Ειδήσεις . Scrambling corner
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 | 12:25

Από Βουλγαρία «μαύρο» σε κυπριακά IPTV - Τι λέει η εταιρεία

Από την πόλη Petrich της Βουλγαρίας «έπεσε» το «μαύρο» στους κυπριακούς δέκτες και στους χρήστες της παράνομης συνδρομητικής τηλεόρασης. Ο κεντρικός πάροχος εκεί, που είχε τεθεί στο στόχαστρο της πανευρωπαϊκής επιχείρησης την οποία συντόνισε η Europol, είχε κατέβει προσωρινά, ωστόσο λίγες ώρες μετά επανήλθε, όπως αναφέρουν βουλγαρικά ειδησεογραφικά...

Από την πόλη Petrich της Βουλγαρίας «έπεσε» το «μαύρο» στους κυπριακούς δέκτες και στους χρήστες της παράνομης συνδρομητικής τηλεόρασης.

Ο κεντρικός πάροχος εκεί, που είχε τεθεί στο στόχαστρο της πανευρωπαϊκής επιχείρησης την οποία συντόνισε η Europol, είχε κατέβει προσωρινά, ωστόσο λίγες ώρες μετά επανήλθε, όπως αναφέρουν βουλγαρικά ειδησεογραφικά.

Δηλώσεις των ιθυνόντων, ανέφεραν ότι «πωλούσαν υπηρεσίες σε 1500 πελάτες στην περιοχή του Petrich και στα γύρω χωριά. Ένα άλλο κομμάτι της επιχείρησης προσφέρει υπηρεσίες διαδικτύου, όπως για παράδειγμα διακομιστές που δεν χρειάζονται διαχείριση. Προσφέρονται, επίσης, υπηρεσίες αποθήκευσης και VPN», ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι μερικοί από τους εξοπλισμούς της Megabyte βρίσκονται στην Telepoint, στο μεγαλύτερο δηλαδή κέντρο δεδομένων της Βουλγαρίας, με συνδεσιμότητα με το Petrich. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η αστυνομία κατέσχεσε το υλικό της εταιρείας για να ελέγξει για αποδεικτικά στοιχεία παράνομης δραστηριότητας.

Οι ιθύνοντες φαίνεται πως δεν είχαν σχετική ενημέρωση για τις υποκλοπές που γίνονταν στο δίκτυό τους. "Ενημερωθήκαμε από την αστυνομία ότι μερικοί από τους πελάτες μας στο Petrich και στη Σόφια χρησιμοποιούν την υπηρεσία μας για παράνομες ροές και ενέργειες", ανέφεραν.

«Φυσικά, δεν ήμασταν σε θέση να το γνωρίζουμε, επειδή οι υπηρεσίες μας είναι μη διαχειριζόμενες και η πρόσβαση root [στους εξυπηρετητές] παρέχεται στους πελάτες μας. Για τον λόγο αυτό, κάθε πελάτης και οποιοσδήποτε που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μας είναι υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες», εξήγησαν.

Η εταιρεία ανέφερε ότι θα δώσει στην Αστυνομία οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με αυτούς τους πελάτες. Να σημειωθεί ότι αύριο εκπνέει το διάταγμα της προσωποκράτησης των 3 συλληφθέντων και αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου Λάρνακας. Κατά την προηγούμενη, μακρά διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου, παρόντες ήταν και ανακριτές από Ολλανδία, οι οποίοι μέσω της Europol συνέδραμαν στην επιχείρηση ευρείας κλίμακας.

http://www.sigmalive.com/news/local/482476/apo-voulgaria-mavro-se-kypriaka-iptvti-leei-i-etaireia 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

IB-MS303-T

Η αγορά σήμερα

04-06-2019

IB-MS303-T

Η επιτραπέζια βάση IB-MS303-T είναι μία εξαιρετικά εργονομική και μοντέρνα βάση στήριξης, για την τοποθέτηση μιας οθόνης υπολογιστή στο γραφείο σας. Διαθέτει 4 συνολικά αρθρώσεις με ελευθερία κίνησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε ανά πάσα στιγμή την οθόνη σας στην επιθυμητή θέση. Χάρη στο clamp στήριξης που διαθέτει, μπορείτε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Τεύχος 129

21-05-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τέταρτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα στο νέο τεύχος Ιουνίου είναι το αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια Multistream και DVB-S2X. Η ψηφιακή δορυφορική μετάδοση video δεύτερης γενιάς (DVB-S2) αποτελεί σήμερα το κυρίαρχο πρότυπο που χρησιμοποιούν για την εκπομπή τους τα δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια. Σε σχέση με το αρχικό DVB-S, το DVB-S2 διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά και είναι συμβατό με νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και καλύτερη εκμετάλλευση της χωρητικότητας. Τέτοιες τεχνολογίες είναι η εκπομπή Multistream που επιτυγχάνει τη μετάδοση πολλαπλών ροώ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.