Ειδήσεις . Sport+
Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017 | 17:53

Το Eurosport γίνεται το νέο Σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ευρώπη

Η πρώτη μέρα του 2017 σηματοδοτεί την εκκίνηση ενός ξεχωριστού ταξιδιού για το Eurosport, καθώς από σήμερα είναι και επίσημα το νέο “Σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων” στην Ευρώπη. Το λογότυπο Ολυμπιακών Αγώνων του Eurosport προσδιορίζει τη νέα εποχή για τον νούμερο 1 αθλητικό προορισμό της Ευρώπης και την σπουδαιότερη αθλητική διοργάνωση στον κόσμο.
· Η 1η Ιανουαρίου 2017 σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ της Discovery Communications και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ)
· Οι Ολυμπιακοί κύκλοι και το διακριτικό εμπορικό σήμα του σταθμού παρουσιάστηκαν σε όλες τις οθόνες και πλατφόρμες του Eurosport

Η πρώτη μέρα του 2017 σηματοδοτεί την εκκίνηση ενός ξεχωριστού ταξιδιού για το Eurosport, καθώς από σήμερα είναι και επίσημα το νέο “Σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων” στην Ευρώπη. Το λογότυπο Ολυμπιακών Αγώνων του Eurosport προσδιορίζει τη νέα εποχή για τον νούμερο 1 αθλητικό προορισμό της Ευρώπης και την σπουδαιότερη αθλητική διοργάνωση στον κόσμο.

Το λογότυπο ενώνει την ταυτότητα του Eurosport με τους Ολυμπιακούς κύκλους και με αυτό τον τρόπο στήνει ένα εικονικό βάθρο που ορίζει την αθλητική αριστεία και απεικονίζει το όνειρο-στόχο των αθλητών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η παρουσίαση του λογότυπου βγήκε “στον αέρα” μέσα από τις οθόνες του Eurosport Player, του Eurosport.com και τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του Eurosport λίγη ώρα πριν από τον αγώνα του θρυλικού Τουρνουά των Τεσσάρων Λόφων που διεξήχθη σήμερα στη Γερμανία. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί ένα μικρό μέρος των εκατοντάδων ωρών Ζωντανής κάλυψης των Παγκοσμίων Κυπέλλων και Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων των χειμερινών σπορ μέσα από το Eurosport το οποίο ακολουθεί βήμα προς βήμα το ταξίδι των αθλητών προς τους Ολυμπαικούς αγώνες της PyeongChang το 2018.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έκανε πρεμιέρα στο Eurosport η νέα “ταινία” των Ολυμπιακών Αγώνων με τίτλο: “Εκατομμύρια ταξίδια, ένας προορισμός”. Το πρόγραμμα παρακολουθεί το ταξίδι δύο αθλητών από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, δίνοντας έμφαση στην αφοσίωση και τον τρόπο με τον οποίο ξεπέρασαν τις όποιες αντιξοότητες, στην προσπάθεια να αναδειχθούν Ολυμπιονίκες.

Ως “Σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων” το Eurosport θα μεταφέρει την υπέρτατη εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων στις οθόνες εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κάθε δευτερόλεπτο μετρά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Eurosport δεσμεύεται προς τους φιλάθλους ότι δεν θα χάσουν ούτε μία στιγμή.

Ο JB Perrette, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Discovery Networks International, δήλωσε: “Τα τελευταία 30 χρόνια αποστολή του Discovery είναι να δίνει έμπνευση στους ανθρώπους όλου του κόσμου και είναι συναρπαστικό το γεγονός που είμαστε, πλέον, το ‘Σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων’ στην Ευρώπη και συνεργαζόμαστε με ένα από τα σπουδαιότερα εμπορικά ονόματα του κόσμου. Τώρα αρχίζουμε το δικό μας ταξίδι επαναπροσδιορισμού της εμπειρίας των Ολυμπιακών Αγώνων με στόχο να φέρουμε αυτή τη διοργάνωση κοντά σε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους στην Ευρώπη.”

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Eurosport, Peter Hutton, δήλωσε: “Το Eurosport είναι υπερήφανο για την παράδοση της κάλυψης πολλών χειμερινών και θερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο πέρασμα των χρόνων. Είμαστε ενθουσιασμένοι διότι αυτό το ταξίδι θα κορυφωθεί αφού το Eurosport γίνεται το Σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων.

“Με τον σχεδιασμό μας να βρίσκεται σε εξέλιξη και την πρόσφατη προσθήκη του Bernie Ross, ο οποίος θα ηγηθεί της παραγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, έχουμε κάνει άλματα προόδου στην προετοιμασία μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Eurosport το 2018.

Η Discovery Communications και το Eurosport κατέχουν τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα σε 50 χώρες της Ευρώπης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2018 έως το 2024, όπως είχε ανακοινωθεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή τον Ιούνιο του 2015.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Inverto Twin High Gain

Η αγορά σήμερα

20-02-2017

Inverto Twin High Gain

Είναι γνωστό στους περισσότερους ότι το καλύτερο LNB της εταιρίας Inverto και ένα από τα καλύτερα της αγοράς, είναι το γνωστό High Gain, το οποίο παρουσιάζει υψηλή ευαισθησία σχεδόν σε όλο το δορυφορικό φάσμα συχνοτήτων, κάτι που το καθιστά ιδανικό για εύκολες λήψεις. Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μία έλλειψη στο...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 102

Τεύχος 102

22-02-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 102

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Το νέο τεύχος στο μεγαλύτερο του μέρος κινείται στον αστερισμό της τηλεόρασης υπερυψηλής ευκρίνειας UHD. Πρώτα απ’ όλα, θα βρείτε σχετικό αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια UHD. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ο δορυφόρος παραμένει η πλέον αξιόπιστη πηγή για όλους όσους έχουν κάνει επένδυση σε TV τεχνολογίας 4Κ. Ταυτόχρονα στο ίδιο άρθρο θα βρείτε και τα κανάλια του νέου πρότυπου DVB-S2X. Επειδή το πρότυπο DVB-S2X, είναι ειδικά σχεδιασμένο για δορυφορικές εκπομπές UHD, κάναμε ένα ειδικό άρθρο για αυτό, ώστε όλοι να γνωρίζεται γιατί ακριβώς επιλέχθηκε αυτό το πρότυπο για την διαμόρφωση των δορυφορικών εκπομπών υπερ-υψηλής ευκρίνειας. Σε επίπεδο ειδησε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved