Skip to main content
1 Σεπτεμβρίου 2023 08:34

IFA 2023: Το Samsung SmartThings συνδέει τους ανθρώπους με τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία

1024X1024 1 6910f53a

Η Samsung αποκαλύπτει νέα έρευνα που καταδεικνύει τις τελευταίες επιθυμίες των καταναλωτών για τεχνολογία στο σπίτι

H Samsung Electronics Co., Ltd παρουσίασε σήμερα τις τελευταίες καινοτομίες της για ένα πιο συνδεδεμένο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της στην IFA 2023, η εταιρεία τόνισε ότι το όραμά της για το SmartThings είναι να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη να θέσουν σε προτεραιότητα τα θέματα που τους ενδιαφέρουν – από την εξοικονόμηση ενέργειας, την ενίσχυση της ασφάλειας και την πρόσβαση σε ποιοτική ψυχαγωγία – ώστε να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο αποτελεσματική. Το διαρκώς αναπτυσσόμενο οικοσύστημα SmartThings επιτρέπει στους 285 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες του να προσαρμόσουν και να εξατομικεύσουν το σπίτι τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους, συνδέοντας και ελέγχοντας πολλαπλές συσκευές από μία εφαρμογή.

ifa 2023 samsung 01

Η παρουσία της Samsung στην IFA 2023 συμπίπτει με μία νέα έρευνα καταναλωτών που διεξήγαγε η εταιρεία σε όλη την Ευρώπη, προκειμένου να κατανοήσει τις εξελισσόμενες ανάγκες για την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο σπίτι[1].

Ο Benjamin Braun, Chief Marketing Officer, της Samsung Europe δήλωσε σχετικά: «Στη Samsung μας ενδιαφέρει να συνδέουμε τους χρήστες μας με τους ανθρώπους, τα μέρη και την ψυχαγωγία που είναι πιο σημαντική για εκείνους. Θα συνεχίσουμε να επωφελούμαστε των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες, για να διασφαλίσουμε ότι το οικοσύστημα SmartThings αναπτύσσεται με τρόπο που επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν ακόμα περισσότερα με όλα εκείνα τα πράγματα που έχουν σημασία για εκείνους».

ifa 2023 samsung 03

Βελτιώνοντας την εμπειρία στο σπίτι

Η εφαρμογή SmartThings επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν, αλλά και να διατηρούν το σπίτι τους ασφαλές από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, βοηθώντας τους παράλληλα να απολαμβάνουν απρόσκοπτη ψυχαγωγία. Σε όλη την Ευρώπη, τα σπίτια μας εξακολουθούν να είναι πιο σημαντικά από ποτέ, καθώς διαδραματίζουν πολλαπλούς ρόλους κάθε μέρα – από το γραφείο μας, μέχρι τον χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Επτά στους δέκα καταναλωτές (71%) συμφωνούν ότι η τεχνολογία έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινή τους ζωή, σε ενέργειες όπως η επαφή με τους φίλους και την οικογένειά τους, στον τρόπο που κάνουν τις δουλειές τους, αλλά και στο πώς απολαμβάνουν τα χόμπι τους1.

Όσοι αγαπούν το φαγητό, μπορούν πλέον να χαρούν ακόμα περισσότερο τη διαδικασία της μαγειρικής με το Samsung Food, τη νέα All-in-one εφαρμογή για την αναζήτηση συνταγών, αποθήκευση και κοινή χρήση αυτών, τον προγραμματισμό των γευμάτων, το μαγείρεμα και τις αγορές ειδών παντοπωλείου. Στη συνέντευξη Τύπου, ανακοινώθηκε ότι το Samsung Food είναι διαθέσιμο σε 104 χώρες και οκτώ γλώσσες και επιτρέπει στους χρήστες να έχουν τη γνώση σχετικά με τα τρόφιμα στα χέρια τους, ενώ, ταυτόχρονα, τους δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις για τη διατροφή, το σώμα τους και το μαγείρεμα. Η εφαρμογή συνδέεται, επίσης, με τις κουζίνες των χρηστών, στέλνοντας άμεσα τη σωστή ώρα και θερμοκρασία στο συμβατό φούρνο Samsung τους. Με περισσότερες από 1.600 συνταγές, θα υπάρχει πάντα κάτι νέο να μαγειρέψουν.

Μέχρι το τέλος τους έτους, χρησιμοποιώντας το Food AI, η Samsung Food θα παρέχει εξατομικευμένες συνταγές, οι οποίες θα αντανακλούν τις διατροφικές απαιτήσεις των χρηστών, όπως τη μετατροπή συνταγών σε vegan, με μερικές μόνο κινήσεις. Μια περαιτέρω βελτίωση που θα γίνει αργότερα μέσα στο έτος, προβλέπεται να συνδεθεί και με το Samsung Health, ώστε το πρόγραμμα των γευμάτων να μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις και τις διατροφικές απαιτήσεις των χρηστών, ενώ, παράλληλα, θα υποστηρίζει τους χρήστες να πετύχουν τους στόχους υγείας που έχουν θέσει. Το 2024, η εφαρμογή Samsung Food θα χρησιμοποιεί φωτογραφίες των γευμάτων για να ελέγξει τις διατροφικές πληροφορίες, να αναγνωρίσει συστατικά και να προτείνει τις καλύτερες συνταγές, μέσω της τεχνολογίας Vision AI.

Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες τηλεοράσεων για 17 συναπτά έτη[2], η Samsung έχει δεσμευτεί να παρέχει εξαιρετική ψυχαγωγία. Η εταιρεία ολοκλήρωσε τη σειρά των τηλεοράσεων της με την κυκλοφορία των 98” Neo QLED 8K και 4K Q80C και σχεδιάζει να φέρει την πλήρη γκάμα οθονών Micro LED στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του έτους, προσφέροντας εξαιρετική αντίθεση και εντυπωσιακές λεπτομέρειες που «τοποθετούν» τους χρήστες στο επίκεντρο, είτε παίζουν παιχνίδια είτε παρακολουθούν ταινίες.

Για να γιορτάσει την 100η επέτειο της Disney, η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «The Frame – Disney 100 Edition». Η οθόνη διαθέτει αποκλειστική στεφάνη στο ασημί μεταλλικό χρώμα της επετείου και ένα μοναδικό τηλεχειριστήριο της Disney, εμπνευσμένο από τον Μίκυ Μάους. Συνοδεύεται, επίσης, από 100 κομμάτια εμβληματικής τέχνης από τα Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Marvel, Lucasfilm and National Geographic, καθώς και από κλασικές φωτογραφίες του Μίκυ, της Μίννυ, του Γούντυ, της Σταχτοπούτας και πολλών άλλων χαρακτήρων καρτούν. Επιπρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να εμφανίζουν τις οικογενειακές τους φωτογραφίες και να δημιουργούν ένα μαγικό περιβάλλον στο σπίτι τους.

ifa 2023 samsung 06

Επιπρόσθετα, στη συνέντευξη τύπου ανακοινώθηκε η παγκόσμια κυκλοφορία του The Freestyle 2nd Gen. Αυτός ο ευέλικτος φορητός προβολέας προσφέρει στους χρήστες την εμπειρία της μεγάλης οθόνης, όπου επιλέξει να την τοποθετήσει ο χρήστης – ακόμα και στο ταβάνι. Η λειτουργία Smart Edge Blending προσφέρει εμπειρίες οριζόντιας και κατακόρυφης οθόνης. Αυτό σημαίνει ότι, αν συνδυαστούν δύο προβολείς Freestyle 2nd Gen, ο χρήστης απολαμβάνει πανοραμική εμπειρία 160’’ και κάθετη εμπειρία 120’’. Επιπλέον, οι χρήστες του Freestyle 2nd Gen μπορούν να απολαύσουν τα μεγαλύτερα παιχνίδια από συνεργάτες της Samsung, αφού έχουν πλήρη πρόσβαση στο Samsung Gaming Hub.

Μέσω της συνεργασίας με το Xbox και την Bethesda Softworks, στα παιχνίδια περιλαμβάνονται, πλέον, το Starfield, ένα εκπληκτικό παιχνίδι ρόλων επόμενης γενιάς, που βρίσκεται «ανάμεσα στα αστέρια». Οι χρήστες μπορούν πλέον να παίξουν το Starfield μέσω του Samsung Gaming Hub, διαθέτοντας απλώς συνδρομή στο Xbox Game Pass Ultimate, χωρίς να χρειάζονται την κονσόλα.

ifa 2023 samsung 04

Κάνοντας μικρά βήματα με γνώμονα το περιβάλλον

Η Samsung έχει δεσμευτεί να αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες που βοηθούν τους ανθρώπους να εξοικονομούν χρήματα και να κάνουν βήματα προς τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου πλανήτη. Αυτά τα ζητήματα έχουν ιδιαίτερη σημασία και για τους καταναλωτές, καθώς πάνω από τα τρία τέταρτα των καταναλωτών (77%) δηλώνουν ότι αναζητούν προϊόντα τεχνολογίας που εξοικονομούν ενέργεια – όχι μόνο για εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και για να προστατεύσουν το περιβάλλον4. Επίσης, τα δύο τρίτα (67%) θεωρούν σημαντικό η επόμενη συσκευή τους να μπορεί να συνδεθεί σε μια εφαρμογή που τους επιτρέπει να παρακολουθούν και να μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας4.

Καθώς οι τιμές στην ενέργεια αυξάνονται σε όλη την Ευρώπη[3], το 72% των ερωτηθέντων ανησυχεί για το κόστος λειτουργίας των συσκευών στο σπίτι τους [4]. Προκειμένου να αντιστραφεί το αυξανόμενο κόστος για τους καταναλωτές, το SmartThings Energy μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να βελτιστοποιήσουν την ενέργεια που χρησιμοποιείται από όλες τις συσκευές τους και να προσαρμόσουν την κατανάλωση στις ανάγκες τους και να επιτύχουν τη χαμηλότερη δυνατή χρήση. Για παράδειγμα, η λειτουργία λειτουργία AI Energy Mode στο SmartThings Energy επιτρέπει την παρακολούθηση και τη μείωση της χρήσης ενέργειας του πλυντηρίου έως και 70% [5], χρησιμοποιώντας το Ecobubble για πλύσιμο με δροσερό νερό αντί για ζεστό.

ifa 2023 samsung 05

Επιπλέον, η Samsung έχει συνεργαστεί με τον παγκόσμιο οργανισμό προστασίας των ωκεανών «Ocean Wise» και την εταιρεία ένδυσης «Patagonia», προκειμένου να βρει λύσεις στο θέμα της απόρριψης μιρκοϊνών. Το φίλτρο Less Microfiber™ αποτελεί ένα εξωτερικό φίλτρο πλυντηρίου ρούχων που μπορεί να μειώσει έως και 98% των εκπομπών μικροπλαστικών από τους κύκλους πλύσης[6]. Μιλώντας στην IFA, η Charlie Cox, Διευθυντής Microplastic Solutions της Ocean Wise δήλωσε: «Μέσω της συνεργασίας μας με τη Samsung και την Patagonia, η Ocean Wise είναι περήφανη που έδειξε έναν τρόπο στη βιομηχανία ρούχων να αναλάβει τον ρόλο της στην προσπάθεια περιορισμού της απόρριψης μικροϊνών στον ωκεανό. Μέσω καινοτομιών όπως το φίλτρο Less Microfiber ™ , μπορούμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να μειώσουν το αποτύπωμα μικροϊνών στο σπίτι. Είναι μια απλή, καθημερινή λύση για την οποία θα μας ευχαριστούν οι ωκεανοί μας».

Οι τεχνολογίες θέρμανσης, όπως οι αντλίες θερμότητας, αντιπροσωπεύουν μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά και η Samsung βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της ανάπτυξης. Οι καινοτόμες έξυπνες αντλίες θερμότητας με πηγή αέρα έχουν σημειώσει μια άνευ προηγουμένου αύξηση των πωλήσεων κατά 97% από το 2022[7]. Λειτουργούν με δεξαμενές ζεστού νερού οικιακής χρήσης ή με το ClimateHub της Samsung, για να κάνουν το σπίτι άνετο όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τον καιρό. Μπορούν, επίσης, να συνδεθούν με το οικοσύστημα SmartThings, ώστε η κατανάλωση ενέργειας να παρακολουθείται και να προσαρμόζεται στο προτιμώμενο περιβάλλον του χρήστη[8]. Το EHS Mono R290, η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά λύσεων αντλιών θερμότητας, θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Το ταξίδι της Samsung εξελίσσεται διαρκώς, καθώς στοχεύει να δημιουργεί τεχνολογία που βοηθά τους ανθρώπους να εκμεταλλεύονται στο έπακρο την ημέρα τους, κάνοντας μικρά βήματα για να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Τα Galaxy Z Flip5[9] και Fold5[10] και η σειρά Galaxy Tab S9[11] διαθέτουν μια ποικιλία ανακυκλωμένων υλικών, όπως ανακυκλωμένο αλουμίνιο, γυαλί και πλαστικά που προέρχονται από δίχτυα ψαρέματος, βαρέλια νερού και μπουκάλια PET που έχουν απορριφθεί στον ωκεανό. Όλες αυτές οι καινοτομίες του Galaxy έρχονται σε κουτιά συσκευασίας κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο χαρτί[12].

