Ειδήσεις . Sport+
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 | 12:51

Κι όμως, χωρίς μετάδοση στην Ελλάδα το Basketball Champions League

Οι αγώνες μεταδίδονται μόνο μέσω Youtube.

Η τέταρτη σεζόν του Basketball Champions League ξεκινά απόψε και, μέχρι στιγμής, κανένα ελληνικό κανάλι δεν έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης. Η Nova, που είχε τα δικαιώματα τα προηγούμενα χρόνια, έδειξε ενδιαφέρον αλλά έκρινε ασύμφορο το ποσό που ζήτησε η FIBA και έκανε πίσω.

Η ΕΡΤ, που έδειχνε ένα από τα τρία παιχνίδια των ελληνικών ομάδων τα προηγούμενα χρόνια (σε συμφωνία με τη Nova) δεν έχει κάνει κάποια κίνηση.

Ετσι, τα πρώτα τρία ματς των ελληνικών ομάδων που διεξάγονται απόψε και αύριο, όσο και τα υπόλοιπα στη διοργάνωση, δεν θα μεταδοθούν τηλεοπτικά. Αν δεν προκύψει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής (μόνη λύση μοιάζει η εμπλοκή της ΕΡΤ), τότε το πρεστίζ της διοργάνωσης θα δεχθεί ένα ισχυρό πλήγμα.

Οι τρεις ελληνικές ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστέρι), πάντως, δεν πλήττονται από αυτή την εξέλιξη, καθώς το ποσό που περιμένουν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης δεν επηρεάζεται από το αν κάποιο ελληνικό κανάλι αγοράσει τα δικαιώματα.

Οι αγώνες μεταδίδονται μόνο μέσω Youtube, εκεί όπου θα υπάρχει georestriction, δηλαδή δικαίωμα προβολής θα υπάρχει μόνο για τις χώρες που δεν υπάρχουν δικαιώματα από κάποιο κανάλι.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI DB03

Η αγορά σήμερα

12-11-2019

WISI DB03

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics η νέα σειρά πριζών Wisi DB03. Πρόκειται για πρίζες τύπου multimedia που λειτουργούν σε εύρος ζώνης συχνοτήτων 5-2400MHz. Διαθέτουν κανάλι επιστροφής και είναι ιδανικές για εφαρμογές DOCSIS και συστήματα διανομής δορυφορικών σημάτων. Εξοπλίζονται με δύο υποδοχές IEC για τη σύνδεση των τερματικών συσκευών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Τεύχος 135

20-11-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στην PAOK TV, τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Έπειτα από την πολυετή παραμονή των ομάδων στην κοινή τηλεοπτική στέγη της Nova και την είσοδο από πέρυσι της ΕΡΤ στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Super League, έρχεται πλέον το PAOK TV για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TV ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται η πρώτη στα χρονικά ομάδα της χ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.