Skip to main content
6 Φεβρουαρίου 2024 10:14

Galaxy XCover7 & Galaxy Tab Active5:  Συνδυασμός ανθεκτικότητας, εργασιακής ροής και παραγωγικότητας για τις σύγχρονες επιχειρήσεις

Untitled 1 29 10010274

Με ανθεκτικότητα στρατιωτικού επιπέδου και συνδεσιμότητα 5G, το Galaxy XCover7 και το Galaxy Tab Active5 παρέχουν αυτοπεποίθηση και ισχυρές επιδόσεις, ακόμη και σε δύσκολα περιβάλλοντα

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε τα νέα Galaxy XCover7 και Galaxy Tab Active5, ένα smartphone και ένα tablet κατάλληλα για επιχειρήσεις, που έχουν δημιουργηθεί, ώστε να αντιμετωπίζουν τις αυστηρές προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας στην πρώτη γραμμή, στις οποίες απαιτείται ευελιξία, βελτιστοποίηση και ασφάλεια.

Και οι δύο συσκευές θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους χρήστες να κινούνται με άνεση, καθώς θα έχουν συνδεσιμότητα 5G, αναβαθμισμένη απόδοση επεξεργαστή κινητής τηλεφωνίας και αυξημένη μνήμη σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές Xcover και Tab Active. Το XCover7 διαθέτει νέα ισχυρή  κύρια κάμερα και διευρυμένο μέγεθος και ανάλυση οθόνης. Παράλληλα, το Tab Active5 θα περιλαμβάνει τόσο  αποσπώμενες μπαταρίες όσο και λειτουργία χωρίς μπαταρία, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να εργάζονται σε διάφορες συνθήκες.

15 tab active5

Σύμφωνα με την έκθεση IDC Marketscape Worldwide Rugged Mobile Devices 2023 Vendor Assessment, το 2022, πάνω από το ένα τρίτο (38%) των αμερικανικών επιχειρήσεων χρησιμοποίησαν ανθεκτικές φορητές συσκευές, ενώ ένα άλλο 38% των οργανισμών αυτών ανέφεραν ότι σχεδιάζουν να αγοράσουν περισσότερες κινητές συσκευές μέχρι το 2023. Καθώς οι ανθεκτικές κινητές συσκευές είναι αξιόπιστες, και συνδυάζουν υψηλή απόδοση και αντοχή, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας σειράς επιχειρηματικών κλάδων, όπως η  βιομηχανία, η υγειονομική περίθαλψη, το λιανικό εμπόριο, καθώς και τις ανάγκες των κυβερνητικών οργανισμών. Ως εκ τούτου,   η αγορά των ανθεκτικών συσκευών θα συνεχίσει να αναπτύσσεται τα επόμενα έτη .

O Jerry Park, EVP και Επικεφαλής της Global Mobile B2B Team, MX Business της Samsung Electronics, δήλωσε σχετικά: «Η Samsung κατανοεί ότι οι επιχειρήσεις, σήμερα, αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς προκλήσεις και ευκαιρίες και χρειάζονται συσκευές που να μπορούν να συμβαδίζουν με τις δυναμικές τους ανάγκες. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το Galaxy XCover7 και το Galaxy Tab Active5, τις ανθεκτικές συσκευές που είναι κατάλληλες για την πρώτη γραμμή. Αυτές οι συσκευές δεν είναι μόνο ισχυρές και ευέλικτες, αλλά ανθεκτικές και ασφαλείς, γεγονός που τις καθιστά ιδανικούς συνεργάτες για τους εργαζόμενους που πρέπει να παραμένουν συνδεδεμένοι, παραγωγικοί και ασφαλείς, σε κάθε περίσταση».

Μεγάλη διάρκεια ζωής των συσκευών με ανθεκτικότητα νέου επιπέδου

Σχεδιασμένα για να αντέχουν σε δύσκολες συνθήκες εργασίας, τα Galaxy XCover7 και Galaxy Tab Active5 επιτρέπουν στους εργαζόμενους να χρησιμοποιούν τα smartphones και τα tablets τους χωρίς έγνοια. Και οι δύο συσκευές -μαζί με το S Pen που συνοδεύει το Tab Active5- έχουν πιστοποίηση IP68[1] για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, εξασφαλίζοντας ένα επίπεδο ανθεκτικότητας κατάλληλο για δύσκολα εργασιακά περιβάλλοντα, όπως τα εργοτάξια ή οι αποθήκες. Κατασκευασμένες σύμφωνα με το στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810H[2], το Galaxy XCover7 έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε πτώσεις από ύψος έως και 1,5 μέτρο, ενώ το Galaxy Tab Active5 μπορεί να αντέξει πτώση από ύψος 1,8 μέτρων, όταν χρησιμοποιείται η προστατευτική θήκη που περιλαμβάνεται στο πακέτο.[3]

Το Galaxy XCover7 και το Galaxy Tab Active5 διαθέτουν Corning® Gorilla® Glass Victus®+ και Corning® Gorilla® Glass 5, αντίστοιχα, που ενισχύουν την ανθεκτικότητα και την αντοχή ενάντια στις γρατζουνιές. Οι οθόνες των συσκευών επιτρέπουν, επίσης, προσαρμογές στην ευαισθησία αφής[4], καθιστώντας τις εύχρηστες για εργαζόμενους που φορούν γάντια. Έχουν, επίσης, δοκιμαστεί εκτενώς για χρήση με απολυμαντικά. Με αυτές τις προδιαγραφές, οι ανθεκτικές συσκευές Samsung Galaxy είναι κατασκευασμένες για να αντέχουν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες ή παρόμοιους κινδύνους, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για μια μεγάλη ποικιλία εργαζομένων πρώτης γραμμής.

Σχεδιασμένα για να διατηρούν την  ροή εργασιών στο γραφείο, στο πεδίο ή στην πρώτη γραμμή

Στον σημερινό, ολοένα και πιο ψηφιακό κόσμο, οι επιχειρήσεις χρειάζονται από τους εργαζόμενούς τους να παραμένουν συνδεδεμένοι. Το Galaxy XCover7 έχει αναβαθμιστεί, για να παρέχει γρήγορο και αξιόπιστο 5G, μαζί με Wi-Fi 5, ενώ το Galaxy Tab Active5 προσφέρει 5G και Wi-Fi 6[5]. Αυτή η συνδεσιμότητα επιτρέπει στους εργαζόμενους να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά.

Εκτός από την ομαλή συνδεσιμότητα, οι οθόνες του Galaxy XCover7 και του Galaxy Tab Active5 καθιστούν εύκολη και άνετη τη χρήση τους. Η οθόνη 6,6 ιντσών του XCover7 παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια μαζί με αυξημένη ανάλυση, σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές. Η οθόνη 8,0 ιντσών του Tab Active5 προσφέρει καλύτερη ορατότητα σε εξωτερικές συνθήκες, χάρη στην αυξημένη φωτεινότητα της οθόνης, και ομαλότερη εμπειρία προβολής με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz. Και οι δύο συσκευές έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ισχυρή επιχειρησιακή υποστήριξη, διατηρώντας, παράλληλα, ένα λεπτό, ελαφρύ πλαίσιο για χρήση στον χώρο εργασίας ή εν κινήσει.

Οι ανθεκτικές συσκευές Samsung Galaxy διασφαλίζουν τη συνέχεια της εργασιακής ροής, παρέχοντας στους εργαζόμενους την υποστήριξη και τη συνδεσιμότητα που χρειάζονται, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες εργασίας. Για τις  απαιτητικές μέρες στο πεδίο ή στο εργοστάσιο, οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν τόσο το Galaxy XCover7 όσο και το Tab Active5 μπορούν να αξιοποιήσουν τη γρήγορη φόρτιση[6] για να μετριάσουν το χαμένο χρόνο μεταξύ των φορτίσεων. Και οι δύο συσκευές είναι επίσης εξοπλισμένες με  αποσπώμενες μπαταρίες, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο διακοπής λειτουργίας εντός και εκτός του χώρου εργασίας.[7]

Το Galaxy Tab Active5 μπορεί να λειτουργήσει χωρίς μπαταρία, όταν ο εργαζόμενος χρησιμοποιήσει τη σχετική λειτουργία «No Battery Mode»[8]. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τη συσκευή ασταμάτητα σε  καταστήματα λιανικής ή σε οχήματα, διατηρώντας την υγεία της μπαταρίας σε θερμά περιβάλλοντα. Τα Galaxy XCover7 και Tab Active5 διαθέτουν, επίσης, διεπαφές φόρτισης POGO, οι οποίες απλοποιούν τη διαδικασία φόρτισης, επιτρέποντας στους χώρους εργασίας με βάσεις POGO[9] να φορτίζουν πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Σχεδιασμένα για να διευκολύνουν την παραγωγικότητα και την ασφάλεια

