Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
TM 492
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

19 Δεκεμβρίου 2018 15:30

LG Pro: Centric Direct & Samsung LYNK REACH 4.0

Σύγχρονες ψηφιακές πλατφόρμες επικοινωνίας για τα ξενοδοχεία

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
298fea8a24c9be69ad0d174fc4ac1524 XL e3fa4f39

Δύο νέες ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για τους χώρους φιλοξενίας διαθέτουν οι εταιρίες LG και Samsung, προσφέροντας μεγάλα πλεονεκτήματα στους ξενοδόχους και τους επισκέπτες. Οι LG Pro:Centric Direct και Samsung LYNK REACH 4.0 είναι δύο έξυπνες ψηφιακές πλατφόρμες που βοηθούν τους επιχειρηματίες των ξενοδοχειακών μονάδων να διαχειριστούν αποδοτικά τους πόρους που διαθέτουν…

Δύο νέες ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για τους χώρους φιλοξενίας διαθέτουν οι εταιρίες LG και Samsung, προσφέροντας μεγάλα πλεονεκτήματα στους ξενοδόχους και τους επισκέπτες. Οι LG Pro:Centric Direct και Samsung LYNK REACH 4.0 είναι δύο έξυπνες ψηφιακές πλατφόρμες που βοηθούν τους επιχειρηματίες των ξενοδοχειακών μονάδων να διαχειριστούν αποδοτικά τους πόρους που διαθέτουν για να βελτιώσουν την εικόνα της επιχείρησής τους, ώστε να παρέχουν στους πελάτες τους μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Είναι εύκολα προσαρμόσιμες στις ανάγκες του κάθε ξενοδοχείου, επιτρέποντάς τους να αναπτύσσουν νέες πηγές εσόδων.

LG Pro:Centric Direct

Η LG Pro: Centric Direct είναι μια νέα Smart Infotainment πλατφόρμα περιεχομένου για τηλεοράσεις LG των ξενοδοχείων. Παρέχει ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για χώρους φιλοξενίας, με στόχο να διευκολύνει τη χρήση του από τα ξενοδοχεία και τους επισκέπτες. Διαθέτει εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας και διαδραστική υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη, ενώ παράλληλα δίνει στον ξενοδόχο τη δυνατότητα χρήσης σύγχρονων υπηρεσιών για τη μετάδοση μηνυμάτων (Notice, Ticker κλπ.), καθώς και εργαλείων για την αναπαραγωγή και την εύκολη διαχείριση περιεχομένου.

Χαρακτηριστικά

Η πλατφόρμα LG Pro: Centric Direct βασίζεται στο πρότυπο HTML5 και όπως οι προηγούμενες smart Pro: Centric πλατφόρμες είναι συμβατή με ξενοδοχειακά συστήματα PMS (Property Management Systems). Διαθέτει εύχρηστα εργαλεία επεξεργασίας και πλήθος καινοτόμων λειτουργιών, όπως την “Υπηρεσία με ένα κλικ” (1-Click Service), Notice, Ticker, Ad-banner, καθώς και απομακρυσμένη διαχείριση μέσω του δικτύου IP του ξενοδοχείου. Παρέχει ένα εύκολο και φιλικό προς το χρήστη εργαλείο για τη δημιουργία μοναδικού περιεχομένου. Χάρη στο διαισθητικό Ul και τη διαδραστική υπηρεσία δωματίου/πλυντηρίου που διαθέτει, παρέχει μια νέα εμπειρία για τους επισκέπτες, ενώ με κομψά πρότυπα και πολύγλωσση υποστήριξη εξασφαλίζει την άνεσή τους καθόλη τη διάρκεια της διαμονής τους. Επιπλέον, μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης, γεγονός που συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας του ξενοδοχείου. Βοηθά επίσης τους ξενοδόχους να ενημερώνουν τους επισκέπτες σχετικά με τις δραστηριότητες του ξενοδοχείου, τις ειδήσεις, τον καιρό και άλλες πληροφορίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μέσω γραφικών στοιχείων (widgets) που μπορούν να τοποθετηθούν στην οθόνη της τηλεόρασης. Με περισσότερες υπηρεσίες από ποτέ, η πλατφόρμα LG Pro: Centric Direct διαθέτει αμφίδρομες επικοινωνίες, επιτρέποντας στους επισκέπτες να πραγματοποιούν παραγγελίες για υπηρεσία δωματίου, να κάνουν κρατήσεις για το σπα, να επικοινωνούν με τη reception και να κάνουν check out. Έτσι, οι επισκέπτες δεν χρειάζεται πλέον να ψάξουν στο δωμάτιο για πληροφορίες, καθώς όλες οι ενημερώσεις, τα μενού και το περιεχόμενο βρίσκονται σε μια θέση, στην τηλεόραση.

Διαδραστικές Υπηρεσίες και Διαφήμιση (Interactive Service & Advertisement)

Η λειτουργία “Υπηρεσία με ένα κλικ” (1-Click Service) βελτιώνει την άνεση των επισκεπτών και την αποτελεσματικότητα της διαχειριστικής ομάδας του ξενοδοχείου. Με ένα απλό κλικ στο κουμπί υπηρεσίας που βρίσκεται στην οθόνη, οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να ζητήσουν μια σειρά από υπηρεσίες, όπως υπηρεσία δωματίου, καθαρισμό δωματίων και υπηρεσία πλυντηρίου. Τα αιτήματα αυτά παρακολουθούνται και καταγράφονται στο κέντρο, ώστε οι ανάγκες των επισκεπτών να απαντώνται άμεσα και χωρίς εξαίρεση. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει στους ξενοδόχους “Έτοιμα Εργαλεία Διαφήμισης” (Advertisement Tools Ready) που μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών μηνυμάτων, με εύκολη τοποθέτηση στατικών banners, κειμένων και φωτογραφιών σε όποιο σημείο επιθυμούν.

Ομαδική και απομακρυσμένη διαχείριση (Group & Remote management)

Μέσω της υπηρεσίας room grouping, προσφέρεται η δυνατότητα διαφοροποίησης των καναλιών που είναι διαθέσιμα σε κάθε group επισκεπτών ή ακόμα και σε κάθε δωμάτιο, ανάλογα με το σκοπό της επίσκεψης στο ξενοδοχείο (επαγγελματικό συνέδριο, οικογενειακές διακοπές κ.λπ.), ή την μητρική γλώσσα του επισκέπτη, βελτιστοποιώντας έτσι την εμπειρία διαμονής του. Επιπλέον, μέσω της πλατφόρμας ο διαχειριστής μπορεί να διαμορφώσει τις λειτουργίες των τηλεοράσεων και να αναβαθμίσει το λογισμικό από απόσταση, συμβάλλοντας στη βελτίωση της παραγωγικότητας του προσωπικού. Τέλος, η υπηρεσία Notice διατίθεται ανά δωμάτιο ή ανά γκρουπ δωματίων για την αποστολή ειδοποιήσεων, όπως προσφορές στο εστιατόριο ή στο spa του ξενοδοχείου, ενώ η υπηρεσία Ticker επιτρέπει στο διαχειριστή να δημιουργήσει μήνυμα (κυλιόμενο κείμενο), για να προβληθεί σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές στα δωμάτια.

 

Εύκολα στη χρήση και σύγχρονα πρότυπα (Intuitive & Stylish templates)

Η πλατφόρμα Pro:Centric Direct υποστηρίζει τρεις τύπους εύκολων στη χρήση και σύγχρονων templates, Cinematic-type, Grid-type και Bar-type. Στην περίπτωση που ο επαγγελματίας θέλει να εξοικονομήσει χρόνο και να μην σχεδιάσει ένα πλήρως προσωποποιημένο πρότυπο (template), μπορεί να επιλέξει ένα από τα προ-εγκατεστημένα άκρως εντυπωσιακά, έξυπνα και με κομψό σχεδιασμό templates για την προώθηση των υπηρεσιών του.

Πλήρως προσαρμοσμένο περιεχόμενο (Fully customizable content)

Η λύση Pro:Centric Direct της LG παρέχει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία που ασχολείται με τον κλάδο του Τουρισμού να προσαρμόσει πλήρως το περιεχόμενο που μοιράζεται με τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, ώστε να ταιριάζει με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Η νέα πλατφόρμα της LG προσφέρει ένα εύκολα επεξεργάσιμο περιβάλλον, καθώς και απλά εργαλεία για τη δημιουργία εντυπωσιακών templates, τα οποία θα αντικατοπτρίζουν την μοναδική ταυτότητα του ξενοδοχείου. Συγκεκριμένα, προσφέροντας free design templates και δυνατότητα προσαρμογής των γραφικών στοιχείων (widgets), προσφέρει ελευθερία κινήσεων στον επαγγελματία για την επεξεργασία φωτογραφιών, κειμένων και links, τοποθετώντας τα σε όποιο σημείο της οθόνης επιθυμεί, εύκολα και απλά, μέσω λειτουργίας Drag & Drop. Mε αυτό τον τρόπο διαφοροποιεί την επιχείρησή του από οποιαδήποτε άλλη, δημιουργώντας μια πρώτη, δυνατή εντύπωση στον επισκέπτη.

