Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 26-May-2020 | 12:10:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 26-May-2020 | 12:04:26

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
babis3g | 26-May-2020 | 11:06:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
thanost | 26-May-2020 | 9:29:26

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
babis3g | 26-May-2020 | 1:56:26

Ειδήσεις . Sport+
Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020 | 16:46

Τι γίνεται με τα τηλεοπτικά του Παναθηναϊκού

Από τι εξαρτώνται;

Ο Παναθηναϊκός, μεταξύ άλλων, φορτσάρει για την άδεια συμμετοχές στην επόμενη Super League, διευθετώντας τις τελικές λεπτομέρειες. Εκτός από τους πιστωτές και τους διακανονισμούς που πρέπει να πληρωθούν, κάτι που αποτελεί ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα της άδειας.

Μπορεί η συγκεκριμένη άδεια, δηλαδή της ΕΠΟ, να μην οδηγεί στην άρση της ευρωπαϊκής τιμωρίας, ωστόσο θα αποτελέσει ακόμη ένα «όπλο», το οποίο θα κληθεί να καταθέσει ο Παναθηναϊκός στο αρμόδιο τμήμα της UEFA, αν θελήσει να φτάσει την υπόθεση στην τελική φάση της.

Βέβαια, αν υπάρχει ένα σημείο-κλειδί για την απόκτηση της άδειας αυτό είναι το εγγυημένο τηλεοπτικό συμβόλαιο καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟ πρέπει να έχει οπωσδήποτε δεδομένη τηλεοπτική στέγη και προβλεπόμενα έσοδα που θα δηλώσει για την επόμενη χρονιά, τα οποία εγγυημένα αυτή τη στιγμή δεν τα έχει. Γι αυτό και ίσως οι διαδικασίες για τη συμφωνία του «τριφυλλιού» με τη Nova να επισπευσθούν.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.