Οι ανθεκτικές συσκευές της Samsung είναι, επίσης, σχεδιασμένες για να διευκολύνουν την παραγωγικότητα και να καθιστούν την εργασία πεδίου απλοποιημένη και αποτελεσματική. Η αυξημένη ένταση του ηχείου[10] περιορίζει τη σύγχυση στα εργοτάξια, εξασφαλίζοντας ακριβή ακρόαση. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν τη λειτουργία των πλήκτρων[11], ώστε να έχουν συντομεύσεις και βελτιωμένη παραγωγικότητα, ενώ η γρήγορη σάρωση του barcode μέσω του Knox Capture [12] εξορθολογίζει την καθημερινότητα για εργασίες σε αποθήκες ή κινητά σημεία πώλησης (mPOS).[13]

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τη δύναμη του smartphone ή του tablet τους με τη συνδεσιμότητα PC. Οι συσκευές χειρίζονται αβίαστα τη γρήγορη κοινή χρήση περιεχομένου, τις ταυτόχρονες οθόνες και τη συνολική συνέχεια της εργασίας μεταξύ κινητού και υπολογιστή, μέσω του «Link to Windows», ή μιμούνται ένα περιβάλλον εργασίας γραφείου, για εργασίες που μεταφέρουν τους εργαζόμενους από το πεδίο στο γραφείο.

Καθώς οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να λειτουργούν σε ένα περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς που ευνοεί την αποδοτικότητα, η ανθεκτική σειρά Samsung Galaxy επιτρέπει στους εργαζόμενους να εργάζονται αποτελεσματικά.. Επιπρόσθετα, τα Galaxy XCover7 και Galaxy Tab Active5 είναι συμβατά με μια σειρά από αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών[14], από διάφορες λειτουργικές θήκες μέχρι θήκες φόρτισης, USB-Type C PTT και άλλα, επιτρέποντας την ενσωμάτωση σε κάθε λειτουργία στον χώρο εργασίας.

Για πρώτη φορά, οι ανθεκτικές συσκευές Galaxy XCover7 και Galaxy Tab Active5 της Samsung διαθέτουν υποστήριξη για το Samsung Knox Vault[15]. Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Samsung Galaxy να επεκτείνει τις ισχυρές προστασίες ασφαλείας πέρα από τις συσκευές-ναυαρχίδες, οι εταιρικοί πελάτες έχουν, τώρα, ακόμα μεγαλύτερες επιλογές στις συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιούν με ασφάλεια για τις επιχειρηματικές τους ανάγκες. Το Knox Vault βοηθά στην προστασία των πιο κρίσιμων δεδομένων σε αυτές τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών της οθόνης κλειδώματος, όπως οι κωδικοί PIN, οι κωδικοί πρόσβασης και τα μοτίβα.

Διαθεσιμότητα

Τα νέα Galaxy XCover7 και Galaxy Tab Active5 θα είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο του 2024[16].

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες συσκευές Galaxy της Samsung, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Galaxy Tab Active5 ή Galaxy XCover7.


[1] Το Galaxy XCover7, το Tab Active5 και το S Pen που συνοδεύει το Tab Active5 είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη με βαθμό προστασίας IP68. Βασίζεται σε συνθήκες εργαστηριακών δοκιμών για βύθιση σε γλυκό νερό έως και 1,5 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα/στεγνώστε μετά το βρέξιμο. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Η αντοχή του S Pen στο νερό και τη σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου λόγω της φυσιολογικής φθοράς. Αφαιρέστε τυχόν περίσσεια νερού από το S Pen με ένα στεγνό πανί ή πετσέτα πριν το χρησιμοποιήσετε ή το προσαρτήσετε στο tablet.

[2] Πιστοποίηση MIL-STD-810H: Υψόμετρο, υγρασία, βύθιση, αλατούχος ομίχλη, σκόνη, κραδασμοί, πτώση κ.λπ. Το MIL-STD-810H είναι μια τυποποιημένη μορφή δοκιμών που σχεδιάστηκε από τον αμερικανικό στρατό για την ακριβή αξιολόγηση των περιορισμών μιας συσκευής. Η χρήση στον πραγματικό κόσμο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συγκεκριμένες περιβαλλοντικές συνθήκες που χρησιμοποιούνται στις δοκιμές. Οι ακραίες συνθήκες δεν είναι εγγυημένες. Οι προδιαγραφές των δοκιμών διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή.

