15/12/2020

Η αστυνομία του Lancashire στέλνει προειδοποιητικές επιστολές σε 7.000 άτομα για πειρατεία

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Περισσότερα από 7.000 άτομα, που πιστεύεται ότι χρησιμοποιούν μια παράνομη υπηρεσία τηλεοπτικής ροής, πρόκειται να λάβουν προειδοποιητικές ειδοποιήσεις αυτήν την εβδομάδα από την Αστυνομία του Lancashire στα βορειοδυτικά της Αγγλίας. Η μονάδα εγκλήματος στον κυβερνοχώρο της αστυνομίας εκδίδει τις προειδοποιήσεις στους συνδρομητές...

Περισσότερα από 7.000 άτομα, που πιστεύεται ότι χρησιμοποιούν μια παράνομη υπηρεσία τηλεοπτικής ροής, πρόκειται να λάβουν προειδοποιητικές ειδοποιήσεις αυτήν την εβδομάδα από την Αστυνομία του Lancashire στα βορειοδυτικά της Αγγλίας. Η μονάδα εγκλήματος στον κυβερνοχώρο της αστυνομίας εκδίδει τις προειδοποιήσεις στους συνδρομητές μιας υπηρεσίας IPTV που επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν παράνομα μέσω streaming κανάλια premium με μειωμένο κόστος.

Οι συνδρομητές θα λάβουν τις ειδοποιήσεις αυτήν την εβδομάδα μέσω email, ζητώντας τους να σταματήσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία αμέσως. Η προειδοποίηση αναφέρει ότι η εγγραφή σε αυτές τις υπηρεσίες είναι έγκλημα το οποίο επιφέρει μέγιστη ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών ή / και πρόστιμο και εγγραφή στο ποινικό μητρώο. Η ειδοποίηση, μία από τις πρώτες στο είδος της που απευθύνεται σε καταναλωτές παράνομων υπηρεσιών ροής, καθιστά επίσης σαφές ότι η αστυνομία του Lancashire Constabulary θα παρακολουθεί τη συμπεριφορά των συνδρομητών και θα ξεκινήσει έρευνα εάν αγνοηθεί το email. Αυτή η ενέργεια αποτελεί μέρος μιας συνεχούς προσπάθειας που έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση του παράνομου streaming και όσων επωφελούνται από αυτό.

Ο κατάλογος των συνδρομητών της υπηρεσίας IPTV ανακαλύφθηκε αφού οι αξιωματικοί πραγματοποίησαν έρευνα με ένταλμα σε κατοικία στο Lytham τον Ιούνιο, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ένας 28χρονος ως ύποπτος για παράνομο streaming premium τηλεοπτικών καναλιών, απάτης και ξέπλυμα χρήματος. Κατασχέθηκαν επίσης δύο αυτοκίνητα υψηλής αξίας, ακριβά ρούχα, κοσμήτατα και τσάντες. Ο άντρας έκτοτε αφέθηκε ελεύθερος και βρίσκεται υπό έρευνα.

Πηγή: advanced-television.com

Κατηγορία Scrambling corner

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.