Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 498
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16 Ιουλίου 2015 15:54

Η συνάντηση του New Horizons με τον Πλούτωνα στον OTE TV

Εβδομάδα 16-22 Ιουλίου

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2Fdf0cdaec85c66874e1fb5cb92e681900 XL

Την ιστορική αποστολή του διαστημικού σκάφους New Horizons στον Πλούτωνα, τον μυστηριώδη «πλανήτη νάνο», καταγράφει το θεαματικό αφιέρωμα του National Geographic Channel, Plouto Encounters, στον ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα. Το New Horizons, μετά από ένα ταξίδι εννέα ετών, κατάφερε να φτάσει στον Πλούτωνα…

Την ιστορική αποστολή του διαστημικού σκάφους New Horizons στον Πλούτωνα, τον μυστηριώδη «πλανήτη νάνο», καταγράφει το θεαματικό αφιέρωμα του National Geographic Channel, Plouto Encounters, στον ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα. Το New Horizons, μετά από ένα ταξίδι εννέα ετών, κατάφερε να φτάσει στον Πλούτωνα και να στείλει τις πρώτες κοντινές υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες από την επιφάνεια του πλανήτη.

Στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV, πρεμιέρα κάνουν αυτή την εβδομάδα σε πρώτη προβολή, το blockbuster Ηρακλής με τους Ντουέιν Τζόνσον, Τζον Χερτ και Τζόζεφ Φάινς, η νέα κωμωδία του Τζέισον Μπέιτμαν Κακές Λέξεις και το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ I Am Ali με σπάνιες ηχογραφήσεις του ίδιου του Μοχάμεντ Άλι, ενώ αγαπημένες ταινίες σαν το all-time-classic Ψυχώ του Άλφρεντ Χίτσκοκ, το Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι και το Αποστολή στην Μπριζ θα μπορούν να παρακολουθήσουν επίσης οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κανάλια OTE CINEMA.

Στα αθλητικά, ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα το τουρνουά Barclays Asia Trophy 2015 που θα προβληθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλη ευκρίνεια στο OTE SPORT 1HD, αλλά και οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις κορυφαίες εθνικές ομάδες βόλεϊ παγκοσμίως για το FIVB World League.

Το τουρνουά Barclays Asia Trophy 2015 και οι καλύτερες εθνικές ομάδες βόλεϊ παίζουν αυτή την εβδομάδα ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα αθλητικά κανάλια του ΟTE TV.

Για το Barclays Asia Trophy 2015, το Σάββατο 18 Ιουλίου, Έβερτον και Άρσεναλ αναμετρούνται για τον τίτλο του νικητή του τουρνουά (15.30, OTE SPORT 1HD), ενώ νωρίτερα την ίδια μέρα Στόουκ και Επίλεκτοι Σιγκαπούρης θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση της 3ης θέσης (13.00, OTE SPORT 1HD).

Επίσης, η δράση στο FIVB World League κορυφώνεται με συναρπαστικά παιχνίδια βόλεϊ να συνεχίζουν να κόβουν την ανάσα και να προσφέρουν θέαμα υψηλής ποιότητας. Την Πέμπτη 16 Ιουλίου η ομάδα της Βραζιλίας συναντά εκείνη των ΗΠΑ (20.05, ΟTE SPORT 4HD), ενώ πολύ σημαντικές αναμετρήσεις θα προβληθούν στον ΟΤΕ TV την Παρασκευή 17 Ιουλίου, όπως ΗΠΑ-Γαλλία (20.05, OTE SPORT 4HD) και Σερβία-Πολωνία (22.05, OTE SPORT 4HD).

Νέες κωμωδίες, δράση σε πρώτη προβολή, ντοκιμαντέρ, αγαπημένα φιλμ αλλά και ένα αφιέρωμα στον κορυφαίο Άλφρεντ Χίτσκοκ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα στον ΟΤΕ TV οι τηλεθεατές.

Πρεμιέρα σε πρώτη τηλεοτπική προβολή κάνει την Κυριακή 19 Ιουλίου (21.00) η περιπέτεια φαντασίας Ηρακλής με τους Ντουέιν Τζόνσον, Τζον Χερτ και Τζόζεφ Φάινς, ενώ την Πέμπτη 16 Ιουλίου, ο Τζέισον Μπέιτμαν (Arrested Development, Αφεντικά για Σκότωμα) σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην κωμωδία Κακές Λέξεις, για έναν σαραντάρη που παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς ορθογραφίας, σε Α’ προβολή, στο OTE CINEMA 1HD. Στο ίδιο κανάλι θα προβληθούν, επίσης σε πρώτη προβολή, το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ I Am Ali με σπάνιο υλικό από το προσωπικό αρχείο με ηχητικά ντοκουμέντα του ίδιου του Άλι και συνεντεύξεις από τον οικογενειακό του κύκλο (Παρασκευή 17 Ιουλίου, 21.00), αλλά και το Καμένη Γη (Battlefield) από την κατασκοπική τριλογία Johnny Worricker Spy, με τον Ρέιφ Φάινς, την Φελίσιτι Τζόουνς και την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ (Δευτέρα 20 Ιουλίου, 21.00).

