DIABASTE DWREAN DIG 166
techmail
SECURITY REPORT 129
now 33 2022
satpraxis 2022
energiatec banner

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

19 Δεκεμβρίου 2018 15:30

LG Pro: Centric Direct & Samsung LYNK REACH 4.0

Σύγχρονες ψηφιακές πλατφόρμες επικοινωνίας για τα ξενοδοχεία

Γράφει: Χάρης Ματθαίου

Δύο νέες ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για τους χώρους φιλοξενίας διαθέτουν οι εταιρίες LG και Samsung, προσφέροντας μεγάλα πλεονεκτήματα στους ξενοδόχους και τους επισκέπτες. Οι LG Pro:Centric Direct και Samsung LYNK REACH 4.0 είναι δύο έξυπνες ψηφιακές πλατφόρμες που βοηθούν τους επιχειρηματίες των ξενοδοχειακών μονάδων να διαχειριστούν αποδοτικά τους πόρους που διαθέτουν…

Δύο νέες ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για τους χώρους φιλοξενίας διαθέτουν οι εταιρίες LG και Samsung, προσφέροντας μεγάλα πλεονεκτήματα στους ξενοδόχους και τους επισκέπτες. Οι LG Pro:Centric Direct και Samsung LYNK REACH 4.0 είναι δύο έξυπνες ψηφιακές πλατφόρμες που βοηθούν τους επιχειρηματίες των ξενοδοχειακών μονάδων να διαχειριστούν αποδοτικά τους πόρους που διαθέτουν για να βελτιώσουν την εικόνα της επιχείρησής τους, ώστε να παρέχουν στους πελάτες τους μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Είναι εύκολα προσαρμόσιμες στις ανάγκες του κάθε ξενοδοχείου, επιτρέποντάς τους να αναπτύσσουν νέες πηγές εσόδων.

LG Pro:Centric Direct

Η LG Pro: Centric Direct είναι μια νέα Smart Infotainment πλατφόρμα περιεχομένου για τηλεοράσεις LG των ξενοδοχείων. Παρέχει ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για χώρους φιλοξενίας, με στόχο να διευκολύνει τη χρήση του από τα ξενοδοχεία και τους επισκέπτες. Διαθέτει εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας και διαδραστική υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη, ενώ παράλληλα δίνει στον ξενοδόχο τη δυνατότητα χρήσης σύγχρονων υπηρεσιών για τη μετάδοση μηνυμάτων (Notice, Ticker κλπ.), καθώς και εργαλείων για την αναπαραγωγή και την εύκολη διαχείριση περιεχομένου.

Χαρακτηριστικά

Η πλατφόρμα LG Pro: Centric Direct βασίζεται στο πρότυπο HTML5 και όπως οι προηγούμενες smart Pro: Centric πλατφόρμες είναι συμβατή με ξενοδοχειακά συστήματα PMS (Property Management Systems). Διαθέτει εύχρηστα εργαλεία επεξεργασίας και πλήθος καινοτόμων λειτουργιών, όπως την “Υπηρεσία με ένα κλικ” (1-Click Service), Notice, Ticker, Ad-banner, καθώς και απομακρυσμένη διαχείριση μέσω του δικτύου IP του ξενοδοχείου. Παρέχει ένα εύκολο και φιλικό προς το χρήστη εργαλείο για τη δημιουργία μοναδικού περιεχομένου. Χάρη στο διαισθητικό Ul και τη διαδραστική υπηρεσία δωματίου/πλυντηρίου που διαθέτει, παρέχει μια νέα εμπειρία για τους επισκέπτες, ενώ με κομψά πρότυπα και πολύγλωσση υποστήριξη εξασφαλίζει την άνεσή τους καθόλη τη διάρκεια της διαμονής τους. Επιπλέον, μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης, γεγονός που συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας του ξενοδοχείου. Βοηθά επίσης τους ξενοδόχους να ενημερώνουν τους επισκέπτες σχετικά με τις δραστηριότητες του ξενοδοχείου, τις ειδήσεις, τον καιρό και άλλες πληροφορίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μέσω γραφικών στοιχείων (widgets) που μπορούν να τοποθετηθούν στην οθόνη της τηλεόρασης. Με περισσότερες υπηρεσίες από ποτέ, η πλατφόρμα LG Pro: Centric Direct διαθέτει αμφίδρομες επικοινωνίες, επιτρέποντας στους επισκέπτες να πραγματοποιούν παραγγελίες για υπηρεσία δωματίου, να κάνουν κρατήσεις για το σπα, να επικοινωνούν με τη reception και να κάνουν check out. Έτσι, οι επισκέπτες δεν χρειάζεται πλέον να ψάξουν στο δωμάτιο για πληροφορίες, καθώς όλες οι ενημερώσεις, τα μενού και το περιεχόμενο βρίσκονται σε μια θέση, στην τηλεόραση.

Διαδραστικές Υπηρεσίες και Διαφήμιση (Interactive Service & Advertisement)

Η λειτουργία “Υπηρεσία με ένα κλικ” (1-Click Service) βελτιώνει την άνεση των επισκεπτών και την αποτελεσματικότητα της διαχειριστικής ομάδας του ξενοδοχείου. Με ένα απλό κλικ στο κουμπί υπηρεσίας που βρίσκεται στην οθόνη, οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να ζητήσουν μια σειρά από υπηρεσίες, όπως υπηρεσία δωματίου, καθαρισμό δωματίων και υπηρεσία πλυντηρίου. Τα αιτήματα αυτά παρακολουθούνται και καταγράφονται στο κέντρο, ώστε οι ανάγκες των επισκεπτών να απαντώνται άμεσα και χωρίς εξαίρεση. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει στους ξενοδόχους “Έτοιμα Εργαλεία Διαφήμισης” (Advertisement Tools Ready) που μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών μηνυμάτων, με εύκολη τοποθέτηση στατικών banners, κειμένων και φωτογραφιών σε όποιο σημείο επιθυμούν.

Ομαδική και απομακρυσμένη διαχείριση (Group & Remote management)

Μέσω της υπηρεσίας room grouping, προσφέρεται η δυνατότητα διαφοροποίησης των καναλιών που είναι διαθέσιμα σε κάθε group επισκεπτών ή ακόμα και σε κάθε δωμάτιο, ανάλογα με το σκοπό της επίσκεψης στο ξενοδοχείο (επαγγελματικό συνέδριο, οικογενειακές διακοπές κ.λπ.), ή την μητρική γλώσσα του επισκέπτη, βελτιστοποιώντας έτσι την εμπειρία διαμονής του. Επιπλέον, μέσω της πλατφόρμας ο διαχειριστής μπορεί να διαμορφώσει τις λειτουργίες των τηλεοράσεων και να αναβαθμίσει το λογισμικό από απόσταση, συμβάλλοντας στη βελτίωση της παραγωγικότητας του προσωπικού. Τέλος, η υπηρεσία Notice διατίθεται ανά δωμάτιο ή ανά γκρουπ δωματίων για την αποστολή ειδοποιήσεων, όπως προσφορές στο εστιατόριο ή στο spa του ξενοδοχείου, ενώ η υπηρεσία Ticker επιτρέπει στο διαχειριστή να δημιουργήσει μήνυμα (κυλιόμενο κείμενο), για να προβληθεί σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές στα δωμάτια.

 

Εύκολα στη χρήση και σύγχρονα πρότυπα (Intuitive & Stylish templates)

Η πλατφόρμα Pro:Centric Direct υποστηρίζει τρεις τύπους εύκολων στη χρήση και σύγχρονων templates, Cinematic-type, Grid-type και Bar-type. Στην περίπτωση που ο επαγγελματίας θέλει να εξοικονομήσει χρόνο και να μην σχεδιάσει ένα πλήρως προσωποποιημένο πρότυπο (template), μπορεί να επιλέξει ένα από τα προ-εγκατεστημένα άκρως εντυπωσιακά, έξυπνα και με κομψό σχεδιασμό templates για την προώθηση των υπηρεσιών του.

