Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
speed-jim | 7-December-2019 | 21:39:07

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Valuable Inform | 7-December-2019 | 20:42:07

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
georgeZ | 7-December-2019 | 20:22:07

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
babis3g | 7-December-2019 | 18:58:07

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 7-December-2019 | 18:02:07

Ειδήσεις . Pay TV News
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 | 12:41

COSMOTE HISTORY HD: «Το κάλεσμα των μαρμάρων» παρουσιάζει τη διασπορά των ελληνικών αρχαιοτήτων στην Αναγέννηση

Στον τρόπο με τον οποίο ελληνικές αρχαιότητες μεταφέρονταν από τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη μέσω Βενετίας, στην Ευρώπη κατά την περίοδο της Αναγέννησης, είναι αφιερωμένο το δεύτερο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Το κάλεσμα των μαρμάρων» σε παραγωγή COSMOTE TV, για τη διασπορά των ελληνικών αρχαιοτήτων...

Στον τρόπο με τον οποίο ελληνικές αρχαιότητες μεταφέρονταν από τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη μέσω Βενετίας, στην Ευρώπη κατά την περίοδο της Αναγέννησης, είναι αφιερωμένο το δεύτερο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Το κάλεσμα των μαρμάρων» σε παραγωγή COSMOTE TV, για τη διασπορά των ελληνικών αρχαιοτήτων στον δυτικό κόσμο τους τελευταίους πέντε αιώνες.

Ειδικότερα, στο επεισόδιο, παρουσιάζεται η ανάπτυξη του συλλεκτισμού στην Ευρώπη σε μία εποχή που τα ελληνικά έργα τέχνης μεταφέρονταν σε όλες τις δυτικές ευρωπαϊκές χώρες, φτάνοντας ως τη Βρετανία. «Το κάλεσμα των μαρμάρων» ταξιδεύει στην Κρήτη και τη Βενετία και παρουσιάζει την ελληνική συλλογή αγαλμάτων του κόμη του Αρούντελ, η οποία αποτελεί έως σήμερα, τον αρχαιολογικό πυρήνα του πρώτου μουσείου της Μ. Βρετανίας, του Ashmolean Museum στην Οξφόρδη (Τρίτη 12/11, 22.00, COSMOTE HISTORY HD).

Επίσης, με αφορμή ένα χρυσοΰφαντο πανί από τους βασιλικούς τάφους στις Αιγές και ένα μικρό κομμάτι λινού υφάσματος από μια νεκρική πυρά στην Ελεύθερνα, το νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ σε παραγωγή COSMOTE TV «Ο κώδικας της τέχνης» θέτει στο μικροσκόπιο το ύφασμα, ως μέσο διήγησης συναρπαστικών ιστοριών, αλλά και ως μέσο αποκωδικοποίησης αντιλήψεων διαφόρων εποχών. Μέσα από μια σειρά έργων που ανήκουν σε μια άγνωστη πτυχή της καλλιτεχνικής παραγωγής, το επεισόδιο επιδιώκει να μεταδώσει στο κοινό την αίσθηση της απτικής επαφής με τα αντικείμενα, ενώ κεντρική θέση κατέχει και η έννοια του χρώματος (Παρασκευή 8/11, 22.00).

Τέλος, το μηνιαίο αφιέρωμα του COSMOTE HISTORY HD «Στα φτερά του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου» συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στα κατορθώματα των Ελλήνων αεροπόρων, που από τα μέσα του 1916 πολέμησαν με γενναιότητα στην βορειανατολική Ελλάδα (Κυριακή 10/11, 21.00).

Τα επεισόδια όλων των σειρών είναι διαθέσιμα μετά την προβολή τους on demand στη δωρεάν υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 106

Η αγορά σήμερα

04-12-2019

DST 106

Το DST 106 είναι ένα IP σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει έως 100 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια μέσω streaming, από δύο δορυφόρους επιλογής του ξενοδοχείου. Το πακέτο περιλαμβάνει τη μονάδα sdi480 της TERRA, η οποία καλύπτεται με 4 χρόνια εγγύησης και δυνατότητα...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Τεύχος 135

20-11-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στην PAOK TV, τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Έπειτα από την πολυετή παραμονή των ομάδων στην κοινή τηλεοπτική στέγη της Nova και την είσοδο από πέρυσι της ΕΡΤ στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Super League, έρχεται πλέον το PAOK TV για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TV ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται η πρώτη στα χρονικά ομάδα της χ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.