18/08/2020

Σε εξέλιξη τα γυρίσματα της σειράς "42C" της COSMOTE TV

Γράφτηκε από: N.D

Συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς στο νησί της Κέρκυρας και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα γυρίσματα της νέας σειράς μυθοπλασίας της Cosmote TV, με τίτλο «42 C». Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παραγωγού εταιρείας τα γυρίσματα θα διαρκέσουν – εφόσον όλα κυλίσουν ομαλά- έως και τον Οκτώβριο του 2020.

Συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς στο νησί της Κέρκυρας και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα γυρίσματα της νέας σειράς μυθοπλασίας της Cosmote TV, με τίτλο «42 C». Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παραγωγού εταιρείας τα γυρίσματα θα διαρκέσουν – εφόσον όλα κυλίσουν ομαλά- έως και τον Οκτώβριο του 2020. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα του νησιού ήδη πραγματοποιούνται casting τόσο για επαγγελματίες ηθοποιούς όσο και για βοηθητικούς ρόλους.

Το νέο εγχείρημα της συνδρομητικής πλατφόρμας μετά το «’Έτερος Εγώ – Χαμένες ψυχές» που προβλήθηκε με επιτυχία σε συνδρομητική αλλά και ελεύθερη τηλεόραση (Star Channel) πέρυσι και τη δεύτερη σεζόν «Έτερος εγώ - Κάθαρσις», που ολοκληρώθηκε φέτος, ονομάζεται "42°C" και πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, 8 επεισοδίων. Αφηγείται μία ιστορία εγκλήματος: Μία οικογένεια και όλη η τοπική κοινωνία ενός μικρού νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης. Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται νεκρή στο ίδιο ακριβώς σημείο, που βρέθηκε και η μητέρα της, 6 χρόνια πριν.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι : Χρήστος Λούλης, Κατερίνα Λέχου, Theo Alexander, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Έμιλυ Κολιανδρή, Μπέτυ Αποστόλου, Ιβάν Σβιτάιλο. Στη σκηνοθεσία είναι ο Γιώργος Παπαβασιλείου (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit κ.α.). Στα βασικά πόστα της παραγωγής της νέας σειράς η COSMOTE TV επέλεξε να εμπιστευτεί στελέχη με τα οποία έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία. Στη διεύθυνση φωτογραφίας βρίσκουμε τον Γιάννη Δρακουλαράκο («Ευτυχία», «Ενας άλλος κόσμος», «Το ταγκό των Χριστουγέννων») ενώ το σενάριο είναι του Σέργιου Κωνσταντινίδη και της Κάλλιας Παπαδάκη. Δημιουργός της σειράς είναι η παραγωγός Ναταλύ Δούκα («Ευτυχία», «Ταμάμ») και την εκτέλεση της παραγωγής έχει αναλάβει η Tanweer Productions. (Ευτυχία, Έτερος εγώ, Tehran κ.ο.κ).

Η σειρά αναμένεται να φτάσει στις οθόνες των συνδρομητών της COSMOTE TV το 2021.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.