 

Samsung LYNK REACH 4.0

Η Samsung LYNK REACH 4.0 είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα επικοινωνίας που χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία διαχείρισης περιεχομένου φιλοξενίας, προσφέροντας μια διαφοροποιημένη εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των τεχνολογιών SINC και REACH που χρησιμοποιούνται στους χώρους φιλοξενίας, ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης περιεχομένου. Διαθέτοντας βελτιωμένη τεχνολογία, το LYNK REACH 4.0 ενισχύει την εμπειρία των φιλοξενούμενων με περισσότερα κανάλια παροχής πληροφοριών (info channels), βολικές επιλογές επικοινωνίας και αποτελεσματική διαχείριση χώρου.

Χαρακτηριστικά

Ως ενιαία λύση διαχείρισης περιεχομένου, το LYNK REACH 4.0 συνδυάζει LAN, Wi-Fi και ομοαξονικές υποδομές για να ενισχύσει τις λειτουργίες διαχείρισης ξενοδοχείων, παρακολούθησης και εξυπηρέτησης επισκεπτών. Με προσαρμοσμένα πρότυπα που μεταφέρονται από ιδιόκτητο server διαχείρισης (PMS), οι ξενοδόχοι μπορούν να δημιουργήσουν και να παραδώσουν εξατομικευμένες υπηρεσίες για μια αξέχαστη εμπειρία. Οι πελάτες αποκτούν έτσι πρόσβαση σε μια σειρά από IP και RF κανάλια, εφαρμογές και υπηρεσίες, όπως ακριβώς τις απολαμβάνουν στο σπίτι και στις κινητές συσκευές τους. Το LYNK REACH 4.0 επιτρέπει επιπλέον αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της reception του ξενοδοχείου και των επισκεπτών. Η δυνατότητα διαχείρισης του περιεχομένου που προβάλλεται στην τηλεόραση εξασφαλίζει την ποιότητα παροχής υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας κανάλια καλωσορίσματος, η πλατφόρμα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους επισκέπτες με άμεσο και συναρπαστικό τρόπο. Μέσω εύκολης μεταφόρτωσης video ή εισαγωγής διεύθυνσης URL, οι ξενοδόχοι μπορούν να προσαρμόσουν μια λίστα καναλιών με clips που προβάλλουν ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, ειδικές διαφημιστικές προσφορές, τοπικές εκδηλώσεις, ή αξιοθέατα. Μπορούν επίσης να τροποποιήσουν το μέγεθος της περιοχής του video clip ανάλογα με τις ανάγκες τους, επιλέγοντας είτε την προβολή πλήρους οθόνης, είτε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος. Η δυνατότητα προβολής προσφορών σε διάφορα κανάλια ταυτόχρονα, εξασφαλίζει μια πρόσθετη ροή εσόδων στα ξενοδοχεία και ενισχύει την αναγνώριση της επωνυμίας τους.

Βελτιωμένη ροή εργασιών με RealTime παρακολούθηση και κεντρική πλατφόρμα διαχείρισης

Η λύση LYNK REACH 4.0 μειώνει το συνολικό κόστος για τους ιδιοκτήτες των χώρων φιλοξενίας, με ευφυείς λειτουργίες που παρέχουν αναφορές παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο και μια κεντρική πλατφόρμα που μπορεί να διαχειρίζεται από απόσταση. Τα ξενοδοχεία μπορούν να επιλέξουν μεμονωμένες τηλεοράσεις, ή group τηλεοράσεων, ώστε να ελέγχουν on-line τις ρυθμίσεις τηλεοράσεων και δικτύου, τις πληροφορίες δωματίου και επισκεπτών, καθώς και τα check in/out. Οι δυνατότητες αυτές παρέχουν στα ξενοδοχεία έναν αποτελεσματικό τρόπο για την εξοικονόμηση χρόνου, εργασίας και κόστους συντήρησης, καθώς το προσωπικό του ξενοδοχείου δεν χρειάζεται να επισκέπτεται ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου κάθε φορά που απαιτείται κάποια αλλαγή.

