26/02/2020

ΕΡΤ1 – Αφιέρωμα στον Κώστα Βουτσά

Στην ΕΡΤ1, σήμερα Τετάρτη 26/02/2020, στις 17:00, στη «Μηχανή του χρόνου», θα μεταδοθεί σε επανάληψη η εκπομπή με θέμα «Κώστας Βουτσάς, η άγνωστη ιστορία» (Ε) Κ8 W ως αφιέρωμα στη μνήμη του. Επίσης, στις 19:10 θα μεταδοθεί η ελληνική κωμωδία «Ένας άφραγκος Ωνάσης» παραγωγής 1969...

Στην ΕΡΤ1, σήμερα Τετάρτη 26/02/2020, στις 17:00, στη «Μηχανή του χρόνου», θα μεταδοθεί σε επανάληψη η εκπομπή με θέμα «Κώστας Βουτσάς, η άγνωστη ιστορία» (Ε) Κ8 W ως αφιέρωμα στη μνήμη του.

Οι εκπομπές με θέμα: «Η ιστορία της Δημοκρατίας» Α΄ και Β΄ μέρος, μεταφέρονται για τις 27 & 28/02/2020 αντίστοιχα.

Επίσης, στις 19:10 θα μεταδοθεί η ελληνική κωμωδία «Ένας άφραγκος Ωνάσης» παραγωγής 1969, Κ  W
 
Ο Αγησίλαος Ωνάσης έχει ίδιο επώνυμο με τον διάσημο δισεκατομμυριούχο, όμως ο ίδιος δεν έχει λεφτά. Εργάζεται σε μια επιχείρηση ξενοδοχείων και καταπιέζεται από τον διευθυντή του, Βαρβαράκη. Οι τρομεροί πονοκέφαλοι που νιώθει πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό, θα τον οδηγήσουν σ’ έναν γνωστό γιατρό.Από λάθος στις ακτινογραφίες, θα του ανακοινωθεί ότι είναι ετοιμοθάνατος. Θα απαρνηθεί την αγαπημένη του συνάδελφο Χριστίνα και θα αποδεχτεί την πρόταση μιας ομάδας εργαζομένων σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας, ώστε ν’ αναλάβει τη ματαίωση των σχεδίων πώλησης του ξενοδοχείου από τον ιδιοκτήτη Ιάσονα Ζούμπερη. Ο Αγησίλαος παίρνει όλες τις οικονομίες του και αποφασίζει παράλληλα με την εκτέλεση του σχεδίου ματαίωσης της πώλησης, να περάσει τις τελευταίες μέρες της ζωής του σαν πραγματικός Ωνάσης…

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Μέμα Σταθοπούλου, Αιμιλία Υψηλάντη, Θόδωρος Κατσαδράμης, Γιώργος Μοσχίδης, Μαρίκα Νέζερ, Χρήστος Δοξαράς, Ανδρέας Μπάρκουλης, Ραφαήλ Ντενόγιας, Μάκης Δεμίρης κ.ά.

 Σενάριο: Γιώργος Λαζαρίδης
Μουσική: Γιώργος Κατσαρός

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης

Ανακοίνωση ΕΡΤ

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.