22/05/2020

Αποζημίωση από την UEFA θέλει να διεκδικήσει το γαλλικό δίκτυο «RMC Sport».

Ο γαλλικός τηλεοπτικός φορέας RMC Sport ζητάει αποζημίωση από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, καθώς λόγω της διακοπής των διοργανώσεων δεν έχει «ζωντανό» πρόγραμμα. To δίκτυο έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της μετάδοσης του Champions και του Europa League στη χώρα, ως το 2021, καταβάλλοντας ετησίως...

Ο γαλλικός τηλεοπτικός φορέας RMC Sport ζητάει αποζημίωση από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, καθώς λόγω της διακοπής των διοργανώσεων δεν έχει «ζωντανό» πρόγραμμα. To δίκτυο έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της μετάδοσης του Champions και του Europa League στη χώρα, ως το 2021, καταβάλλοντας ετησίως από το 2018 το ποσό των 350 εκατ. ευρώ.

Ως γνωστόν, εξαιτίας της πανδημίας διακόπηκαν και οι δύο διοργανώσεις και ως εκ τούτου το γαλλικό κανάλι έμεινε χωρίς τηλεοπτικό προϊόν.

Η μητρική εταιρεία της αλυσίδας, ο όμιλος Altice, δεν προτίθεται να μείνει με «σταυρωμένα τα χέρια» και ο πρόεδρος του ομίλου, Πατρίκ Ντραΐ, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει αποζημίωση από την UEFA. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ντραΐ, η εταιρεία έχει πληρώσει σε δύο δόσεις το ποσό των 350 εκατ. ευρώ, όμως από τον Μάρτιο που έχουν διακοπεί οι διοργανώσεις δεν έχει γίνει καμία μετάδοση.

«Δεν πρόκειται να πληρώσουμε για κάτι που δεν παίρνουμε, εντάξει; Και για να το θέσω απλά, σκοπεύω να ανακτήσω τα χρήματα πολύ γρήγορα» είπε χαρακτηριστικά ο Ντραΐ.

Πηγή: sputniknews.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.