Skip to main content
11 Σεπτεμβρίου 2014 14:40

ΟΤΕ TV : Σε high definition ο μεγάλος τελικός του Μουντομπάσκετ

Γράφει: N.D
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2Fec907760afc6b04bf7f5a9519b72f55f XL

Συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα το μπασκετικό υπερθέαμα στον ΟΤΕ TV με τα ημιτελικά, τον μικρό και τον μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ -την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου- που θα καλύψουν σε υψηλή ευκρίνεια τα κανάλια OTE SPORT, με ζωντανές μεταδόσεις και την καθημερινή εκπομπή Pick N’ Roll Spain 2014.

Σπουδαίους αγώνες ντέρμπι από La Liga, Barclays Premier League, Serie Α, Bundesliga, Copa Sudamericana και Copa do Brasil, θα μπορούν να απολαύσουν ακόμη οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, καθώς και τους αγώνες από την 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν πρέπει να χάσουν το Γκραν Πρι του Σαν Μαρίνο.

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν η πρεμιέρα των sequel The Amazing Spiderman 2 με τους Άντριου Γκάρφιλντ και Έμα Στόουν στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand και Kick Ass 2 με τους Τζιμ Κάρεϊ, Κλοέ Γκρέις Μόρετς και Άαρον Τέιλορ Τζόνσον στο OTE CINEMA 1HD, ενώ οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το προτελευταίο επεισόδιο των πολεμικών σειρών The Pacific και Band of Brothers στο ίδιο κανάλι. Εξαιρετικές οι επιλογές στα κανάλια OTE CINEMA και με το συγκινητικό Άνθρωποι σαν κι Εμάς, με τον Κρις Πάιν και την Ολίβια Γουάιλντ, το βραβευμένο με 2 Χρυσές Σφαίρες Behind the Candelabra του Στίβεν Σόντερμπεργκ, αλλά και το αγαπημένο X-Men του Μπράιαν Σίνγκερ, που θα προβληθεί στο πλαίσιο του sci-fi αφιερώματος του ΟΤΕ CINEMA 2.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει επίσης να χάσουν τη θεαματική σειρά του HISTORY HD για τον πρώτο και τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, The World Wars, με αφηγητή τον 2 φορές υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό Τζέρεμι Ρένερ.

Αθλητικά

Η high definition κάλυψη του OTE TV για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ συνεχίζεται με συγκλονιστικές αναμετρήσεις που οδηγούν στο πρώτο σκαλί του βάθρου της διοργάνωσης, και το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών, ΗΠΑ-Λιθουανία, να αναμετράται την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου (22.00, OTE SPORT 3HD) και το δεύτερο, Σερβία-Γαλλία, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου (23.00, OTE SPORT 3HD). Ο μεγάλος τελικός θα μεταδοθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στις 22.00 στο OTE SPORT 3HD, ενώ θα προηγηθεί ο μικρός τελικός το Σάββατο, στις 19.00 στο ίδιο κανάλι.

Το σούπερ θέαμα συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα και στο ποδόσφαιρο με τα σημαντικότερα τουρνουά της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια μοναδικά ντέρμπι τίτλου από La Liga, Barclays Premier League, Serie Α, Bundesliga, Copa Sudamericana και Copa do Brasil, όπως τα Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης (Σάββατο 13/9, 21.00, OTE SPORT 2HD), Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 13/9, 14.45, OTE SPORT 1HD), Μπαρτσελόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο (Σάββατο 13/9, 17.00, OTE SPORT 1HD) και Λίβερπουλ-Άστον Βίλα (Σάββατο 13/9, 19.30, OTE SPORT 1HD).

Στο Κύπελλο Ελλάδας, για την 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης, ο OTE TV θα καλύψει ζωντανά και αποκλειστικά 4 αναμετρήσεις, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου Φωκικός-ΑΕΚ (18.00, OTE SPORT 4), Λαμία-Ηρακλής (18.00, OTE SPORT 5) και το ντέρμπι Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα (20.30, OTE SPORT 4), ενώ το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης-Καλλιθέα (17.00, OTE SPORT 5).

Επίσης, απίθανες μονομαχίες ταχύτητας, ρόδα με ρόδα στο Γκραν Πρι του Σαν Μαρινο, θα απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 2HD, το τριήμερο 12-14 Σεπτεμβρίου.