[3] Με βάση τα αποτελέσματα εσωτερικών εργαστηριακών δοκιμών. Το Galaxy XCover7 έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς για πτώσεις από ύψος έως και 1,5 μέτρο σε χαλύβδινες επιφάνειες και το Galaxy Tab Active5 έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς για πτώσεις από ύψος έως και 1,8 μέτρα σε επιφάνειες από κόντρα πλακέ.

[4] Η ευαισθησία αφής αυξάνει την ανταπόκριση για δερμάτινα γάντια με πάχος μικρότερο ή ίσο των 2 χιλιοστών, με βάση τα αποτελέσματα εσωτερικών εργαστηριακών δοκιμών. Οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υγρά περιβάλλοντα, αλλά όχι πλήρως βυθισμένες στο νερό. Η υποβρύχια αφή δεν είναι διαθέσιμη. Η ευαισθησία στην αφή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το υλικό και το πάχος των γαντιών, καθώς και άλλες περιβαλλοντικές συνθήκες.

[5] Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση. Η διαθεσιμότητα και οι πραγματικές ταχύτητες για τα δίκτυα 5G και Wi-Fi ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά, τον φορέα, τον πάροχο περιεχομένου, τη σύνδεση του διακομιστή και το περιβάλλον του χρήστη. Ενημερωθείτε από τον τοπικό σας φορέα ή πάροχο υπηρεσιών για τη διαθεσιμότητα και τις λεπτομέρειες.

[6] Η ταχεία φόρτιση απαιτεί έναν προσαρμογέα ρεύματος που παρέχει ηλεκτρική ισχύ 15W ή περισσότερο. Ο προσαρμογέας ρεύματος γρήγορης φόρτισης ενδέχεται να μην παρέχεται στη συσκευασία (και να πωλείται ξεχωριστά) ανάλογα με την αγορά.

[7] Η επιπλέον αντικαταστάσιμη μπαταρία πωλείται ξεχωριστά. Μόνο οι πιστοποιημένες από τη Samsung πρόσθετες αντικαταστάσιμες μπαταρίες είναι συμβατές για χρήση.

[8] Η λειτουργία χωρίς μπαταρία πρέπει να ενεργοποιηθεί και απαιτεί ένα ειδικό αξεσουάρ πηγής τροφοδοσίας USB Τύπου-C που υποστηρίζει 9V και 2,3Α ή περισσότερο και PD 2.0 ή περισσότερο. Η λειτουργία χωρίς μπαταρία περιορίζει την απόδοση της CPU της συσκευής όταν είναι ενεργοποιημένη και μειώνει τη μέγιστη ένταση ήχου, τη φωτεινότητα της οθόνης κ.λπ. όταν είναι ενεργοποιημένη.

[9] Η βάση φόρτισης POGO πωλείται ξεχωριστά. Οι χρόνοι φόρτισης της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την ισχύ φόρτισης που υποστηρίζεται από τη βάση φόρτισης. Η χωρητικότητα και η απόδοση της μπαταρίας ενδέχεται να μειωθούν με την πάροδο του χρόνου.

[10] Σε σύγκριση με το Galaxy XCover5 και το Tab Active3.

[11] Η υποστήριξη χαρτογράφησης πλήκτρων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εφαρμογή. Τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα περιορίζονται σε επιλεγμένες λειτουργίες.

[12] Το Knox Capture απαιτεί ξεχωριστή εγκατάσταση εφαρμογής και αγορά άδειας χρήσης για χρήση. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και το μοντέλο. Η σάρωση γραμμωτού κώδικα ενδέχεται να απαιτεί επαναπροσδιορισμό της εφαρμογής σε προγραμματιζόμενο πλήκτρο για τη χρήση της πλήρους λειτουργίας.

[13] Το Knox Platform for POS απαιτεί ξεχωριστή ενσωμάτωση λύσης και ενδέχεται να απαιτείται η αγορά άδειας χρήσης. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, το μοντέλο ή τη λύση πληρωμής.

[14] Τα αξεσουάρ πωλούνται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.

[15] Η αρχιτεκτονική υλικού και/ή λογισμικού του Samsung Knox Vault ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο.

[16] Η διαθεσιμότητα και το χρονοδιάγραμμα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή.

Προδιαγραφές Προϊόντος:

Galaxy XCover7
Οθόνη*6,6 ιντσών, 20:9, FHD+, TFT, 60Hz, Ευαισθησία αφής **
* Μετράται διαγωνίως ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να υπολογίζονται οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική ορατή επιφάνεια είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας. ** Η ευαισθησία αφής αυξάνει την απόκριση για δερμάτινα γάντια με πάχος μικρότερο ή ίσο των 2 χιλιοστών, με βάση τα αποτελέσματα εσωτερικών εργαστηριακών δοκιμών. Οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υγρά περιβάλλοντα, αλλά όχι πλήρως βυθισμένες στο νερό. Η υποβρύχια αφή δεν είναι διαθέσιμη. Η ευαισθησία στην αφή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το υλικό και το πάχος των γαντιών, καθώς και άλλες περιβαλλοντικές συνθήκες.
OSAndroid 14
Διαστάσεις169,0 x 80,1 x 10,2mm(240g*)
* Το βάρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.
ΚάμεραΟπίσθια50MP Wide F1.8, Flash
Εμπρόσθια5MP F2.0
Μνήμη & Αποθήκευση *6 + 128GB, microSD έως 1TB**
* Η πραγματική διαθεσιμότητα αποθηκευτικού χώρου διαφέρει ανάλογα με το προεγκατεστημένο λογισμικό και την αγορά, το μέγεθος και τη μορφή των αρχείων. ** Η κάρτα MicroSD πωλείται ξεχωριστά.
Επεξεργαστής6nm Octa-Core Processor
Μπαταρία***Αντικαταστάσιμη από τον χρήστη **, 4,050mAh (τυπική)*
* Τυπική τιμή δοκιμασμένη σε εργαστηριακές συνθήκες τρίτου μέρους. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στη χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με τα πρότυπα IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 3.950mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες. ** Η πρόσθετη αντικαταστάσιμη μπαταρία και η βάση φόρτισης POGO πωλούνται ξεχωριστά. Στην περίπτωση των πρόσθετων αντικαταστάσιμων μπαταριών, μόνο τα πιστοποιημένα προϊόντα της Samsung είναι συμβατά για χρήση. *** Ο φορτιστής πωλείται ξεχωριστά.
Συνδεσιμότητα5G*, LTE**, Wi-Fi 5(802.11 a/b/g/n/ac), Wi-Fi Direct, Bluetooth® v5.3, NFC
* Οι υπηρεσίες 5G υποστηρίζονται μόνο σε τοποθεσίες με δίκτυο 5G. Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση 5G. Η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον φορέα, τον πάροχο περιεχομένου και το περιβάλλον του χρήστη. ** Η διαθεσιμότητα του μοντέλου LTE ποικίλλει ανάλογα με την αγορά ή τον φορέα. Η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον φορέα, τον πάροχο περιεχομένου και το περιβάλλον του χρήστη.
SIMΔιπλή SIM (SIM + ενσωματωμένη SIM*)
* Η διαθεσιμότητα ενσωματωμένης SIM ποικίλλει ανάλογα με την αγορά.
ΔιεπαφήType-C USB 2.0, POGO Pin (μόνο φόρτιση), 3,5mm Earjack
ΑισθητήρεςΕπιταχυνσιόμετρο, γεωμαγνητικός αισθητήρας, γυροσκόπιο, αισθητήρας φωτός, αισθητήρας εγγύτητας
GPSGPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS
* Ο τύπος διαθεσιμότητας GNSS μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά. Η κάλυψη των Galileo και BeiDou ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Το BeiDou ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε ορισμένες αγορές.
Ανθεκτικότητα (Ruggedized)IP68*, MIL-STD-810H**, Corning® Gorilla® Glass Victus®+
* Πιστοποίηση IP68: νερού και σκόνης με βάση συνθήκες εργαστηριακών δοκιμών για βύθιση σε γλυκό νερό έως και 1,5 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα/στεγνώστε μετά το βρέξιμο. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. ** MILSTD-810H: Δοκιμή έναντι συγκεκριμένων περιβαλλοντικών συνθηκών, όπως υψόμετρο, υγρασία, βύθιση, αλατούχα ομίχλη, σκόνη, κραδασμοί, πτώση κ.λπ. Το MILSTD-810H είναι μια τυποποιημένη μορφή δοκιμών που σχεδιάστηκε από τον αμερικανικό στρατό για την ακριβή αξιολόγηση των περιορισμών μιας συσκευής. Η χρήση στον πραγματικό κόσμο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συγκεκριμένες περιβαλλοντικές συνθήκες που χρησιμοποιούνται στις δοκιμές. Οι ακραίες συνθήκες δεν είναι εγγυημένες. Οι προδιαγραφές των δοκιμών διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή.
ΉχοςDolby Atmos®
ΑσφάλειαSamsung Knox με Samsung Knox Vault
Βιομετρική πιστοποίηση ταυτότηταςΑναγνώριση προσώπου
Προγραμματιζόμενο πλήκτροΠροσαρμογή μέσω του XCover Key*
* Η υποστήριξη χαρτογράφησης πλήκτρων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εφαρμογή. Τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα περιορίζονται σε επιλεγμένες λειτουργίες.

* Οι προδιαγραφές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά.

* Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες για το προϊόν που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πλεονεκτημάτων, του σχεδιασμού, της τιμολόγησης, των εξαρτημάτων, των επιδόσεων, της διαθεσιμότητας και των δυνατοτήτων του προϊόντος, υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Galaxy Tab Active5
Οθόνη*8,0 ιντσών, 16:10, WUXGA, TFT, έως 120Hz**, Ευαισθησία αφής ***
* Μετράται διαγωνίως ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να υπολογίζονται οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική ορατή επιφάνεια είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας. ** Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης ποικίλλει ανάλογα με τη χρησιμοποιούμενη εφαρμογή και ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζουν έως και 120 Hz. Ο προσαρμοστικός ρυθμός ανανέωσης υποστηρίζει έως 120Hz, ο οποίος προσαρμόζει αυτόματα την ομαλότητα της κίνησης ανάλογα με τις ανάγκες, ενώ ο τυπικός ρυθμός ανανέωσης υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120Hz. *** Η ευαισθησία αφής αυξάνει την απόκριση για δερμάτινα γάντια με πάχος μικρότερο ή ίσο των 2 χιλιοστών, με βάση τα αποτελέσματα εσωτερικών εργαστηριακών δοκιμών. Οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υγρά περιβάλλοντα, αλλά όχι πλήρως βυθισμένες κάτω από το νερό. Η υποβρύχια αφή δεν είναι διαθέσιμη. Η ευαισθησία στην αφή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το υλικό και το πάχος των γαντιών, καθώς και άλλες περιβαλλοντικές συνθήκες.
OSAndroid 14
Διαστάσεις126,8 x 213,8 x 10,1mm(433g*)
* Το βάρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.
ΚάμεραΟπίσθια13MP Wide F1.9, Flash
Εμπρόσθια5MP F2.2
Μνήμη & Αποθήκευση*6+128GB/8+256GB, microSD έως 1TB**
* Η πραγματική διαθεσιμότητα αποθηκευτικού χώρου ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το προεγκατεστημένο λογισμικό και την αγορά, το μέγεθος και τη μορφή των αρχείων. ** Η κάρτα MicroSD πωλείται ξεχωριστά.
Επεξεργαστής5nm Octa-Core Processor
Μπαταρία***Αντικαταστάσιμη από τον χρήστη**, 5,050mAh (τυπική)*
* Τυπική τιμή δοκιμασμένη σε εργαστηριακές συνθήκες τρίτου μέρους. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στη χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με τα πρότυπα IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 3.950mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες. ** Η πρόσθετη αντικαταστάσιμη μπαταρία και η βάση φόρτισης POGO πωλούνται ξεχωριστά. Στην περίπτωση των πρόσθετων αντικαταστάσιμων μπαταριών, μόνο τα πιστοποιημένα προϊόντα της Samsung είναι συμβατά για χρήση.
Συνδεσιμότητα5G*, LTE**, Wi-Fi 6(802.11 a/b/g/n/ac/ax), Wi-Fi Direct, Bluetooth® v5.3, NFC
