01/10/2020

Νέα αποκάλυψη για ΕΡΤ και Basket League. Τι χαλάει το deal!

Κόντρα στην… παραφιλολογία του «δεν τρέχει» τίποτε, το Digitaltvinfo.gr έχει όχι μόνο το (αποκλειστικό) ρεπορτάζ για του τι συμβαίνει με τις διαπραγματεύσεις ΕΡΤ και Basket League αλλά και...

Κόντρα στην… παραφιλολογία του «δεν τρέχει» τίποτε, το Digitaltvinfo.gr έχει όχι μόνο το (αποκλειστικό) ρεπορτάζ για του τι συμβαίνει με τις διαπραγματεύσεις ΕΡΤ και Basket League αλλά και τι οδηγεί το φημολογούμενο «κλειδωμένο» deal σε… άγνωστα νερά.

Κατ’ αρχάς, μόλις σήμερα η ΚΑΕ Άρης ύψωσε… μπαϊράκι και αρνήθηκε να μπει στην «τρίτη ταχύτητα» της μοιρασιάς, λαμβάνοντας 175.000 ευρώ τη σεζόν.

  • Ο Παναθηναϊκός θα λάβει 1.150.000 ευρώ και η ΑΕΚ 700.000 ευρώ.
  • Στη δεύτερη ταχύτητα είναι οι Προμηθέας, Περιστέρι που θα πάρουν από 225.000 ευρώ.
  • Στην τρίτη… ταχύτητα  είναι οι έξι άλλες ομάδες πλην των δύο νεοφώτιστων (Ιωνικός και Χαρίλαος Τρικούπης θα λάβουν από 50.000 ευρώ) στους οποίους αντιστοιχεί το ποσό των 175.000 ευρώ.

Η ΚΑΕ Αρης αρνείται λοιπόν το ποσό. Θέλει παραπάνω. Ένα το κρατούμενο.

Δεύτερον, από την ΕΡΤ έχει γίνει γνωστό ότι θέλει μεν το μπάσκετ φέτος αλλά όχι με μεγάλη προκαταβολή συμβολαίου και οι ΚΑΕ, στο σύνολό τους, ζητούν την πληρωμή των 3.442.000 ευρώ ως και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2020! Λύση στο εν λόγω θέμα ίσως δοθεί με κυβερνητική παρέμβαση καθώς συγκεκριμένοι υπουργοί έχουν ενημερώσει ότι γίνεται να καλυφθεί το ζήτημα από τον κρατικό προϋπολογισμό!

Προσοχή. Όχι να πληρώσει η ΕΡΤ τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Basket League αλλά το υπουργείο Οικονομικών! Καταλαβαίνετε για τι σκάνδαλο μιλάμε, αν όντως γίνει αυτό, έτσι;

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.