Ειδήσεις . Media News
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 | 13:07

Αλλαγές ιδιοκτησίας-διοικήσεων σε TV

Ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε τελικά να αποκτήσει τηλεοπτικό κανάλι! Με τη σύμφωνη βέβαια γνώμη της κυβέρνησης και του Ν. Παππά. Ο Φ. Βρυώνης, σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε το ποσό των 12 εκατ. ευρώ και εγκατέλειψε το  Ε ΤV, το οποίο στις αρχές Αυγούστου πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, ιδιοκτήτη ήδη από τον Ιούλιο των εφημερίδων «Έθνος» και «Ημερησία» του συγκροτήματος Μπόμπολα.
Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε τελικά να αποκτήσει τηλεοπτικό κανάλι! Με τη σύμφωνη βέβαια γνώμη της κυβέρνησης και του Ν. Παππά. Ο Φ. Βρυώνης, σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε το ποσό των 12 εκατ. ευρώ και εγκατέλειψε το  Ε ΤV, το οποίο στις αρχές Αυγούστου πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, ιδιοκτήτη ήδη από τον Ιούλιο των εφημερίδων «Έθνος» και «Ημερησία» του συγκροτήματος Μπόμπολα. Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης διοχέτευσε πως μεταβίβασε το ποσοστό του 19% του Mega σε άλλη εταιρεία, όμως τελικά αποδείχθηκε πώς ήταν εταιρεία δικών του συμφερόντων. Το E TV μπαίνει σε φάση πλήρους αναδιοργάνωσης για να βγει από το Φθινόπωρο ως ενημερωτικό κανάλι. Αυτό το διάστημα γίνονται οι επαφές και συζητήσεις για το τιμ που θα αναλάβει τη διοίκηση του καναλιού και σύμφωνα με πληροφορίες σημαίνοντα ρόλο θα έχει και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο δεύτερος κυρίαρχος του Mega μετά τον Βαρδινογιάννη, χωρίς να έχει ακόμη αποφασιστεί τι θα γίνει ακριβώς με το κανάλι της Μεσογείων. Στο ΣΚΑΙ ο Γιάννης Αλαφούζος μετέτρεψε οριστικά τον σταθμό σε ψυχαγωγικό. Από τη διοίκηση του καναλιού αποχώρησε ο Κώστας Κιμπουρόπουλος ένα από τα παλαιότερα τηλεοπτικά στελέχη της αγοράς. Στη θέση του επανήλθε η Εύα Κουτσαφτάκη.

Στις τελευταίες αλλαγές του Καλοκαιριού περιλαμβάνεται και η αλλαγή διοίκησης στην ΕΡΤ με την υποχρεωτική αποχώρηση του Λάμπη Ταγματάρχη και την παραίτηση όλης της διευθυντικής ομάδας.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Vodafone Express Repair: έκπτωση 30% σε όλες τις επισκευές συσκευών

Η αγορά σήμερα

15-02-2018

Vodafone Express Repair: έκπτωση 30% σε όλες τις επισκευές συσκευών

Η Vodafone μέσω της υπηρεσίας Vodafone Express Repair, δίνει σε όλους τη δυνατότητα να επισκευάσουν την συσκευή τους με έκπτωση 30% έως 28/02, με την βοήθεια εξειδικευμένων και πιστοποιημένων τεχνικών. Τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες Smartphones είναι η σπασμένη οθόνη, πρόβλημα φόρτισης της μπαταρίας, χαλασμένη κάμερα ή υγρασία....

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 113

Τεύχος 113

24-01-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 113

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ούτε το νέο τεύχος είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα. Αυτό το μήνα λοιπόν το βασικό μας θέμα είναι ένα συγκριτικό τεστ σε 17 images για δορυφορικούς δέκτες UHD, που υποστηρίζουν enigma2. Πρόκειται για ένα συγκεντρωτικό τεστ με όλα τα images enigma2 και τις δυνατότητες του που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Μετά την ψηφιακή τηλεόραση, έρχεται το ψηφιακό ραδιόφωνο. Ήδη είναι στον αέρα ο χάρτης συχνοτήτων και η προκήρυξη του διαγωνισμού για τον παρόχο δικτύου. Το καλύτερο όμως, είναι ότι ξεκίνησαν οι πρώτες εκπομπές DAB+, από το κρατικό δίκτυο της ΕΡΑ. Όλα τα καν...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved