Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Τηλεόραση
bill82 | 18-January-2020 | 20:18:18

Λήψη Eutelsat 9A (9° East)
music_1896 | 18-January-2020 | 20:15:18

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
Valuable Inform | 18-January-2020 | 19:55:18

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
vasilisp | 18-January-2020 | 19:30:18

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
giannis 6 | 18-January-2020 | 19:19:18

Ειδήσεις . Pay TV News
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 | 12:59

Συμπαραγωγή COSMOTE TV και National Geographic

Δεν είναι πολλές ημέρες που αναφερθήκαμε σε άρθρο μας, στην επένδυση που στρατηγικά κάνει η COSMOTE TV σε δικό της πρωτογενές περιεχόμενο, μέσα από παραγωγές και συμπαραγωγές. Όπως μαθαίνουμε, COSMOTE TV και National Geographic ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια νέα, πολύ φιλόδοξη και με υψηλότατα στάνταρ συμπαραγωγή, με κεντρικό θέμα ...

Γράφτηκε από: N.D

Δεν είναι πολλές ημέρες που αναφερθήκαμε σε άρθρο μας, στην επένδυση που στρατηγικά κάνει η COSMOTE TV σε δικό της πρωτογενές περιεχόμενο, μέσα από παραγωγές και συμπαραγωγές. Όπως μαθαίνουμε, COSMOTE TV και National Geographic ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια νέα, πολύ φιλόδοξη και με υψηλότατα στάνταρ συμπαραγωγή, με κεντρικό θέμα τις αρχαιολογικές ανασκαφές στο νησί της Κέρου. Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE HISTORY HD και στη συνέχεια θα «ταξιδέψει» σε όλον τον κόσμο, αφού θα προβληθεί σε όλα τα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα μέσα από το κανάλι National Geographic!

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.