16/04/2021

Νέα σειρά «Paris Police 1900» : Ένα αποτρόπαιο έγκλημα και ένα σκοτεινό κύκλωμα διαφθοράς έρχονται αποκλειστικά στη Nova!

Η νέα, συναρπαστική αστυνομική σειρά εποχής, «Paris Police 1900», έρχεται από την Τρίτη 20 Απριλίου και κάθε Τρίτη, στις 22:00, αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από το Novacinema4HD! Παρίσι, 1899. Μετά τον θάνατο του Προέδρου, η Γαλλία φαίνεται πιο αδύναμη από ποτέ. Η ανακάλυψη ενός πτώματος στον Σηκουάνα φέρνει κοντά ετερόκλητους χαρακτήρες που θέλουν...

Η νέα, συναρπαστική αστυνομική σειρά εποχής, «Paris Police 1900», έρχεται από την Τρίτη 20 Απριλίου και κάθε Τρίτη, στις 22:00, αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από το Novacinema4HD!

Παρίσι, 1899. Μετά τον θάνατο του Προέδρου, η Γαλλία φαίνεται πιο αδύναμη από ποτέ. Η ανακάλυψη ενός πτώματος στον Σηκουάνα φέρνει κοντά ετερόκλητους χαρακτήρες που θέλουν να λύσουν ένα μυστήριο επικών διαστάσεων.

Πρωταγωνιστούν οι Jeremie Laheurte, Evelyne Brochu και Patrick D’Assumcao.

Η εξαιρετική σειρά εποχής έρχεται για να μεταφέρει τους συνδρομητές της Nova στη σκοτεινή πλευρά της πόλης του φωτός.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.