Μεγιστοποίηση της πρόσβασης των επισκεπτών σε ψυχαγωγία και πληροφορίες

Η πλατφόρμα LYNK REACH 4.0 επιτρέπει στους ξενοδόχους να δημιουργήσουν ένα συνδυασμό IP και RF καναλιών, ώστε μέσα από μια τράπεζα υβριδικών καναλιών να μπορούν προσφέρουν στους επισκέπτες περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας και πληροφόρησης από όσες διατίθενται σε τυπικές οθόνες φιλοξενίας. Μέσω αυτής της βελτιωμένης πρόσβασης, οι ξενοδόχοι μπορούν εύκολα να συνθέσουν και να ενεργοποιήσουν μια λίστα καναλιών για να καλύψουν τις μοναδικές ανάγκες επισκεπτών. Η εκτεταμένη λίστα τηλεοπτικών καναλιών της LYNK REACH 4.0 επιτρέπει στα ξενοδοχεία να προσφέρουν εξειδικευμένο premium-paid περιεχόμενο διαθέσιμο στους κατάλληλους επισκέπτες, προσφέροντάς τους πιο προσαρμοσμένες επιλογές προβολής και δημιουργώντας ταυτόχρονα μια δυνητικά κερδοφόρα πηγή εσόδων.

Διαφορετική εμπειρία για τον επισκέπτη με πρόσβαση σε εφαρμογές

Με το LYNK REACH 4.0 οι ξενοδόχοι μπορούν να παρέχουν στους επισκέπτες την ίδια διαδραστική ψυχαγωγία που απολαμβάνουν στις προσωπικές τους συσκευές, μέσω των τηλεοράσεων του δωματίου. Το Smart Hub της Samsung παρέχει μια πύλη με ποικιλία εφαρμογών, επιτρέποντας στους επισκέπτες να αποκτούν πρόσβαση σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, να κάνουν streaming μουσικής και να ενημερώνονται για ειδήσεις μέσω του δικτύου IP του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας βελτιωμένο τηλεοπτικό περιεχόμενο ανάλογα με τις ατομικές τους ανάγκες. Τα ξενοδοχεία έχουν τον έλεγχο για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της πρόσβασης στις εφαρμογές, ώστε να παρέχουν διαφοροποιημένη υπηρεσία μεταξύ των group επισκεπτών.

Εξατομικευμένη υπηρεσία από το Checkin έως το Checkout

Η πλατφόρμα εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες λαμβάνουν εξατομικευμένη προσοχή και εύκολη πρόσβαση στις ανέσεις και στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους. Κατά το check-in το LYNK REACH 4.0 χρησιμοποιεί τον ιδιόκτητο server διαχείρισης (PMS) του ξενοδοχείου για να μεταφέρει τις μοναδικές πληροφορίες των επισκεπτών και να τους χαιρετήσει με εξατομικευμένα μηνύματα καλωσορίσματος. Κατά τη διάρκεια της κράτησης οι ξενοδόχοι μπορούν να στείλουν στους επισκέπτες εξατομικευμένα μηνύματα σχετικά με τη διαμονή τους, όπως λίστες κρατήσεων εστιατορίων, ή πρόγραμμα παροχής άλλων υπηρεσιών. Τέλος, η πλατφόρμα εξασφαλίζει γρήγορο checkout, καθώς επισημαίνει και οργανώνει όλες τις χρεώσεις των επισκεπτών μέσα σε μια οθόνη στο δωμάτιο, συντομεύοντας έτσι τη διαδικασία.

Βελτιωμένη εμπειρία επισκέπτη, με εύκολη πρόσβαση σε πολύτιμες πληροφορίες και σε πραγματικό χρόνο

Με το LYNK REACH 4.0 τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες μια εξειδικευμένη εμπειρία διαμονής με βάση τα χρονοδιαγράμματά τους, ή τις προσωπικές τους ανάγκες. Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στο internet, σε video και διάφορες εφαρμογές, όπως υπηρεσίες του ξενοδοχείου, τουριστικές πληροφορίες, πρόγνωση καιρού, δρομολόγια πτήσεων και πολλές άλλες πληροφορίες, με υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών στις τηλεοράσεις των δωματίων. Για παράδειγμα, οι τηλεοράσεις στα δωμάτια των συμμετεχόντων σε συνέδριο μπορούν να εμφανίσουν ένα προσαρμοσμένο περιβάλλον χρήστη και ένα μενού ειδικά για το συνέδριο που θα περιλαμβάνει τους χώρους διαλέξεων, τις ειδοποιήσεις συναντήσεων και τις επιλογές ψυχαγωγίας. Επιπλέον, μπορούν να προβληθούν video και εικόνες που προωθούν τοπικές εκδηλώσεις και τουριστικές πληροφορίες, διαθέσιμες εκπτώσεις και άλλα θέματα, για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση επισκεπτών.

{gallery}25010{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...