Ειδήσεις . Media News
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 | 13:07

Αλλαγές ιδιοκτησίας-διοικήσεων σε TV

Ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε τελικά να αποκτήσει τηλεοπτικό κανάλι! Με τη σύμφωνη βέβαια γνώμη της κυβέρνησης και του Ν. Παππά. Ο Φ. Βρυώνης, σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε το ποσό των 12 εκατ. ευρώ και εγκατέλειψε το  Ε ΤV, το οποίο στις αρχές Αυγούστου πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, ιδιοκτήτη ήδη από τον Ιούλιο των εφημερίδων «Έθνος» και «Ημερησία» του συγκροτήματος Μπόμπολα.
Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε τελικά να αποκτήσει τηλεοπτικό κανάλι! Με τη σύμφωνη βέβαια γνώμη της κυβέρνησης και του Ν. Παππά. Ο Φ. Βρυώνης, σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε το ποσό των 12 εκατ. ευρώ και εγκατέλειψε το  Ε ΤV, το οποίο στις αρχές Αυγούστου πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, ιδιοκτήτη ήδη από τον Ιούλιο των εφημερίδων «Έθνος» και «Ημερησία» του συγκροτήματος Μπόμπολα. Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης διοχέτευσε πως μεταβίβασε το ποσοστό του 19% του Mega σε άλλη εταιρεία, όμως τελικά αποδείχθηκε πώς ήταν εταιρεία δικών του συμφερόντων. Το E TV μπαίνει σε φάση πλήρους αναδιοργάνωσης για να βγει από το Φθινόπωρο ως ενημερωτικό κανάλι. Αυτό το διάστημα γίνονται οι επαφές και συζητήσεις για το τιμ που θα αναλάβει τη διοίκηση του καναλιού και σύμφωνα με πληροφορίες σημαίνοντα ρόλο θα έχει και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο δεύτερος κυρίαρχος του Mega μετά τον Βαρδινογιάννη, χωρίς να έχει ακόμη αποφασιστεί τι θα γίνει ακριβώς με το κανάλι της Μεσογείων. Στο ΣΚΑΙ ο Γιάννης Αλαφούζος μετέτρεψε οριστικά τον σταθμό σε ψυχαγωγικό. Από τη διοίκηση του καναλιού αποχώρησε ο Κώστας Κιμπουρόπουλος ένα από τα παλαιότερα τηλεοπτικά στελέχη της αγοράς. Στη θέση του επανήλθε η Εύα Κουτσαφτάκη.

Στις τελευταίες αλλαγές του Καλοκαιριού περιλαμβάνεται και η αλλαγή διοίκησης στην ΕΡΤ με την υποχρεωτική αποχώρηση του Λάμπη Ταγματάρχη και την παραίτηση όλης της διευθυντικής ομάδας.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΙCECRYPT 1650CHD

Η αγορά σήμερα

13-11-2017

ΙCECRYPT 1650CHD

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, ο νέος δέκτης Icecrypt 1650CHD. Πρόκειται για ένα HD δέκτη combo που επιτρέπει, επίγεια, δορυφορική και καλωδιακή λήψη. Διαθέτει υποδοχή κάρτας UCAS συμβατή με τις περισσότερες κάρτες της αγοράς, αλλά και θύρα Ethernet για σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι δύο θύρες USB επιτρέπουν την εγγραφή προγραμμάτων αλλά...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 110

Τεύχος 110

24-10-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 110

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα.Οι καλύτερες κινηματογραφικές πρεμιέρες της σαιζόν 2017/2018 θα περάσουν από τα συνδρομητικά πακέτα των NOVA και COSMOTE TV. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες από αυτές που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτε!Πολλά τα νέα και από τις εξελίξεις στο χώρο την ελληνικής επίγειας ψηφιακής TV. Ο «εξαρτημένος» αντιπρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής, τα σχέδια Παπά για διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών εντός 2017, οι αντιδράσεις των καναλιών και τα σχέδια για κοινοπραξία ΕΡΤ – Digea κεντρίζουν το ενδιαφέρον αυτό το μήνα, όπως μας ενημερώνει η Ματίνα Παπαχριστούδη.Η Export Manager της Ikusi, Coro San Vicente και ο Regional Manager της Ikusi, Inaki Nanclares, επισ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved