24/01/2020

Οι πιο αποκαλυπτικές εξομολογήσεις γίνονται… After Dark

Διπλό… After Dark αυτή την εβδομάδα και ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τους καλεσμένους του και την Παρασκευή και το Σάββατο. Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, στη 01.00, η ταλαντούχα Ματθίλδη Μαγγίρα μάς μιλάει για τον ρόλο της στην ταινία «Ευτυχία», για τον πολιτικό που δεν μπορεί με τίποτα να μιμηθεί...

Διπλό… After Dark αυτή την εβδομάδα και ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τους καλεσμένους του και την Παρασκευή και το Σάββατο.

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, στη 01.00, η ταλαντούχα Ματθίλδη Μαγγίρα μάς μιλάει για τον ρόλο της στην ταινία «Ευτυχία», για τον πολιτικό που δεν μπορεί με τίποτα να μιμηθεί και για το one woman show «Κατά Ματθίλδην»! Σε ένα απολαυστικό παιχνίδι, κάνει το δικό της celebrity casting και αποφασίζει σε ποιο reality show θα έστελνε έλληνες επώνυμους! Όταν μπαίνει στο εξομολογητήριο, δεν απαντάει μόνο η ίδια στις ερωτήσεις του Θέμη αλλά… και πολλοί άλλοι…

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 00.30, ο Θέμης είναι… "σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης" και υποδέχεται τον Νίκο Μακρόπουλο. Ο γνωστός τραγουδιστής μιλάει για τις σπουδές του στη Γυμναστική Ακαδημία και την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως υδραυλικός πριν ασχοληθεί με το τραγούδι! Ακόμη, μας λέει τι πιστεύει για τον αντικαπνιστικό νόμο στα μπουζούκια και τι γνώμη έχει για τον έγγαμο βίο, ύστερα από το διαζύγιό του. Στο εξομολογητήριο, τραγουδάει Σάκη Ρουβά και μαθαίνουμε τι θα ήθελε να κάνει με την Τάνια Τσανακλίδου και τι μπορεί να τον κάνει έξω φρενών ενώ τραγουδάει!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον ΣΚΑΪ

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.