Πλήρως προσαρμοσμένο περιεχόμενο (Fully customizable content)

Η λύση Pro:Centric Direct της LG παρέχει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία που ασχολείται με τον κλάδο του Τουρισμού να προσαρμόσει πλήρως το περιεχόμενο που μοιράζεται με τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, ώστε να ταιριάζει με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Η νέα πλατφόρμα της LG προσφέρει ένα εύκολα επεξεργάσιμο περιβάλλον, καθώς και απλά εργαλεία για τη δημιουργία εντυπωσιακών templates, τα οποία θα αντικατοπτρίζουν την μοναδική ταυτότητα του ξενοδοχείου. Συγκεκριμένα, προσφέροντας free design templates και δυνατότητα προσαρμογής των γραφικών στοιχείων (widgets), προσφέρει ελευθερία κινήσεων στον επαγγελματία για την επεξεργασία φωτογραφιών, κειμένων και links, τοποθετώντας τα σε όποιο σημείο της οθόνης επιθυμεί, εύκολα και απλά, μέσω λειτουργίας Drag & Drop. Mε αυτό τον τρόπο διαφοροποιεί την επιχείρησή του από οποιαδήποτε άλλη, δημιουργώντας μια πρώτη, δυνατή εντύπωση στον επισκέπτη.

 

Samsung LYNK REACH 4.0

Η Samsung LYNK REACH 4.0 είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα επικοινωνίας που χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία διαχείρισης περιεχομένου φιλοξενίας, προσφέροντας μια διαφοροποιημένη εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των τεχνολογιών SINC και REACH που χρησιμοποιούνται στους χώρους φιλοξενίας, ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης περιεχομένου. Διαθέτοντας βελτιωμένη τεχνολογία, το LYNK REACH 4.0 ενισχύει την εμπειρία των φιλοξενούμενων με περισσότερα κανάλια παροχής πληροφοριών (info channels), βολικές επιλογές επικοινωνίας και αποτελεσματική διαχείριση χώρου.

Χαρακτηριστικά

Ως ενιαία λύση διαχείρισης περιεχομένου, το LYNK REACH 4.0 συνδυάζει LAN, Wi-Fi και ομοαξονικές υποδομές για να ενισχύσει τις λειτουργίες διαχείρισης ξενοδοχείων, παρακολούθησης και εξυπηρέτησης επισκεπτών. Με προσαρμοσμένα πρότυπα που μεταφέρονται από ιδιόκτητο server διαχείρισης (PMS), οι ξενοδόχοι μπορούν να δημιουργήσουν και να παραδώσουν εξατομικευμένες υπηρεσίες για μια αξέχαστη εμπειρία. Οι πελάτες αποκτούν έτσι πρόσβαση σε μια σειρά από IP και RF κανάλια, εφαρμογές και υπηρεσίες, όπως ακριβώς τις απολαμβάνουν στο σπίτι και στις κινητές συσκευές τους. Το LYNK REACH 4.0 επιτρέπει επιπλέον αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της reception του ξενοδοχείου και των επισκεπτών. Η δυνατότητα διαχείρισης του περιεχομένου που προβάλλεται στην τηλεόραση εξασφαλίζει την ποιότητα παροχής υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας κανάλια καλωσορίσματος, η πλατφόρμα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους επισκέπτες με άμεσο και συναρπαστικό τρόπο. Μέσω εύκολης μεταφόρτωσης video ή εισαγωγής διεύθυνσης URL, οι ξενοδόχοι μπορούν να προσαρμόσουν μια λίστα καναλιών με clips που προβάλλουν ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, ειδικές διαφημιστικές προσφορές, τοπικές εκδηλώσεις, ή αξιοθέατα. Μπορούν επίσης να τροποποιήσουν το μέγεθος της περιοχής του video clip ανάλογα με τις ανάγκες τους, επιλέγοντας είτε την προβολή πλήρους οθόνης, είτε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος. Η δυνατότητα προβολής προσφορών σε διάφορα κανάλια ταυτόχρονα, εξασφαλίζει μια πρόσθετη ροή εσόδων στα ξενοδοχεία και ενισχύει την αναγνώριση της επωνυμίας τους.

Βελτιωμένη ροή εργασιών με RealTime παρακολούθηση και κεντρική πλατφόρμα διαχείρισης

Η λύση LYNK REACH 4.0 μειώνει το συνολικό κόστος για τους ιδιοκτήτες των χώρων φιλοξενίας, με ευφυείς λειτουργίες που παρέχουν αναφορές παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο και μια κεντρική πλατφόρμα που μπορεί να διαχειρίζεται από απόσταση. Τα ξενοδοχεία μπορούν να επιλέξουν μεμονωμένες τηλεοράσεις, ή group τηλεοράσεων, ώστε να ελέγχουν on-line τις ρυθμίσεις τηλεοράσεων και δικτύου, τις πληροφορίες δωματίου και επισκεπτών, καθώς και τα check in/out. Οι δυνατότητες αυτές παρέχουν στα ξενοδοχεία έναν αποτελεσματικό τρόπο για την εξοικονόμηση χρόνου, εργασίας και κόστους συντήρησης, καθώς το προσωπικό του ξενοδοχείου δεν χρειάζεται να επισκέπτεται ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου κάθε φορά που απαιτείται κάποια αλλαγή.

Μεγιστοποίηση της πρόσβασης των επισκεπτών σε ψυχαγωγία και πληροφορίες

Η πλατφόρμα LYNK REACH 4.0 επιτρέπει στους ξενοδόχους να δημιουργήσουν ένα συνδυασμό IP και RF καναλιών, ώστε μέσα από μια τράπεζα υβριδικών καναλιών να μπορούν προσφέρουν στους επισκέπτες περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας και πληροφόρησης από όσες διατίθενται σε τυπικές οθόνες φιλοξενίας. Μέσω αυτής της βελτιωμένης πρόσβασης, οι ξενοδόχοι μπορούν εύκολα να συνθέσουν και να ενεργοποιήσουν μια λίστα καναλιών για να καλύψουν τις μοναδικές ανάγκες επισκεπτών. Η εκτεταμένη λίστα τηλεοπτικών καναλιών της LYNK REACH 4.0 επιτρέπει στα ξενοδοχεία να προσφέρουν εξειδικευμένο premium-paid περιεχόμενο διαθέσιμο στους κατάλληλους επισκέπτες, προσφέροντάς τους πιο προσαρμοσμένες επιλογές προβολής και δημιουργώντας ταυτόχρονα μια δυνητικά κερδοφόρα πηγή εσόδων.

Διαφορετική εμπειρία για τον επισκέπτη με πρόσβαση σε εφαρμογές

Με το LYNK REACH 4.0 οι ξενοδόχοι μπορούν να παρέχουν στους επισκέπτες την ίδια διαδραστική ψυχαγωγία που απολαμβάνουν στις προσωπικές τους συσκευές, μέσω των τηλεοράσεων του δωματίου. Το Smart Hub της Samsung παρέχει μια πύλη με ποικιλία εφαρμογών, επιτρέποντας στους επισκέπτες να αποκτούν πρόσβαση σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, να κάνουν streaming μουσικής και να ενημερώνονται για ειδήσεις μέσω του δικτύου IP του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας βελτιωμένο τηλεοπτικό περιεχόμενο ανάλογα με τις ατομικές τους ανάγκες. Τα ξενοδοχεία έχουν τον έλεγχο για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της πρόσβασης στις εφαρμογές, ώστε να παρέχουν διαφοροποιημένη υπηρεσία μεταξύ των group επισκεπτών.

