11/08/2020

Τι θα κάνει ο ΑΝΤ1 με το Euro 2021;

Ο κορωνοϊός και η καραντίνα τα άλλαξε όλα, ακόμη και στο αθλητικό κομμάτι. Η αναβολή του Euro 2020 και η μετάθεσή του για το καλοκαίρι του 2021 άλλαξε και...

Ο κορωνοϊός και η καραντίνα τα άλλαξε όλα, ακόμη και στο αθλητικό κομμάτι. Η αναβολή του Euro 2020 και η μετάθεσή του για το καλοκαίρι του 2021 άλλαξε και τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 αναφορικά με την κάλυψη της τελικής φάσης της διοργάνωσης.

Προσώρας, δεν έχει αποφασιστεί το οτιδήποτε ενόψει του μεγάλου τουρνουά. Το κανάλι είχε ξεκινήσει να προβάλει και κυριακάτικη, εβδομαδιαία εκπομπή σε παρουσίαση Γιάννη Καραλή και Δημοσθένη Γεωργακόπουλου, η οποία σταμάτησε και δεν επανήλθε. Η εκπομπή ήταν υποχρέωση του καναλιού βάσει συμφωνίας με την UEFA και, αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψει από το β’ μισό της σεζόν, ήτοι από τον Ιανουάριο του 2021.

Η, δε, τελική φάση θα καλυφθεί κυρίως από τον ΑΝΤ1 και, τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων (αλλά και αρκετά, σε μαγνητοσκόπηση) από το… ομόσταυλο Μακεδονία TV.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.