ifa 2023 samsung 07

Διατηρώντας το σπίτι ασφαλές

Η Samsung αντιλαμβάνεται πλήρως την ασφάλεια που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία σε όλες τις γενιές. Μάλιστα, η ασφάλεια αποτελούσε ένα αναδυόμενο θέμα στην έρευνα που διεξήχθη. Η παρακολούθηση του σπιτιού όσο οι καταναλωτές δεν είναι εκεί (54%), το αίσθημα της ασφάλειας όταν είναι μόνοι στο σπίτι (39%), και το να κρατούν την οικογένειά τους ασφαλή, όταν είναι έξω από το σπίτι (39%), θεωρούνται βασικά οφέλη ασφαλείας που παρέχονται από τις «έξυπνες» τεχνολογίες[13].

Το οικοσύστημα SmartThings διαθέτει μια σειρά συνεργατών που δεσμεύονται να βοηθούν τους ανθρώπους να διατηρούν τα σπίτια και τα αγαπημένα τους πρόσωπα ασφαλή. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνεται, πλέον, η Yale, μια κορυφαία μάρκα στην ασφάλεια του σπιτιού. Το «έξυπνο» κλείδωμα Yale Linus® και το νέο Smart Opener for Gate & Garage επιτρέπουν το κλείδωμα των θυρών και των πυλών εξ αποστάσεως, μέσω της εφαρμογής για να εξασφαλίσει ηρεμία σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Ξεκλειδώνοντας το μέλλον μέσω της «έξυπνης» τεχνολογίας

Η Samsung επενδύει σε ένα μέλλον που βασίζεται στις δυνατότητες που μπορεί να ξεκλειδώσει η τεχνολογία. Ένας τομέας που στοχεύει να κάνει τη διαφορά είναι να κάνει την τεχνολογία για «έξυπνα» σπίτια πιο εύκολα διαθέσιμη. Η έρευνα δείχνει ότι το ένα τέταρτο των Ευρωπαίων θεωρεί ότι η ενσωμάτωση της «έξυπνης» τεχνολογίας είναι βασικός παράγοντας για την αλλαγή σπιτιού και πάνω από τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων είπαν ότι τα πλήρως λειτουργικά «έξυπνα» σπίτια είναι ελκυστικά (77%)13.

Εστιάζοντας σε αυτό, η Samsung εργάζεται για να κάνει αυτές τις δυνατότητες πραγματικότητα και πιστεύει στη δύναμη της συνεργασίας, προκειμένου να προωθήσει αυτό το όραμα. Συνεργαζόμενη με την ABB Smart Buildings και την SMA, έναν από τους κορυφαίους παρόχους τεχνολογίας φωτοβολταϊκών και συστημάτων αποθήκευσης στον κόσμο, ελπίζει να συνδέσει τους ανθρώπους πιο στενά με τα σπίτια τους, ενσωματώνοντας τις δυνατότητες της «έξυπνης» τεχνολογίας σε σπίτια προτού αυτά αγοραστούν. Με την ενσωμάτωση των προϊόντων ABB και SMA στο SmartThings Energy, τα σπίτια μπορούν να γίνουν ακόμα πιο ασφαλή και πιο «έξυπνα». Για παράδειγμα, η δυνατότητα λειτουργίας των συσκευών στον βέλτιστο χρόνο, η παρακολούθηση της χρήσης ενέργειας για προσαρμογή της κατανάλωσης με βάση τις τιμές ενέργειας και τα πρότυπα χρήσης και η βελτιστοποίηση της χρήσης ενέργειας με βάση την ηλιακή παραγωγή.

ifa samsung press conference benjamin braun 02

[1] Διεξήχθη σε συνεργασία με το Opinium σε 2.500 ενήλικες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από τις 28 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου 2023.

[2] Η Samsung TV κατατάσσεται στο Νο.1 σε πωλήσεις Brand TV για 17 συναπτά έτη από την Omdia. Global No.1 TV: Παγκόσμιο μερίδιο αγοράς τηλεόρασης ανά κατασκευαστή – Βάσει ετήσιων μονάδων και εσόδων. TV Sets Spotlight Service / TV Sets Market Tracker, Q4 2022, Omdia, Ιαν-2023. Τα αποτελέσματα δεν αποτελούν σύσταση της Samsung. Οποιαδήποτε στήριξη σ’ αυτά τα αποτελέσματα γίνεται με ευθύνη του τρίτου μέρους.