Εξατομικευμένη υπηρεσία από το Checkin έως το Checkout

Η πλατφόρμα εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες λαμβάνουν εξατομικευμένη προσοχή και εύκολη πρόσβαση στις ανέσεις και στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους. Κατά το check-in το LYNK REACH 4.0 χρησιμοποιεί τον ιδιόκτητο server διαχείρισης (PMS) του ξενοδοχείου για να μεταφέρει τις μοναδικές πληροφορίες των επισκεπτών και να τους χαιρετήσει με εξατομικευμένα μηνύματα καλωσορίσματος. Κατά τη διάρκεια της κράτησης οι ξενοδόχοι μπορούν να στείλουν στους επισκέπτες εξατομικευμένα μηνύματα σχετικά με τη διαμονή τους, όπως λίστες κρατήσεων εστιατορίων, ή πρόγραμμα παροχής άλλων υπηρεσιών. Τέλος, η πλατφόρμα εξασφαλίζει γρήγορο checkout, καθώς επισημαίνει και οργανώνει όλες τις χρεώσεις των επισκεπτών μέσα σε μια οθόνη στο δωμάτιο, συντομεύοντας έτσι τη διαδικασία.

Βελτιωμένη εμπειρία επισκέπτη, με εύκολη πρόσβαση σε πολύτιμες πληροφορίες και σε πραγματικό χρόνο

Με το LYNK REACH 4.0 τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες μια εξειδικευμένη εμπειρία διαμονής με βάση τα χρονοδιαγράμματά τους, ή τις προσωπικές τους ανάγκες. Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στο internet, σε video και διάφορες εφαρμογές, όπως υπηρεσίες του ξενοδοχείου, τουριστικές πληροφορίες, πρόγνωση καιρού, δρομολόγια πτήσεων και πολλές άλλες πληροφορίες, με υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών στις τηλεοράσεις των δωματίων. Για παράδειγμα, οι τηλεοράσεις στα δωμάτια των συμμετεχόντων σε συνέδριο μπορούν να εμφανίσουν ένα προσαρμοσμένο περιβάλλον χρήστη και ένα μενού ειδικά για το συνέδριο που θα περιλαμβάνει τους χώρους διαλέξεων, τις ειδοποιήσεις συναντήσεων και τις επιλογές ψυχαγωγίας. Επιπλέον, μπορούν να προβληθούν video και εικόνες που προωθούν τοπικές εκδηλώσεις και τουριστικές πληροφορίες, διαθέσιμες εκπτώσεις και άλλα θέματα, για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση επισκεπτών.

{gallery}25010{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • YDS-TC012 & YDS-TC018

  YDS-TC012 & YDS-TC018

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή των νέων φορτιστών YDS-TC012 και YDS-TC018. Πρόκειται για universal επιτοίχιους φορτιστές USB 5V με μέγιστο ρεύμα εξόδου 3A. Υποστηρίζουν το πρό...
 • TP-LINK: Ο παγκοσμίως Νο.1 πάροχος προϊόντων Wi-Fi για 11 συνεχή χρόνια

  TP-LINK: Ο παγκοσμίως Νο.1 πάροχος προϊόντων Wi-Fi για 11 συνεχή χρόνια

  Για 11 συνεχή έτη, η TP-Link® κατατάσσεται παγκοσμίως ως ο Νο.1 πάροχος σε συσκευές WLAN, συγκεντρώνοντας μερίδιο 17,8% της παγκόσμιας αγοράς. Το συγκεκριμένο επίτευγμα είναι αποτέλεσμα της υποστή...
 • AVM FRITZ!Repeater 1200 AX

  AVM FRITZ!Repeater 1200 AX

  Η εταιρεία AMY A.E. διαθέτει στην ελληνική αγορά μια οικονομική συσκευή της γερμανικής AVM για την επέκταση του οικιακού WLAN. Πρόκειται για το FRITZ!Repeater 1200 AX, έναν επαναλήπτη 2 ζωνών που ...
 • DEEPCOOL CASTLE 240EX A-RGB

  DEEPCOOL CASTLE 240EX A-RGB

  Η DEEPCOOL, μια εταιρεία με εξειδίκευση σε υδροψύξεις και κουτιά RGB, παρουσιάζει την νέα AIO υδρόψυξη CASTLE 240EX A-RGB, η οποία προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα φωτισμού για το PC σας χάρη στο ενσωμ...
 • PROMAX TVHUNTER+

