20/05/2014

Σεμινάριο στην Τρίπολη

Από τις εταιρίες ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και LEMCO

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο για την ψηφιακή μετάβαση στην Πελοπόννησο από τις εταιρίες ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και LEMCO. Το σεμινάριο διοργανώθηκε στο συνεδριακό χώρο του ΤRIPOLI CITY HOTEL ο οποίος ήταν σχεδόν γεμάτος, κάτι που δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον του τεχνικού του κλάδου για τα επικείμενα...

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο για την ψηφιακή μετάβαση στην Πελοπόννησο από τις εταιρίες ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και LEMCO. Το σεμινάριο διοργανώθηκε στο συνεδριακό χώρο του ΤRIPOLI CITY HOTEL ο οποίος ήταν σχεδόν γεμάτος, κάτι που δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον του τεχνικού του κλάδου για τα επικείμενα switch off της περιοχής τους. Η ημερίδα ξεκίνησε με τον κο Καραϊωσιφίδη, ο οποίος εκτός από την παρουσίαση της πλήρης γκάμας επίγειων δεκτών που διαθέτει η εταιρία ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, μίλησε και για τους εμπορικούς τρόπους με τους οποίους οι τεχνικοί θα πρέπει να υποδεχθούν το switch off. Στην συνέχεια ο κος Λεμπιδάκης αφού παρουσίασε τις λύσεις υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα ελληνικής κατασκευής που διαθέτει η εταιρία Lemco, προχώρησε και σε πιο βαθειά θέματα, αναλύοντας τεχνικές και κόλπα αναμετάδοσης επίγειας ψηφιακής TV, κάτι που προσέλκυσε το ενδιαφέρον του ακροατηρίου, το οποίο απάντησε με πολλές και κυρίως ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.

Γενικά ήταν ένα επιτυχημένο σεμινάριο, έξω από τα συνήθη μεγάλα αστικά κέντρα που διοργανώνονται κατά βάση από την αγορά μας. Ευχόμαστε να επαναληφθούν όσο δυνατόν περισσότερα τέτοια σεμινάρια σε κάθε επαρχιακή πόλη της Ελλάδας. Το Digital TV info σαν χορηγός επικοινωνίας θα είναι εκεί και θα τις υποστηρίξει.

 

 

INFO
  • Ψηφιακή Τεχνολογία / Lemco
  • τηλ: 210-8835300 / 210-2811401
Κατηγορία Σεμινάρια

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.