25/07/2019

Στη Nova η Euroleague, δεν κατέθεσε προσφορά η COSMOTE TV

Μία ανάσα πριν τη νέα συμφωνία ανανέωσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με τη Euroleague για τις επόμενες σεζόν τριετία βρίσκεται η Nova, όπως γράψαμε αποκλειστικά στο digitaltvinfo.gr από εχθές το βράδυ. Στη φετινή διαγωνιστική διαδικασία ωστόσο δεν ακολουθήθηκε όπως μαθαίνουμε η συνηθισμένη πρακτική με πλειοδοτικές προσφορές από κάθε ενδιαφερόμενο ...

Μία ανάσα πριν τη νέα συμφωνία ανανέωσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με τη Euroleague για τις επόμενες σεζόν τριετία βρίσκεται η Nova, όπως γράψαμε αποκλειστικά στο digitaltvinfo.gr από εχθές το βράδυ.

Στη φετινή διαγωνιστική διαδικασία ωστόσο δεν ακολουθήθηκε όπως μαθαίνουμε η συνηθισμένη πρακτική με πλειοδοτικές προσφορές από κάθε ενδιαφερόμενο (όπως γίνεται π.χ στο Champions League, Premier League κοκ) αλλά οι υπεύθυνοι για τα τηλεοπτικά της Euroleague επέλεξαν να πάνε σε απ’ ευθείας διαπραγματεύσεις με την τωρινή κάτοχο των δικαιωμάτων, τη Nova.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο διαπραγματευτές να καταλήξουν σε συμφωνία χωρίς να γίνει ουσιαστικά διαγωνισμός και έτσι δε δόθηκε η δυνατότητα στην COSMOTE TV να καταθέσει προσφορά για μια διοργάνωση που είναι γνωστό πως την ενδιέφερε πολύ.

Προφανώς και η Euroleague πήρε απο τη συμφωνία τα οικονομικά οφέλη που σχεδίαζε αλλά και η Nova ταυτόχρονα διαφύλαξε από τον ανταγωνισμό ένα από τα σημαντικότερα τηλεοπτικά της προϊόντα.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.