* Οι υπηρεσίες 5G υποστηρίζονται μόνο σε τοποθεσίες με δίκτυο 5G. Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση 5G. Η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον φορέα, τον πάροχο περιεχομένου και το περιβάλλον του χρήστη. ** Η διαθεσιμότητα του μοντέλου LTE ποικίλλει ανάλογα με την αγορά ή τον φορέα. Η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον φορέα, τον πάροχο περιεχομένου και το περιβάλλον του χρήστη.
SIMΔιπλή SIM (SIM + ενσωματωμένη SIM*)
* Η διαθεσιμότητα ενσωματωμένης SIM ποικίλλει ανάλογα με την αγορά.
ΔιεπαφήType-C USB 2.0, POGO Pin, 3.5mm Earjack
ΑισθητήρεςΕπιταχυνσιόμετρο, δακτυλικό αποτύπωμα, γεωμαγνητικός αισθητήρας, γυροσκόπιο, αισθητήρας φωτός, αισθητήρας εγγύτητας, αισθητήρας Χολ
GPSGPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS*
* Ο τύπος διαθεσιμότητας GNSS μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά. Η κάλυψη των Galileo και BeiDou ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Το BeiDou και το QZSS ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα για ορισμένες αγορές.
Ανθεκτικότητα (Ruggedized)IP68*, MIL-STD-810H**, Corning® Gorilla® Glass 5
* Πιστοποίηση IP68: νερού και σκόνης με βάση συνθήκες εργαστηριακών δοκιμών για βύθιση σε γλυκό νερό έως και 1,5 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα/στεγνώστε μετά το βρέξιμο. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. ** MILSTD-810H: Δοκιμή έναντι συγκεκριμένων περιβαλλοντικών συνθηκών, όπως υψόμετρο, υγρασία, βύθιση, αλατούχα ομίχλη, σκόνη, κραδασμοί, πτώση κ.λπ. Το MILSTD-810H είναι μια τυποποιημένη μορφή δοκιμών που σχεδιάστηκε από τον αμερικανικό στρατό για την ακριβή αξιολόγηση των περιορισμών μιας συσκευής. Η χρήση στον πραγματικό κόσμο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συγκεκριμένες περιβαλλοντικές συνθήκες που χρησιμοποιούνται στις δοκιμές. Οι ακραίες συνθήκες δεν είναι εγγυημένες. Οι προδιαγραφές των δοκιμών διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή.
Ήχος Dolby Atmos®
PenS Pen (IP68*, Inbox)
* Πιστοποίηση IP68: Ανθεκτικότητα νερού και σκόνης με βάση συνθήκες εργαστηριακών δοκιμών για βύθιση σε γλυκό νερό έως και 1,5 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα/στεγνώστε μετά το βρέξιμο. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Η αντοχή του S Pen στο νερό και τη σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου λόγω της φυσιολογικής φθοράς. Αφαιρέστε τυχόν περίσσεια νερού από το S Pen με ένα στεγνό πανί ή πετσέτα πριν το χρησιμοποιήσετε ή το προσαρτήσετε στο tablet.
ΑσφάλειαSamsung Knox με Samsung Knox Vault
Βιομετρική πιστοποίηση ταυτότηταςΑναγνώριση προσώπου, Δακτυλικό αποτύπωμα
Προγραμματιζόμενο πλήκτροΠροσαρμογή μέσω του Active Key*
* Η υποστήριξη χαρτογράφησης πλήκτρων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εφαρμογή. Τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα περιορίζονται σε επιλεγμένες λειτουργίες.

* Οι προδιαγραφές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά.

* Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες για το προϊόν που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πλεονεκτημάτων, του σχεδιασμού, της τιμολόγησης, των εξαρτημάτων, των επιδόσεων, της διαθεσιμότητας και των δυνατοτήτων του προϊόντος, υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση – Ενισχυτής κεραίας U35Auto
Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, θα περιγράψουμε σε αυτό το τεύχος τους ενισχυτές κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι ενισχυτές με ακροδέκτες ...
TP-Link EAP683 UR AX6000
Το TP-Link Omada EAP683 UR ξεχωρίζει ως μια αξιόπιστη λύση στην κατηγορία των συσκευών δικτύου, συνδυάζοντας συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας, προηγμένη ασφάλεια και απρόσκοπτη διαχείριση δικτύου. Μ...
Ikusi ENC-108
Η Ikusi, συνεχίζοντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων προϊόντων, παρουσιάζει το ENC-108 με 8 εισόδους HDMI, τα σήματα των οποίων μπορούν να μετατραπούν σε 8 streams IP σε SPTS (unicast ή mult...
Redline S30 HEVC
Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου δέκτη της Redline, S30 HEVC. Πρόκειται για έναν οικονομικό δέκτη Full HD που είναι εξοπλισμένος με DVB-T2 tuner και υποστηρίζει συμπίεση H.265...
Ikusi IKUGaF
Η Ikusi καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τηλεοπτικής αναμετάδοσης προγραμμάτων, με τα έτοιμα επαγγελματικά πακέτα IKUGaF που διαθέτει για τα Gap Fillers. Τα έτοιμα πακέτα IKUGaF είνα...
ANGA PS series
Η εταιρεία Stam Electronics ανακοινώνει νέα παραλαβή σειράς ποιοτικών κεραιών ANGA. Πρόκειται για τη σειρά PS, η οποία περιλαμβάνει εξωτερικές και εσωτερικές κεραίες που είναι κατάλληλες για επίγε...
Amiko MIRA X-4200
Ο Amiko MiraX HiS-4200 είναι ένας κορυφαίος Linux 4K UHD media streamer, που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας προγράμματα σε 4K UHD. Αυτός ο media streamer υποστηρίζει μεταξύ άλλων τ...
KAL KL-60
Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή του νέου τηλεχειριστηρίου KL-60. Πρόκειται για ένα προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο 4:1, το οποίο προγραμματίζεται μέσω μονάδας υπέρυθρων από τ...
Promax ATLaS NG
Η Promax έχει δημιουργήσει μία σειρά εκπαιδευτικών video για τον κορυφαίο αναλυτή φάσματος ATLaS NG. Στα συγκεκριμένα video, περιγράφονται όλες οι λειτουργίες του αναλυτή, καθώς και ο τρόπος που δ...
SatLink COL5141A
Ο κωδικοποιητής COL5141A 4 σε 1 της SatLink είναι μια επαγγελματική συσκευή κωδικοποίησης και πολυπλεξίας ήχου και video με ισχυρή λειτουργικότητα. Διαθέτει διεπαφές εισόδου 4 καναλιών CVBS video ...
AVM FRITZ!DECT 350
Προσαρμόστε το FRITZ!DECT 350 σε πόρτες ή παράθυρα και αμέσως θα ανιχνεύσει αν είναι ανοικτά ή κλειστά. Αποτελώντας έναυσμα για την επακόλουθη λειτουργία προϊόντων FRITZ!DECT και συμβατών συσκευών...
KAL K-320
Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή του K-320, ενός ασύρματου ανιχνευτή κίνησης υποδοχής με εμβέλεια ανίχνευσης κίνησης 3 έως 7 μέτρων και γωνία κάλυψης 100°. Είναι ιδανικός για τη...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Ιουλίου 2024
Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Ιουλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
Διανομή σήματος HDMI στο σπίτι
Για τη θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων υψηλής ανάλυσης μέσω ενός δέκτη, IPTV Box, αποκωδικοποιητή συνδρομητικής πλατφόρμας ή οποιασδήποτε άλλης εξωτερικής πηγής, απαιτείται μόνο η σύνδεσή τους στην...
CRETA ELECTRONIX 2024
Μετά την τεράστια επιτυχία των κλαδικών εκθέσεων Salonica Electronix 2023 και Athens Electronix 2024, που πραγματοποιήθηκαν για τρίτη φορά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αντίστοιχα, και έσπασαν κάθε ρε...
Fracarro D-Matrix 4S FTA
Την πιο πρόσφατη μονάδα της οικογένειας των Headend της ιταλικής Fracarro, δοκιμάσαμε για να παρουσιάσουμε στο τεύχος αυτού του μήνα. Πρόκειται για το D-Matrix 4S FTA, ένα Compact Headend που έρχε...
Amiko MIRA X-4200
Ένα νέο μοντέλο της σειράς OTT της Amiko δοκιμάσαμε για να παρουσιάσουμε στο τεύχος αυτού του μήνα. Πρόκειται για το MIRA X-4200, ένα Set-Top Box που βασίζεται σε λειτουργικό σύστημα Linux και προ...
Sat & Zap, Ιούλιος 2024
Αρκετά νέα κανάλια στις 28 ανατολικά, ενώ και πάλι το Ιράν εμφανίζεται με νέα κανάλια εξωτερικού, μη εγκεκριμένα φυσικά από το θεοκρατικό καθεστώς… Al Mayadeen HD Hot Bird 13G – 13 East 11....