10/11/2020

ΑΝΤ1: Στελεχώνεται η εταιρεία του ελληνικoύ «Netflix»

Με σταθερά βήματα προχωρά η στελέχωση της εταιρείας του Ομίλου ΑΝΤ1 που στόχο έχει να δημιουργήσει ένα ελληνικό «Netflix». Στην εταιρεία της over the top υπηρεσίας παροχής περιεχομένου του ΑΝΤ1 εντάχθηκε ο Γιάννης ∆ώνος, πρώην στέλεχος της εταιρείας παραγωγής Tanweer. Το στέλεχος αναλαμβάνει τη θέση του content acquisition manager...

Με σταθερά βήματα προχωρά η στελέχωση της εταιρείας του Ομίλου ΑΝΤ1 που στόχο έχει να δημιουργήσει ένα ελληνικό «Netflix». Στην εταιρεία της over the top υπηρεσίας παροχής περιεχομένου του ΑΝΤ1 εντάχθηκε ο Γιάννης ∆ώνος, πρώην στέλεχος της εταιρείας παραγωγής Tanweer. Το στέλεχος αναλαμβάνει τη θέση του content acquisition manager, μέσω της οποίας θα είναι υπεύθυνος για την αγορά ξένων προγραμμάτων που θα εμπλουτίσουν το περιεχόμενο της συνδρομητικής πλατφόρμας. Ταυτόχρονα, γίνονται βήματα για να εξασφαλιστεί ελληνικό περιεχόμενο μυθοπλασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της νέας εταιρείας του ΑΝΤ1 ξεκίνησαν ήδη επαφές με πρώτα ονόματα στον χώρο της μυθοπλασίας, ώστε να κλείσουν συμφωνίες για νέες σειρές που θα «ανέβουν» αποκλειστικά στο ελληνικό «Netflix» του ΑΝΤ1.

Πηγή:  enikos.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 10/11/2020)

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.