Συζητήσεις στο satleo

IPTV Γενικά
deepbluesky | 7-April-2020 | 21:29:07

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
geoavlonitis | 7-April-2020 | 21:28:07

Λήψη Αραβικών Δορυφόρων (26° Εast, 30.5° East, 7° West)
adonis1 | 7-April-2020 | 20:43:07

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Pierios | 7-April-2020 | 20:34:07

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
komhsgr | 7-April-2020 | 19:27:07

Ειδήσεις . Sport+
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 | 16:03

Πλάνο για αγώνα… κάθε μέρα στην Premier League μετά τον κορωνοϊό

Μια ρηξικέλευθη πρόταση

Στην Αγγλία γίνεται κουβέντα για την επιστροφή της Premier League, η οποία έχει διακόψει τους αγώνες μέχρι τις 30 Απριλίου, με τον εκτελεστικό διευθυντή της Σαουθάμπτον να καταθέτει μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο Μάρτιν Σέμενς πρότεινε όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Αγγλία, να μεταδίδεται τηλεοπτικά κάθε μέρα και ένας αγώνας για το διάστημα που θα είναι σε καραντίνα οι κάτοικοι της χώρας.

 «Πρέπει να κάνουμε ότι είναι ασφαλές για το σύνολο της κοινωνίας μας. Όταν όλοι μας θα είμαστε ασφαλείς και δεν θα χρησιμοποιούμε την Αστυνομία για τα γήπεδα, αφού θα είναι χωρίς θεατές οι αγώνες, τότε η Κύβερνηση μπορεί να μας δώσει το ελεύθερο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα γιατί μπορούμε να προσφέρουμε διασκέδαση και να δείξουμε ότι η χώρα επιστρέφει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς. Αν οι άνθρωποι είναι στο σπίτι τους και βλέπουμε κάθε μέρα και έναν αγώνα της Premier League θα είναι κάτι καλό γι’ αυτούς, την ψυχολογία τους».

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TL-WN725N - Το μόνο wireless USB adapter που υποστηρίζεται από τα νέα MAG420

Η αγορά σήμερα

07-04-2020

TL-WN725N - Το μόνο wireless USB adapter που υποστηρίζεται από τα νέα MAG420

Το μόνο wireless USB adapter που συνεργάζεται με τα νέα MAG420 από όσα έχουν δοκιμαστεί στα γραφεία μας μέχρι σήμερα. Το TP-Link 150Mbps Wireless N Nano USB, TL-WN725N επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν ένα επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σε ένα ασύρματο δίκτυο σε 150Mbps. Αυτός ο μικροσκοπικός προσαρμογέας...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.