπορούν να μαγειρέψουν ένα πιάτο που θα προκαλέσει αίσθηση. (Από Δευτέρα 11/3, 18.25 με διπλά επεισόδια, FOX Life).

Breathe – Α’ προβολή

ο Ρόμπιν, μένει παράλυτος στα 28 του χρόνια από πολυμυελίτιδα. Ακινητοποιημένος σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, με πρόβλεψη ζωής μόνο λίγων μηνών, θα παλέψει ενάντια στις πιθανότητες και με τη βοήθεια της γυναίκας του θα καταφέρει να ζήσει άλλα 35 χρόνια (Παρασκευή 8/3, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD).


Butterbean Café

Το Butterbean Café είναι μια σειρά προσχολικής ηλικίας  με πρωταγωνίστρια μια νεράιδα που ονομάζεται Butterbean και είναι ιδιοκτήτρια  ενός μαγικού café. Αυτή και οι νεραϊδένιοι  φίλοι της δημιουργούν τα πιο υγιεινά σνακ και τις πιο γλυκές λιχουδιές στο Puddlebrook – μια μικρή πόλη νεράιδων και ανθρωπόμορφων ζώων που ονομάζονται Brookies. (Σάββατο & Κυριακή, 11:00, Nickelodeon)..

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...