14/09/2014

Έκλεισαν εχθές παράνομοι server που μοίραζαν Nova

Γράφτηκε από: N.D
Επαληθεύτηκε η είδηση του digitaltvinfo.gr για τις επιθέσεις που ετοιμάζει η Nova ενάντια σε κύκλωμα παράνομων IPTVserver. Χθες Σάββατο 13/09 περίπου στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα Ολυμπιακού – ΟΦΗ ...
Επαληθεύτηκε η είδηση του digitaltvinfo.gr για τις επιθέσεις που ετοιμάζει η Nova ενάντια σε κύκλωμα παράνομων IPTV server. Χθες Σάββατο 13/09 περίπου στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα Ολυμπιακού – ΟΦΗ, θεατές που παρακολουθούσαν χωρίς νόμιμη συνδρομή είδαν ξαφνικά στις οθόνες τους να εμφανίζεται η κάρτα με το γνωστό μήνυμα : «Η θέαση αυτού του καναλιού είναι παράνομη. Αν θέλετε να δείτε την αγαπημένη σας ομάδα, προμηθευτείτε συνδρομή από xx,xx το μήνα σε ένα κατάστημα Forthnet/Nova». Αμέσως μετά,όπως ήταν φυσικό, χάθηκε η εικόνα και δεν επανήλθε ποτέ. Οι πληροφορίες λένε πως η επίθεση έγινε σε server δεκτών Mag. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και στην πρεμιέρα του Champions League, την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου. Τέλος, πληροφορηθήκαμε πως και ο OTE TV παρακολουθεί το φαινόμενο της πειρατείας και μάλιστα έχει προχωρήσει και αυτός με τη σειρά του σε σύσταση ειδικού τμήματος καταπολέμησης της.
Κατηγορία Scrambling corner

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.