Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 959

06/03/2014

2η ημέρα Ημερίδων IKUSI από την Δ. Μουτσιούλης

Γράφτηκε από: Αργύρης Νομικός
Ολοκληρώνεται σε λίγο η δεύτερη και τελευταία μέρα των ημερίδων IKUSI, που διοργανώνονται από την Δ. Μουτσιούλης στο ξενοδοχείο Mediteranean Palace, πάντα με την συνεργασία του ελληνικού γραφείου της IKUSI. Σε αντίθεση με άλλες διημερίδες της IKUSI HELLAS που η πρώτη και δεύτερη μέρα είχαν αρκετές ομοιότητες σε θεματολογία και ακροατές, στην περίπτωση των σεμιναρίων της Δ. Μουτσιούλης...

Ολοκληρώνεται σε λίγο η δεύτερη και τελευταία μέρα των ημερίδων IKUSI, που διοργανώνονται από την Δ. Μουτσιούλης στο ξενοδοχείο Mediteranean Palace, πάντα με την συνεργασία του ελληνικού γραφείου της IKUSI. Σε αντίθεση με άλλες διημερίδες της IKUSI HELLAS που η πρώτη και δεύτερη μέρα είχαν αρκετές ομοιότητες σε θεματολογία και ακροατές, στην περίπτωση των σεμιναρίων της Δ. Μουτσιούλης είχαμε κάτι διαφορετικό. Συγκεκριμένα, ενώ την πρώτη μέρα για την παρακολούθηση των πιο οικιακών προϊόντων (κεραίες, ενισχυτές) δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, αφού η προσέλευση ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, την δεύτερη ημέρα για την παρουσίαση των επαγγελματικών προϊόντων και εφαρμογών το κοινό ήταν ακριβώς αυτό που αναμένονταν, δηλαδή αυτό που είχε προβεί σε κράτηση θέσης. Γνωστοί τεχνικοί από την Μακεδονία, την Θεσσαλία και την Ήπειρο ταξίδευσαν στην Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθούσουν την δεύτερη 100% επαγγελματική ημερίδα IKUSI.

Η ημερίδα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού στον χαιρετισμό ο κος Διαμαντής Μουτσιούλης ανακοίνωσε έκπτωση 5% στους παρευρισκόμενους, κάτι που ενθουσίασε το ακροατήριο.

Στην συνέχεια το μικρόφωνο πέρασε στον Θανάση Κυριακόπουλο, ο οποίος αποτέλεσε και τον βασικό εισηγητή των ημερίδων. Ο κος Κυριακόπουλος αναφέρθηκε σε λύσεις για ξενοδοχεία και αναμεταδότες παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και την μεγάλη και ικανή γκάμα της IKUSI στον τομέα αυτό. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η παρουσίαση των νέων IPTV Streamer της IKUSI, που μπορούν να μεταφέρουν δορυφορικά κανάλια σε τηλεοράσεις των Samsung, LG και Philips, χωρίς το ξενοδοχείο να χρειαστεί να βάλει δέκτη (set top box).

Το digitaltvinfo.gr συγχαίρει τις δύο εταιρίες IKUSI HELLAS και Δ. Μουτσιούλης για την συνεισφορά τους στην επιμόρφωση των τεχνικών και γενικότερα της αγοράς και εύχεται πάντα τέτοια!

Κατηγορία Σεμινάρια

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.