  PROMAX TVHUNTER+

  Το TVHunter+ είναι ένα μικρό, φορητό & εύκολο στη χρήση πεδιόμετρο που έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση της Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης και για τα δύο συστήματα ψηφιακής τηλεόρασης, DVB-T ...
 • Mistral Wind Maxi

  Mistral Wind Maxi

  Η wind Maxi είναι η ενισχυμένη έκδοση της απλής κεραίας Wind. Προορίζoνται και οι δύο για περιοχές με ισχυρούς ανέμους και πολύ ήλιο, όπως είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα νησιά. Η Wi...
 • SONORA WONDERWALL 600 FULL EMOTION

  SONORA WONDERWALL 600 FULL EMOTION

  Η επιτοίχια βάση SONORA WONDERWALL 600 FULL EMOTION TILT είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις 42" έως 75" ιντσών, με μέγιστο βάρος 45 κιλών και max VESA 600x400. Διαθέτει σύστημα εύκολης ρύθμισης της ο...
 • ANGA PS-5 / PS-10 / PS-20 / PS-30

  ANGA PS-5 / PS-10 / PS-20 / PS-30

  Η εταιρεία STAM Electronics ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς κεραιών UHF της ANGA. Πρόκειται για κεραίες εξωτερικού χώρου με ενσωματωμένο φίλτρο LTE 5G, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανά...
 • PROMAX RANGER mini

  PROMAX RANGER mini

  Ο εξαιρετικά συμπαγής αναλυτής PROMAX RANGER mini, έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση κεραιών TV/SAT, καθώς και συστημάτων διανομής. Το συγκεκριμένο πεδιόμετρο είναι συμβατό με τα πρότυπα DVB-T/T...
 • TP-LINK TL-SM311LS/LM & TL-SM5310-T

  TP-LINK TL-SM311LS/LM & TL-SM5310-T

  Η εταιρεία TP-Link διαθέτει SFP Modules που είναι συμβατά με τις θύρες SFP+ των νέων της Multi-Gigabit Switches. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε: Τα MiniGBIC Modules TL-SM311LS και TL-SM311LM που είνα...
 • AVM WireGuard

  AVM WireGuard

  Η πρόσβαση στο FRITZ!Box, το σύστημα NAS ή άλλες συσκευές του οικιακού δικτύου εν κινήσει, μπορεί να γίνει δυνατή με ένα ασφαλές εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Με τη νέα δυνατότητα WireGuard της ...
 • MELICONI FlatStyle ES 800

  MELICONI FlatStyle ES 800

  Η Meliconi, ηγέτης στην κατηγορία των επιτοίχιων και επιτραπέζιων βάσεων TV, παρουσιάζει την σειρά FlatStyle, με την εγγύηση της εξ' ολοκλήρου Ιταλικής κατασκευής, εστιάζοντας στη λειτουργικότητα....

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, Τεύχος 167

  Ψηφιακή Τηλεόραση, Τεύχος 167

  Το νέο τεύχος Αυγούστου 2022 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Έπειτα από...
 • Disney+

  Disney+

  Έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο αναμονής λόγω της αναβολής της προγραμματισμένης για πέρυσι έλευσής του στην Ελλάδα, η είσοδος του Disney+ στην εγχώρια αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης είναι πλέον γ...
 • AVM FRITZ!Box 4060

  AVM FRITZ!Box 4060

  Η γερμανική AVM διευρύνει την οικογένεια FRITZ!Box, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο με προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και εντελώς ανανεωμένη εμφάνιση. Πρόκειται για το FRITZ!Box 4060, το οποίο δε...
 • OCTAGON SX988 4K UHD IP

  OCTAGON SX988 4K UHD IP

  Η γερμανική OCTAGON διευρύνει την οικογένεια των ψηφιακών της δεκτών, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο. Πρόκειται για τον SX988 4K UHD IP που αποτελεί τη νέα γενιά της σειράς SX IP, με επεξεργαστή 6...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ
ΨΗΦΙΑΚΗ
ΚΑΙ HD TV

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form


Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design