11/03/2021

Νέα μίνι σειρά: «The Deceived» αποκλειστικά από τη ζώνη House of Europe της Nova!

To συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ, τεσσάρων επεισοδίων, «The Deceived», κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη ζώνη House of Europe του Novacinema4HD, από τη Δευτέρα 15 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00. H υπόθεση της σειράς ακολουθεί μία Αγγλίδα φοιτήτρια, την Ophelia, η οποία ερωτεύεται τον χαρισματικό λέκτορά της, Michael.

To συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ, τεσσάρων επεισοδίων, «The Deceived», κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη ζώνη House of Europe του Novacinema4HD, από τη Δευτέρα 15 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00.

H υπόθεση της σειράς ακολουθεί μία Αγγλίδα φοιτήτρια, την Ophelia, η οποία ερωτεύεται τον χαρισματικό λέκτορά της, Michael. Μετά τον τυχαίο θάνατο της συζύγου του Michael, η Ophelia μετακομίζει στην Ιρλανδία για να είναι μαζί του, ενώ οι υποψίες της για το θάνατο της γυναίκας του αρχίζουν να αυξάνονται. Καθώς η Ophelia αντικαθιστά τη θέση της νεκρής συζύγου, καλείται να διαπιστώσει εάν είναι το φάντασμα της γυναίκας του Michael που την κυνηγά ή οι ίδιες τις οι ενοχές.

Πρωταγωνιστούν οι Emmet J. Scanlan, Paul Mescal, Catherine Walker και Emily Reid.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.