23/03/2020

Αφιέρωμα στο COSMOTE HISTORY HD για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Αφιερωμένο στην ελληνική Επανάσταση του 1821 είναι το πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD το διήμερο 24-25/3, κατά τη διάρκεια του οποίου θα προβληθούν ντοκιμαντέρ και παραγωγές της COSMOTE TV, με θέμα τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου. Οι προβολές θα ξεκινήσουν την Τρίτη 24/3 στις 23.00 και θα ολοκληρωθούν...

Αφιερωμένο στην ελληνική Επανάσταση του 1821 είναι το πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD το διήμερο 24-25/3, κατά τη διάρκεια του οποίου θα προβληθούν ντοκιμαντέρ και παραγωγές της COSMOTE TV, με θέμα τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου. Οι προβολές θα ξεκινήσουν την Τρίτη 24/3 στις 23.00 και θα ολοκληρωθούν τα μεσάνυχτα της 25ης Μαρτίου. Μεταξύ όσων θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές είναι επεισόδια από τη «Μηχανή του Χρόνου» για τη δράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Επανάσταση, την άγνωστη δράση της Φιλικής Εταιρείας, τη σφαγή της Χίου κλπ., ενώ εκτάκτως, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, θα κάνει πρεμιέρα το νέο επεισόδιο της εκπομπής αφιερωμένο στους Ελεύθερους Πολιορκημένους και την Έξοδο του Μεσολογγίου που θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη (Τετάρτη 25/3, 21.00 & Δευτέρα 30/3, 21.00).

Στο πλαίσιο του αφιερώματος στην 25η Μαρτίου θα προβληθούν, επίσης, ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV, όπως τα «Ένδοξα πλοία του πολεμικού ναυτικού: Βρίκιον Άρης» και οι «Δρόμοι της ελευθερίας», αφιερώματα σε πρωτεργάτες της Επανάστασης, όπως ο Μακρυγιάννης και ο Κολοκοτρώνης, τα ντοκιμαντέρ «Από την Άλωση της Πόλης στην Επανάσταση του 1821», «1821: Ο ξεσηκωμός του γένους» κ.α.

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.