Ειδήσεις . Scrambling corner
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 | 13:22

4,6 εκατομμύρια οι θεατές πειρατικών υπηρεσιών στην Ιταλία

Μια έρευνα της ιταλικής Ένωσης Προστασίας του Οπτικοακουστικού Περιεχομένου (Fapav) εκτιμά ότι υπάρχουν 2 εκατομμύρια παράνομες συνδρομές συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ιταλία και 4,6 εκατομμύρια θεατές. Η Fapav ισχυρίζεται ότι λίγοι Ιταλοί γνωρίζουν ότι η παράνομη συνδρομή τους, ύψους € 10 έως € 20 μηνιαίως, είναι απλά ο τελευταίος κρίκος μιας αλυσίδας...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Μια έρευνα της ιταλικής Ένωσης Προστασίας του Οπτικοακουστικού Περιεχομένου (Fapav) εκτιμά ότι υπάρχουν 2 εκατομμύρια παράνομες συνδρομές συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ιταλία και 4,6 εκατομμύρια θεατές.

Η Fapav ισχυρίζεται ότι λίγοι Ιταλοί γνωρίζουν ότι η παράνομη συνδρομή τους, ύψους € 10 έως € 20 μηνιαίως, είναι απλά ο τελευταίος κρίκος μιας αλυσίδας που διαχειρίζεται η μαφία.

Ο εκτιμώμενος κύκλος εργασιών της παράνομης αυτής επιχείρησης μόνο στην Ιταλία παράγει κύκλο εργασιών περίπου 200 εκατ. Ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με μια έκθεση που παρουσίασε η ημερήσια εφημερίδα Corriere della Sera, ο πειρασμός του οργανωμένου εγκλήματος να εισέλθει στον τομέα αυτό είναι "ακαταμάχητος" επειδή η μέγιστη ποινή για όσους παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα είναι τέσσερα χρόνια, πολύ λιγότερο από ό,τι για την διακίνηση ναρκωτικών ή τον εκβιασμό. Επίσης, τα λίγα άτομα που έχουν συλληφθεί μέχρι σήμερα έχουν λάβει μειωμένες ποινές με ποινική συνδιαλλαγή.

Κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A, για παράδειγμα, περίπου 1.700 stream από το εξωτερικό φθάνουν στην Ιταλία, μεταξύ άλλων από χώρες όπως η Ρωσία, η Ουκρανία ή οι Σεϋχέλλες. Αλλά η Ολλανδία είναι υπεύθυνη για το μερίδιο του λέοντος, κυρίως λόγω του διακομιστή Worldstream, και μέχρι τώρα όλα τα αιτήματα από την Ιταλία για την διακοπή αυτής της υπηρεσίας έχουν απορριφθεί.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.