22/05/2020

Πιθανή πλέον η οριστική διακοπή στην Euroleague!

Σύμφωνα με λιθουανικό δημοσίευμα, ο μόνος τρόπος για να αρχίσει ξανά η Euroleague είναι να ψηφίσουν και οι 18 ομάδες υπέρ της επανέναρξής της.

Νέα δεδομένα προκύπτουν, από το ρεπορτάζ του Γιόνας Μικλόβας στο λιθουανικό «basketnews.lt», σχετικά με το μέλλον της Euroleague για φέτος. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρεται στην Γ.Σ. της Δευτέρας (25/5) και τονίζει ότι ακόμη κι αν μόνο μία ομάδα ψηφίσει κατά της επανέναρξης, τότε η διοργάνωση δεν θα συνεχιστεί!

Στο εκτενές ρεπορτάζ, ξεκαθαρίζεται ότι ακόμη κι αν οι 11 ομάδες-μέτοχοι ψηφίσουν ομόφωνα υπέρ της επανέναρξης (που φαντάζει μάλλον αδύνατο), θα χρειαστούν και οι 7 θετικές ψήφοι από τις υπόλοιπες ομάδες που δεν έχουν εγγυημένο συμβόλαιο τύπου Α. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, το δημοσίευμα γράφει στον τίτλο του πως «η συνέχιση της Euroleague είναι αδύνατη».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τα... χτυπήματα που δίνει το Basketball Champions League στην Εuroleague και τονίζεται πως ακόμη 2 έως 4 ομάδες θα αφήσουν το Eurocup για τη διοργάνωση της FIBA.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.