Ειδήσεις . Sport+
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019 | 13:49

Τηλεοπτικά και VAR τα πρώτα βαρίδια για τη νέα κυβέρνηση

Την περασμένη Πέμπτη, η απερχόμενη κυβέρνηση αποφάσισε ότι η ΕΡΤ θα αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ, καθώς και τα δικαιώματα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Όμως, αν και όλα έχουν τακτοποιηθεί, μένουν να πέσουν οι υπογραφές και το ζήτημα είναι τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση.

Την περασμένη Πέμπτη, η απερχόμενη κυβέρνηση αποφάσισε ότι η ΕΡΤ θα αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ, καθώς και τα δικαιώματα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Όμως, αν και όλα έχουν τακτοποιηθεί, μένουν να πέσουν οι υπογραφές και το ζήτημα είναι τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει δείξει τις διαθέσεις του και έχει πάει την ΕΡΤ στον Άρειο Πάγο, για τον ΠΑΟΚ.

Ο Μητσοτάκης θα… ακούσει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ή θα κάνει του κεφαλιού του;

Να σημειώσουμε ότι στην περίπτωση που η νέα κυβέρνηση δεν υλοποιήσει τη συμφωνία που άφησε σε εκκρεμότητα η προηγούμενη κυβέρνηση όσον αφορά την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λιγκ 2, τότε είναι πιθανό η περίφημη αναδιάρθρωση να τιναχτεί στον αέρα και το συγκεκριμένο πρωτάθλημα να μην αρχίσει.

Σε ότι αφορά το VAR, που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πρέπει να λειτουργήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο διαγωνισμός που έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση η οποία αποφάσισε να καλύψει και το κόστος λειτουργίας του.

Εφόσον η εκκρεμότητα με τις οπτικές ίνες, για την οποία μίλησε Γ. Βασιλειάδης συνδέεται με ενέργειες που πρέπει να κάνει η επόμενη η κυβέρνηση, θα έχουμε να κάνουμε με ένα δεύτερο θέμα που χωρίς να δημιουργεί τα διλλήματα του πρώτου, θα πρέπει να τύχει άμεσης διευθέτησης.

http://www.fmvoice.gr/

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.