07/09/2020

Στην ΕΡΤ για δύο χρόνια η Volley League ανδρών

Το πρωτάθλημα της Volley League ήταν το μόνο που ολοκλήρωθηκε από τα αθλήματα της σάλας και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος ετοιμάζεται να κλείσει δύο δυνατές συμφωνίες για την επόμενη διετία, με την ΕΡΤ και με στοιχηματική εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος έχει στο συρτάρι του δύο δυνατές προσφορές όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος...

Το πρωτάθλημα της Volley League ήταν το μόνο που ολοκλήρωθηκε από τα αθλήματα της σάλας και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος  ετοιμάζεται να κλείσει δύο δυνατές συμφωνίες για την επόμενη διετία, με την ΕΡΤ και με στοιχηματική εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος έχει στο συρτάρι του δύο δυνατές προσφορές όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος αλλά και για τα δικαιώματα που αφορούν το στοίχημα και τα live streaming.

Μάλιστα οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν εντός των ημερών, πρώτα στους εκπροσώπους των σωματείων και μετά στο κοινό. Η ΕΡΤ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο θα είναι διετές και θα αποφέρει στον συνεταιρισμό 250.000 ετησίως μαζί με το ΦΠΑ

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ συζητά και για τα στοιχηματικά δικαιώματα, προκειμένου να μεταδίδονται με live streaming οι αγώνες στο εξωτερικό.

«Μετά από μία δύσκολη περίοδο πάω να κλείσω δυνατές συμφωνίες που θα μας κάνουν να πάτησουμε και πάλι γερά τουλάχιστον για την επόμενη διετία», τόνισε ο Ταρνατόρος.

Πηγή: fosonline.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.