06/05/2020

"Φρένο" της Μέρκελ στην επανέναρξη της Bundesliga

Η Bundesliga άναψε το "πράσινο φως" για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ έβαλε... φρένο στα σχέδια της διοργανώτριας αρχής. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να αρχίσει ξανά πριν από τις 22 Μαΐου...

Η Bundesliga άναψε το "πράσινο φως" για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ έβαλε... φρένο στα σχέδια της διοργανώτριας αρχής.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να αρχίσει ξανά πριν από τις 22 Μαΐου, καθώς θα πρέπει οι ομάδες να μπουν σε 14ημερη καραντίνα για λόγους ασφαλείας.

Μπορεί το αρχικό πλάνο επανέναρξης να αφορούσε το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαΐου, αλλά τα 10 θετικά κρούσματα κορονοϊού στα 1724 τεστ που έγιναν στα μέλη των ομάδων της Bundesliga, καθώς και το video του Σάλομον Καλού που δείχνει πως οι ποδοσφαιριστές αγνοούν επιδεικτικά τα μέτρα, έβαλαν σε σκέψεις τους ανθρώπους της κυβέρνησης.

Γι' αυτό το λόγο, πάρθηκε η απόφαση οι ομάδες να μπουν σε καραντίνα, με τη λογική μίας μίνι προετοιμασίας στα Προπονητικά Κέντρα, προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα νέων κρουσμάτων.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

Πηγή: sport24.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.