Ειδήσεις . Media News
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 | 13:07

Αλλαγές ιδιοκτησίας-διοικήσεων σε TV

Ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε τελικά να αποκτήσει τηλεοπτικό κανάλι! Με τη σύμφωνη βέβαια γνώμη της κυβέρνησης και του Ν. Παππά. Ο Φ. Βρυώνης, σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε το ποσό των 12 εκατ. ευρώ και εγκατέλειψε το  Ε ΤV, το οποίο στις αρχές Αυγούστου πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, ιδιοκτήτη ήδη από τον Ιούλιο των εφημερίδων «Έθνος» και «Ημερησία» του συγκροτήματος Μπόμπολα.
Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε τελικά να αποκτήσει τηλεοπτικό κανάλι! Με τη σύμφωνη βέβαια γνώμη της κυβέρνησης και του Ν. Παππά. Ο Φ. Βρυώνης, σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε το ποσό των 12 εκατ. ευρώ και εγκατέλειψε το  Ε ΤV, το οποίο στις αρχές Αυγούστου πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, ιδιοκτήτη ήδη από τον Ιούλιο των εφημερίδων «Έθνος» και «Ημερησία» του συγκροτήματος Μπόμπολα. Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης διοχέτευσε πως μεταβίβασε το ποσοστό του 19% του Mega σε άλλη εταιρεία, όμως τελικά αποδείχθηκε πώς ήταν εταιρεία δικών του συμφερόντων. Το E TV μπαίνει σε φάση πλήρους αναδιοργάνωσης για να βγει από το Φθινόπωρο ως ενημερωτικό κανάλι. Αυτό το διάστημα γίνονται οι επαφές και συζητήσεις για το τιμ που θα αναλάβει τη διοίκηση του καναλιού και σύμφωνα με πληροφορίες σημαίνοντα ρόλο θα έχει και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο δεύτερος κυρίαρχος του Mega μετά τον Βαρδινογιάννη, χωρίς να έχει ακόμη αποφασιστεί τι θα γίνει ακριβώς με το κανάλι της Μεσογείων. Στο ΣΚΑΙ ο Γιάννης Αλαφούζος μετέτρεψε οριστικά τον σταθμό σε ψυχαγωγικό. Από τη διοίκηση του καναλιού αποχώρησε ο Κώστας Κιμπουρόπουλος ένα από τα παλαιότερα τηλεοπτικά στελέχη της αγοράς. Στη θέση του επανήλθε η Εύα Κουτσαφτάκη.

Στις τελευταίες αλλαγές του Καλοκαιριού περιλαμβάνεται και η αλλαγή διοίκησης στην ΕΡΤ με την υποχρεωτική αποχώρηση του Λάμπη Ταγματάρχη και την παραίτηση όλης της διευθυντικής ομάδας.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Golden Interstar G-200 4K TV BOX

Η αγορά σήμερα

18-09-2017

Golden Interstar G-200 4K TV BOX

Το νέο G-200 της γερμανικής Golden Interstar, είναι ένα OTT TV Box που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να σερφάρει στο internet, να μένει πάντα συνδεδεμένος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να παρακολουθεί ελληνικά και ξένα προγράμματα χωρίς την ανάγκη να πληρώνει κάποια συνδρομή. Επιπλέον, έρχεται με προεγκατεστημένο τον εκπληκτικό...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 109

Τεύχος 109

20-09-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 109

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα.Είναι γνωστό ότι οι πλέον δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της παγκόσμιας αγοράς προβάλλονται σε Α προβολή, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα τους στην Αμερική, αποκλειστικά από τα συνδρομητικά πακέτα NOVA και COSMOTE TV. Εμείς, ενόψει νέας σαιζόν, συλλέξαμε τις καλύτερες από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε.Ο Οκτώβριος αναμένεται καυτός για την ψηφιακή TV στη χώρα μας, αφού έχει εξαγγελθεί ότι θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός των αδειών TV. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο, καθώς και άλλα θέματα επικαιρότητας, όπως την ακύρωση του διαγωνισμού των 156 πομπών της ΕΡΤ, μέσα από την στήλη Media News, της Ματίνας Παπαχριστούδη.Η νέα σεζόν ξεκίνησε και τα πρώτα νέα π...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved