13/04/2021

Βραβεία Bafta 2021 με 6 βραβεία συνολικά για τη Nova!

Σε συνέχεια της εικονικής τελετής των βραβείων Bafta, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Απριλίου στο Royal Albert Hall του Λονδίνου και μεταδόθηκε LIVE από τα κανάλια Novacinema, τέσσερις συνολικά ταινίες που θα προβληθούν από τη Nova το προσεχές διάστημα απέσπασαν βραβεία σε όλες τις κορυφαίες κατηγορίες!

Σε συνέχεια της εικονικής τελετής των βραβείων Bafta, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Απριλίου στο Royal Albert Hall του Λονδίνου και μεταδόθηκε LIVE από τα κανάλια Novacinema, τέσσερις συνολικά ταινίες που θα προβληθούν από τη Nova το προσεχές διάστημα απέσπασαν βραβεία σε όλες τις  κορυφαίες κατηγορίες!

Αναλυτικότερα, στο «Promising Young Woman» απονεμήθηκε το Βραβείο Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας, ενώ η συγγραφέας και σκηνοθέτης του «Emerald Fennell» απέσπασε το βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου.

Ο Sir Anthony Hopkins κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «The Father», ενώ η ταινία απέσπασε επίσης και το βραβείο Διασκευασμένου Σεναρίου.

Ο Daniel Kaluuya κέρδισε το Bafta Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Judas and the Black Messiah». Η ταινία «Tenet» του Christopher Nolan πήρε το βραβείο των Ειδικών Οπτικών Εφέ.

Όλες οι παραπάνω ταινίες αποτελούν μέρος του προγράμματος των καναλιών Novacinema για το 2021 & 2022!

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.