26/11/2020

Δείτε το βραβευμένο ντοκιμαντέρ "Ντιέγκο Μαραντόνα" στην COSMOTE TV

Γράφτηκε από: N.D

Το είχα δει στο παρελθόν. Η χθεσινή είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με έκανε να το αναζητήσω και πάλι. Εντόπισα στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS στην κατηγορία των ντοκιμαντέρ, το «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Το είχα δει στο παρελθόν. Η χθεσινή είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με έκανε να το αναζητήσω και πάλι. Εντόπισα στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS στην κατηγορία των ντοκιμαντέρ, το «Ντιέγκο Μαραντόνα». Μια συναρπαστική ταινία-ντοκιμαντέρ (2019) την οποία υπογράφει ο ειδικευμένος στις τραγικές ιδιοφυΐες, Ασίφ Καπάντια, ρίχνοντας φως στην πολυτάραχη ζωή του πιο αγαπημένου αθλητή παγκοσμίως. Η τρίτη ταινία από την Οσκαρική ομάδα πίσω από τα πολυβραβευμένα SENNA και AMY δημιουργήθηκε μέσα από 500 ώρες υλικού από το προσωπικό αρχείο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα που προβάλλεται για πρώτη φορά δημόσια.

Η ξέφρενη πορεία του Ντίεγκο από την φτώχεια της φαβέλα στην απόλυτη δόξα μέσα από άγνωστα ντοκουμέντα από το προσωπικό του αρχείο.

Όμως υπάρχει και το τίμημα. Το τίμημα της δόξας ...

Δείτε το, πραγματικά αξίζει.

Διαθέσιμο δωρεάν σε συνδρομητές μέσω δορυφόρου η OTT και στη νεά εφαρμογή της COSMOTE TV (πρώην COSMOTE TV GO) για θέαση και σε mobile συσκευές.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.