Ειδήσεις . Sport+
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 | 15:07

Η UEFA έθεσε βέτο στην τηλεόραση του Ισραήλ για τη Δυτική Οχθη

Η κίνηση ήρθε από την ίδια την UEFA, σύμφωνα με την οποία το αίτημα να μην μεταδίδονται αγώνες σε...

Αν και απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τους προκριματικούς αγώνες του Nations League και του Παγκόσμιου Κυπέλλου, η κρατική τηλεόραση του Ισραήλ δεν θα μπορεί να μεταδώσει τους αγώνες σε εβραϊκούς οικισμούς στη Δυτική Όχθη.

Η κίνηση ήρθε από την ίδια την UEFA, σύμφωνα με την οποία το αίτημα να μην μεταδίδονται αγώνες σε εβραϊκούς οικισμούς πέρα ​​από την Πράσινη Γραμμή προωθήθηκε από τον αθλητικό γίγαντα του Κατάρ «beIN». Η συγκεκριμένη εταιρεία κατέχει τα αθλητικά τηλεοπτικά δικαιώματα για τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ.

Ο υπουργός Πολιτισμού του Ισραήλ, Μίρι Ρεγκέβ, παρενέβη στο θέμα διαμηνύοντας ότι «τα σύνορα του Ισραήλ δεν θα καθοριστούν από αθλητικές οργανώσεις».

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Fagor – Πυλώνες

Η αγορά σήμερα

11-04-2019

Fagor – Πυλώνες

Διαθέσιμη από την AMF Electronics είναι η σειρά επαγγελματικών πυλώνων της Fagor, που εξασφαλίζει υψηλής ασφάλειας τοποθέτηση κεραίας σε μεγάλα ύψη. Η σειρά διαθέτει τρία διαφορετικά τμήματα, το FG PNT 15, το FG TRT 25 και το FG BTR AT. Το FG PNT 15 έχει ύψος 1,5 μέτρα και αποτελεί...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Τεύχος 128

23-04-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τρίτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην Salonica Electronix 2019, το 2ο Κλαδικό Συνέδριο Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας & Τηλεόρασης που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Απριλίου του 2019. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται στην χώρα μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.