14/07/2021

Συζητήσεις συνδρομητικής με Netflix

Γράφτηκε από: N.D

Σε αρκετά προχωρημένο στάδιο συζητήσεων βρίσκεται συνδρομητική πλατφόρμα της χώρας μας με τη δημοφιλή streaming υπηρεσία Netflix

Σε αρκετά προχωρημένο στάδιο συζητήσεων βρίσκεται συνδρομητική πλατφόρμα της χώρας μας με τη δημοφιλή streaming υπηρεσία Netflix, προκειμένου να τεθούν οι βάσεις μιας νέας, διαφορετικής συνεργασίας που εκτιμάται ότι θα αποφέρει αμοιβαία οφέλη και στις δύο πλευρές. Αυτό στο οποίο αναφερόμαστε είναι το λεγόμενο “bundling”, μια τακτική που έχει ήδη εφαρμοστεί στο εξωτερικό ανάμεσα στο Sky TV και το Netflix.

Η λογική του εγχειρήματος είναι η προσέγγιση του υποψήφιου συνδρομητή με μια πρόταση, η οποία θα συνδυάζει δύο τηλεοπτικές υπηρεσίες κάτω από μια ενιαία και φυσικά πιο οικονομική τιμή «πακέτο».

Με τον τρόπο αυτό διευκολύνονται όσοι θέλουν να απολαμβάνουν και το περιεχόμενο της συνδρομητικής πλατφόρμας και το on demand πρόγραμμα του Netflix σε πιο συμφέρουσα τιμή από ό,τι θα κόστιζαν μεμονωμένα.

Εξάλλου, με την αναμενόμενη είσοδο στην ελληνική αγορά, νέων direct to consumer παικτών (π.χ Disney+, HBO Max, Discovery+ κοκ.) δεν αποκλείεται αντίστοιχα μοντέλα συνεργασιών να υιοθετηθούν και από άλλους παρόχους στη χώρα μας.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.