25/06/2020

Όλα δείχνουν ότι προχωράει το PAO TV!

Όλα δείχνουν ότι το πλάνο του PAO TV προχωράει με γοργούς ρυθμούς και μέσα από αυτό θα μεταδίδονται τα παιχνίδια των πράσινων την νέα αγωνιστική σεζόν. Σε φάση υλοποίησης του PAO TV βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Στο πράσινο στρατόπεδο έχουν αποφασίσει οριστικά να προχωρήσουν με αυτή την επιλογή και μέσα από το PAO TV να μεταδίδονται οι αγώνες της ομάδας την νέα αγωνιστική περίοδο.
 

Σε φάση υλοποίησης του PAO TV βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Στο πράσινο στρατόπεδο έχουν αποφασίσει οριστικά να προχωρήσουν με αυτή την επιλογή και μέσα από το PAO TV να μεταδίδονται οι αγώνες της ομάδας την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η παραγωγή των αγώνων θα γίνεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ σημειώνεται πως στις σκέψεις των ανθρώπων του τριφυλλιού δεν είναι να πληρώνει ο κάθε φίλαθλος για το κάθε ένα παιχνίδι που επιθυμεί να παρακολουθήσει ξεχωριστά.

Υπάρχει ακόμα η πρόθεση να δίνεται το PAO TV ως επιλογή σε όσους διαθέτουν κάποια συνδρομητική πλατφόρμα, με τις συζητήσεις πάνω στο θέμα αυτό, να βρίσκονται σε τελικό στάδιο. Πάντως, όλα δείχνουν πως πλέον είναι θέμα ημερών να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πηγή: sdna.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.