[3] GreenMatch. https://www.greenmatch.co.uk/blog/energy-prices-europe

[4]Διεξήχθη σε συνεργασία με το Opinium σε 2.500 ενήλικες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία. Δημοσκοπήθηκε από τις 28 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου 2023.

[5] Με βάση τις εσωτερικές δοκιμές στο μοντέλο WW11BB944AGB σε βαμβακερή πλύση 40 μοιρών με ενεργοποιημένη τη λειτουργία AI Energy Mode (μειώνοντας τη θερμοκρασία) σε σύγκριση με τη μη χρήση της λειτουργίας AI Energy Mode. Η λειτουργία AI Energy Mode μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε 40 μοίρες ή χαμηλότερη.

[6] Αιχμαλωτίζει περίπου το 89-98%. εργαστηριακά ελεγμένο με χρήση συνθετικού υφάσματος 2kg στο πλυντήριο ρούχων WW90T734DWH, WF24A9500KW.

[7] Σε σύγκριση με τις πωλήσεις Ιανουαρίου-Αυγούστου 2022

[8] Το SmartThings είναι διαθέσιμο σε συσκευές Android και iOS. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός Samsung. Ορισμένα μοντέλα απαιτούν ξεχωριστό κιτ Wi-Fi για τη σύνδεση του SmartThings

[9] Galaxy Z Flip5: 15 εξαρτήματα συσκευής που διαθέτουν τουλάχιστον 10% πλαστικό ανακυκλωμένου υλικού μετά την κατανάλωση, τουλάχιστον 28% ανακυκλωμένο αλουμίνιο πριν από την κατανάλωση ή Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 με μέσο όρο 22% πριν από την κατανάλωση ανακυκλωμένο περιεχόμενο. Αυτά τα εξαρτήματα περιλαμβάνουν βραχίονα πλήκτρων έντασης ήχου, μονάδα ηχείου (πάνω και κάτω), πίσω επάνω μέρος, κάλυμμα υποδοχής οθόνης, βραχίονα καλωδίου FPCB RF, πίσω μεσαίο, μπροστινή θήκη (κύριο), θήκη μπροστά (υπο), Πλήκτρο έντασης ήχου, βραχίονα κλειδιού δακτύλου, δέκτης Deco, Υποδοχή σύνδεσης, Δίσκος SIM, Υποπαράθυρο, Πίσω γυαλί.

[10] Galaxy Z Fold5: 15 εξαρτήματα συσκευής που διαθέτουν τουλάχιστον 10% πλαστικό ανακυκλωμένου υλικού μετά την κατανάλωση, τουλάχιστον 28% ανακυκλωμένο αλουμίνιο πριν από την κατανάλωση ή Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 με μέσο όρο 22% πριν από την κατανάλωση ανακυκλωμένο γυαλί. Αυτά τα εξαρτήματα περιλαμβάνουν βραχίονα FPCB κλειδιού έντασης ήχου, μονάδα επάνω ηχείου (πάνω και κάτω), μονάδα ηχείου κάτω (πάνω & κάτω), υποδοχή οθόνης καλύμματος, μπροστινή θήκη (κύρια), μπροστινή θήκη (υπο), κεραία (υπο), κεραία (κύρια ), Πλήκτρο έντασης ήχου, Στήριγμα με δάχτυλο κλειδιού, Δίσκος SIM, Υποδοχή στη βάση σύνδεσης, Camera Deco (επάνω & κάτω), δευτερεύον παράθυρο, πίσω γυαλί.

