20/11/2019

Νέες σκέψεις για ΕΡΤ Sports

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Το εύκολο σενάριο να μπει λουκέτο στο αθλητικό κανάλι της ΕΡΤ υποχωρεί μπροστά στις συμβάσεις αλλά και τις ...αθλητικές πιέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η διοίκηση αλλά και οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες που άφηναν να εννοηθεί πως το θεματικό αθλητικό κανάλι της ΕΡΤ θα αποσυρθεί, ανέκρουσαν πρύμναν. Αν και η στήριξη έχει υποχωρήσει δραματικά, η ΕΡΤ Sports...

Το εύκολο σενάριο να μπει λουκέτο στο αθλητικό κανάλι της ΕΡΤ υποχωρεί μπροστά στις συμβάσεις αλλά και τις ...αθλητικές πιέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η διοίκηση αλλά και οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες που άφηναν να εννοηθεί πως το θεματικό αθλητικό κανάλι της ΕΡΤ θα αποσυρθεί, ανέκρουσαν πρύμναν. Αν και η στήριξη έχει υποχωρήσει δραματικά, η ΕΡΤ Sports θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πακέτο καναλιών της ΕΡΤ. Οι συμβάσεις που έχει υπογράψει με αθλητικά σωματεία όλων των αθλημάτων, πρώτης, δεύτερης και τρίτης κατηγορίας και σε όλα τα αθλήματα, δεν επιτρέπουν το λουκέτο. Επιτεύχθηκε η μείωση κόστους στα αθλητικά δικαιώματα με τις νέες συμφωνίες. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν και πιέσεις από τις αθλητικές ομοσπονδίες στα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.