18/03/2021

Ένα ξεχωριστό επεισόδιο «….και εγένετο Ελλάς» ειδικά αφιερωμένο στα παιδιά

Η εκπομπή του OPEN «…και εγένετο Ελλάς» για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, λίγο πριν ολοκληρώσει τον κύκλο της, ετοιμάζει ένα ειδικό επεισόδιο αφιερωμένο στα παιδιά, το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 16:00. Ο Γεώργιος Σαρρής υποδέχεται το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 16:00 τους μικρούς μας φίλους και μαζί με τους ιστορικούς...

Η εκπομπή του OPEN «…και εγένετο Ελλάς» για τα 200 χρόνια από την Ελληνική     Επανάσταση, λίγο πριν ολοκληρώσει τον κύκλο της, ετοιμάζει ένα ειδικό επεισόδιο αφιερωμένο στα παιδιά, το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 16:00.

   Ο Γεώργιος Σαρρής υποδέχεται το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 16:00 τους μικρούς μας φίλους και μαζί με τους ιστορικούς θα μιλήσουν για τα γεγονότα της Επανάστασης και θα λύσουν όλες τις απορίες τους. Τα παιδιά θα ρωτούν και οι ειδικοί θα απαντούν. Ένα διαδραστικό επεισόδιο αφιερωμένο στη νέα γενιά,  που φιλοδοξεί να φέρει τα παιδιά λίγο πιο κοντά στην Ιστορία του τόπου τους. Πώς ήταν η ζωή των παιδιών στην Επανάσταση, ποια ήταν η καθημερινότητά τους, τι παιχνίδια έπαιζαν πώς ήταν οι αγαπημένοι τους ήρωες, ποιες ήταν οι σημαντικότερες μάχες είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα συζητηθούν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των παιδιών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έτσι σύμφωνα με τους κανονισμούς οι τυχεροί προέκυψαν έπειτα από κλήρωση.

Το επεισόδιο θα προβληθεί ζωντανά το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 16.00 από

  • την υβριδική τηλεόραση του OPEN
  • τo Opentv.gr
  • το YouTube
  • το Facebook

Ελάτε να ταξιδέψουμε στον κόσμο της Ιστορίας και να γνωρίσουμε τους αγαπημένους μας ήρωες

#EgenetoEllas

#EisaiOPEN

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.