Ταινίες και σειρές

Με την πρεμιέρα του The Amazing Spiderman 2, συνέχεια της νέας σειράς ταινιών με τον εμβληματικό ήρωα, από τον Μαρκ Γούεμπ, με τους Άντριου Γκάρφιλντ, Έμα Στόουν και Τζέιμι Φοξ στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, αλλά και του Kick Ass 2, που μεταφέρει το ανατρεπτικό κόμικ με ένα απολαυστικό καστ που περιλαμβάνει τον Τζιμ Κάρεϊ, την Κλοέ Γκρέις Μόρετς και τον Άαρον Τέιλορ Τζόνσον στο OTE CINEMA 1HD (Παρασκευή 11/9, 21.00), αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει πλούσιο θέαμα για τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV.

TheAmazingSpiderman2

Από το πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών του ΟΤΕ TV ξεχωρίζει ακόμη το οικογενειακό δράμα Άνθρωποι σαν κι Εμάς, με τους Κρις Πάιν, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μισέλ Φάιφερ και Ολίβια Γουάιλντ (OTE CINEMA 1HD, Κυριακή 14/9, 21.00), η προβολή του βραβευμένου με 2 Χρυσές Σφαίρες Behind the Candelabra του Στίβεν Σόντερμπεργκ για τη ζωή του Λιμπεράτσε με δύο εξαιρετικές ερμηνείες από τον Μάικλ Ντάγκλας και τον Ματ Ντέιμον (OTE CINEMA 2, Παρασκευή 12/9, 22.00), αλλά και το ερωτικό δράμα Η Δύναμη του Έρωτα του Λικ Μπεσόν, με την Μισέλ Γεό και τον Ντέιβιντ Θιούλις, στη ζώνη Ladies First του OTE CINEMA 2 (Τετάρτη 17/9, 22.00).

3860nuthetarhoomegapiomicroniotasigmaalphanukappaiotaEpsilonmu3AC0sigmaf

Οι συνδρομητές του OTE TV δεν πρέπει να χάσουν το προτελευταίο επεισόδιο των πολεμικών σειρών The Pacific και Band of Brothers, σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE CINEMA 1HD την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 21.00 και 22.00 αντίστοιχα, ενώ το sci-fi αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 2 αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει την πρώτη ταινία X-Men με την υπογραφή του Μπράιαν Σίνγκερ και το αγαπημένο καστ των Πάτρικ Στιούαρτ, Ίαν Μακέλεν, Χιου Τζάκμαν, Χέιλ Μπέρι κα (Τρίτη 16/9, 22.00).

Επίσης, ο 4ος κύκλος της επιτυχημένης κωμικής σειράς Melissa & Joe κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου (FOX Life, 21:50) με την Μελίσα και τον Τζο να πρέπει να αποφασίσουν ποια θα είναι η προσωπική και επαγγελματική του σχέση, αφού έχουν μεγαλώσει τα παιδιά.

 

Ντοκιμαντέρ

Με νέα επεισόδια από τον 3ο κύκλο επιστρέφει η υποψήφια για Emmy σειρά του National Geographic Channel, Brain Games, την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στον OTE TV. O παρουσιαστής της σειράς, Τζέισον Σίλβα, κάνει την επιστήμη διασκέδαση και μπαίνει στο μυαλό των τηλεθεατών αποκαλύπτοντας τα μυστικά του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσα από διαφορετικές δοκιμασίες και ευφάνταστα παιχνίδια.

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 23.00, η επίσης υποψήφια για Emmy νέα μίνι-σειρά ντοκιμαντέρ του HISTORY HD, The World Wars. Με αφηγητή τον 2 φορές υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό Τζέρεμι Ρένερ, το The World Wars καλύπτει την σκοτεινή περίοδο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων, μέσα από εντυπωσιακές ψηφιακές αναπαραστάσεις, συντεύξεις με ιστορικούς και σύγχρονους ηγέτες και σπάνιο ιστορικό υλικό.

Παιδικά

Την κωμωδία φαντασίας Zapped, θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή μικροί και μεγάλοι, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στις 17.00.

Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα ενός ξεχωριστού επεισοδίου της σειράς Η λέσχη του Μίκυ Μάους, με τίτλο «Πλοίαρχος Μίκυ», το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις 09.00 στο Disney Junior.

Μουσική

Τη μοναδική συναυλία του Robbie Williams, σε ένα κατάμεστο Wembley Stadium στο Λονδίνο το 2013, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του καλλιτέχνη, Take the Crown, θα προβάλει το κανάλι iConcerts HD την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στις 22.00.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 19 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 40 πρεμιέρες το μήνα και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...