[11] Galaxy Tab S9 Ultra: 17 εξαρτήματα συσκευής που διαθέτουν τουλάχιστον 10% πλαστικό ανακυκλωμένου υλικού μετά την κατανάλωση, τουλάχιστον 30% ανακυκλωμένο αλουμίνιο πριν από την κατανάλωση ή ανακυκλωμένο αλουμίνιο πριν από την κατανάλωση και Corning® Gorilla® Glass 5 με ελάχιστο 10% ανακυκλωμένο περιεχόμενο πριν από την κατανάλωση. Αυτά τα εξαρτήματα περιλαμβάνουν υποδοχή καλωδίου Mid, φορτιστή στυλό Deco, μονάδα ηχείου επάνω αριστερά, επάνω δεξιά μονάδα ηχείου, μονάδα ηχείου κάτω αριστερά, μονάδα ηχείου κάτω δεξιά, θήκη πίσω, βραχίονα θήκης, βραχίονα κλειδιού, επάνω υποστήριξη PCB, υποστήριξη PCB Μεσαίο, Κάτω θήκη καλωδίου, Δίσκος SIM, Πλήκτρο έντασης ήχου, Πλαϊνό κλειδί, Camera Deco, Κύριο παράθυρο.

[12] Το 100% ανακυκλωμένο χαρτί χρησιμοποιείται στα ακόλουθα εξαρτήματα συσκευασίας: το Product Packaging Unit Box, Cover Protector, Manual Box, Manual Pad και DLC Band.

[13] Διεξήχθη σε συνεργασία με το Opinium σε 2.500 ενήλικες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία. Δημοσκοπήθηκε από τις 28 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου 2023.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Kathrein UFOpro

  Kathrein UFOpro

  Το UFOpro είναι η τελευταία πλατφόρμα Headend της γερμανικής Kathrein, για επόμενης γενιάς εφαρμογές τηλεόρασης σε χώρους φιλοξενίας. Το διαμορφώσιμο αρθρωτό συμπαγές πλαίσιό του διαθέτει μια σειρ...
 • TP-LINK TL-SG3428XF

  TP-LINK TL-SG3428XF

  Δημιουργήστε και επεκτείνετε το αστραπιαία γρήγορο δίκτυό σας με το TP-Link TL-SG3428XF, ένα πλήρως διαχειριζόμενο Switch επαγγελματικού επιπέδου. Εξοπλίζεται με 4x 10Gbps SFP+ θύρες για συνδεσιμό...
 • Καμπάνια 4μήνου της IDComs για το υπόλοιπο του 2023

  Καμπάνια 4μήνου της IDComs για το υπόλοιπο του 2023

  Η IDComs, πιστή στην υποστήριξη των συναδέλφων τεχνικών, έχει ξεκινήσει από την 1/9/2023 μία άκρως ενδιαφέρουσα καμπάνια που θα ολοκληρωθεί στις 31/12/2023, η οποία αφορά στα επαγγελματικά πακέτα ...
 • Nedis WSNWA1210BK

  Nedis WSNWA1210BK

  Δημιουργήστε μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση Wi-Fi στο PC σας ή αναβαθμίστε το σήμα Wi-Fi του φορητού υπολογιστή σας, με τον Wireless AC1200 USB αντάπτορα της Nedis. Υποστηρίζει συχνότητα τόσο 5GH...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full HD και υποστήριξη H.265/HEVC, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με διπλό tuner για να καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες θέασης του μέσο...
 • FRITZ!Box – Έξυπνα ρολά στο Smart Home

  FRITZ!Box – Έξυπνα ρολά στο Smart Home

  Το FRITZ!Box λειτουργεί ως διανομέας Smart Home για τη διαχείριση πολλών συσκευών στο σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες για έξυπνα χειριστήρια ρολών σε συνδυασμό με το FRITZ!Box για ακόμα ...
 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Το νέο τεύχος Οκτωβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Αθλητικός ...
 • Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Ο Αύγουστος που μας πέρασε έκρυβε τελικά έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις, οι οποίες αποτέλεσαν το καλύτερο ορεκτικό για το τηλεοπτικό κοινό εν όψει της νέας αθλητικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Τ...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Έχοντας στο ιστορικό μας δύο πλήρως επιτυχημένες εκθέσεις μετά την COVID εποχή, την Creta Electronix 2022 και τη Salonica Electronix 2023, ετοιμαζόμαστε με ταχείς ρυθμούς για τη διοργάνωση της επό...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Η Amiko διευρύνει τη δημοφιλή σειρά δεκτών της Mini Combo, φέρνοντας στην κυκλοφορία ένα νέο μοντέλο με την τελευταία έκδοση 3. Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full H...
 • AXRED T90 NG

  AXRED T90 NG

  Η εταιρεία AxSat κυκλοφόρησε έναν νέο δέκτη MPEG-4 στην ελληνική αγορά, ο οποίος έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του χρήστη για επίγεια ψηφιακή λήψη. Εξοπλισμένος με DVB-T2 tuner και υποστηρίζ...