Βραβευμένες ταινίες και αγαπημένα φιλμ σπουδαίων σκηνοθετών περιλαμβάνει το πρόγραμμα του OTE CINEMA 2, με το εμβληματικό Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι των αδελφών Κοέν με τον -the dude- Τζεφ Μπρίτζες (Πέμπτη 16 Ιουλίου, 22.00), το αστυνομικό δράμα Cop Land με τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Χάρβεϊ Καϊτέλ (Σάββατο 18 Ιουλίου, 22.00), και την cult μαύρη κωμωδία Αποστολή στην Μπριζ με τον Κόλιν Φάρελ (Κυριακή 19 Ιουλίου, 22.00) να ξεχωρίζουν. Στο ίδιο κανάλι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το αφιέρωμα στον σπουδαίο Άλφρεντ Χίτσκοκ, με το θρυλικό Ψυχώ και το βασισμένο σε νουβέλα του Τζόζεφ Κόνραντ Sabotage, την Τρίτη 21 Ιουλίου (22.00 & 00.00).

Επίσης, με νέα επεισόδια σε πρώτη προβολή συνεχίζονται στο OTE CINEMA 1HD οι σειρές Fleming και Odyssey την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 21.00 και 22.00 αντίστοιχα.

Με σκηνικό την πόλη της Μασαχουσέτης του 17ου αιώνα, η νέα σειρά του FOX Life Salem (Σάββατο 18 Ιουλίου, 23.30) εξερευνά τις περιβόητες δίκες μαγισσών που στιγμάτισαν την πόλη εκείνη την εποχή και αποκαλύπτει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη σκοτεινή αυτή περίοδο στην ιστορία της Αμερικής. Τη σειρά υπογράφουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ παραγωγοί Brannon Braga (24, Star Trek: The Next Generation) και Adam Simon.

Το National Geographic Channel, σε συνεργασία με κορυφαίους επιστημονικούς οργανισμούς, όπως το Johns Hopkins Applied Physics Laboratory και η NASA, παρουσιάζει την ιστορική αποστολή του διαστημικού σκάφους New Horizons, καθώς αυτό επισκέπτεται την άκρη του ηλιακού μας συστήματος, με στόχο τη λήψη των πρώτων φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση από τον πλανήτη Πλούτωνα (Pluto Encounters, Σάββατο 18 Ιουλίου, 18.00).

Ο Andrew Zimmern ταξιδεύει στους πιο νόστιμους προορισμούς του κόσμου, μέσα από τη νέα σειρά του Travel Channel HD Bizzare Foods: Delicious Destinations (Σάββατο 18 Ιουλίου, 18.00). Tο ταξίδι του ξεκινά από την Αθήνα, όπου ο Andrew δοκιμάζει τα πιο κλασικά και παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, ενώ επόμενοι σταθμοί του είναι η Φλωρεντία, το Παρίσι και το Λονδίνο.

Επίσης, με νέα επεισόδια επιστρέφει από την Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 23.00, η δημοφιλής σειρά του HISTORY HD, American Pickers, όπου οι Mike Wolfe and Frank Fritz ανακαλύπτουν παλιά αντικείμενα στις αποθήκες, τα γκαράζ και τις αυλές σπιτιών σε ολόκληρη την Αμερική και αναλαμβάνουν να τα αναπαλαιώσουν αναδεικνύοντας την παλιά τους αίγλη.

Καλεσμένη της Guiliana Rancic την Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 22.00, στο νέο επεισόδιο της σειράς Beyond Candid with Guiliana, στο E! HD, θα είναι η Μισέλ Νάιτ, μία από τις τρεις γυναίκες που κρατούνταν για περίπου μία δεκαετία όμηροι στο Κλίβελαντ του Οχάιο, από τον απαγωγέα τους, Άριελ Κάστρο.

Τη νέα σειρά φαντασίας κινουμένων σχεδίων Rocket Monkeys θα μπορούν να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι από την Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 14.50 στο Disney XD, ενώ με νέα επεισόδια επιστρέφει η παιδική σειρά Doc’s Health Check στο Disney Junior, την ίδια μέρα στις 08.05.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 27 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

{gallery}15138{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...